FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6415)
Jezeli Jestes Kibicem Pilki Noznej........
WEJDZ TUTAJ
CENZURA !
nie jestem frajerem
ja jestem.... a co tam jest tera jest zreszta final LM
rycerze
lol
Rycerze polskich stadionow :O
quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
Rycerze polskich stadionow :O
ja ..... nie ma to jak polski kibel
Trzeba by� g�upim, by m�c sta� si� m�drzejszym
Hutnik Nowa Huta - wiernosc ponad wszystko
qrde z kad takich biora???
z mechaniak�w i innych zawod�wek.
Dzieciaki bez celu.
Dzieciaki bez celu ?????? Ja studiuje informatyke, mam prace w Niemczech i siedze na trybunach ! Czy to twoiim zdaniem jest zawodowka bez celu ????? Pozatym nikt nikogo ni zmusza zeby ktos tam wchodzil. Wasza opinia o tym jest taka i kij. Szanuje ja. Inni sie nie wypowiadaja o was, tak ze siedzicie przed kompem 24/h i nic z zycia nie macie ! Uszanujcie wiec poglady innych.
No wszystko ,naraska !!!!
Chodzi o oglolny wizerunek polskiego kibica - gosc z szalikiem latajacy z bejzbolem i tlukacy kogo popadnie. A przegladajac ten Twoj board mialem wrazenie, ze tacy wlasnie tam ludzie pisza. Jak Cie urazilem to przepraszam.
Pozatym jest roznica w "siedzeniu na trybunach" a "robieniu zadymy bo akurat mojej druzynie nie wyszedl mecz".
Dokladnie Kwasny - mowisz ze masz robote w niemczech wiec pewnie tez tam przesiadujesz na trybunach .. nie wiem jak tam jest ale w Krakowie jak jest mecz Wisly to ludzie z pobliskich domow i robot boja sie wychodzic - mam znajomego ktory pracuje niedaleko stadionu i czesto juz w pracy nocowal...
Dla mnie tacy ludzie to gnoje i nic wiecej.... nie mowie tu o zwyklych kibicach ktorzy po prostu lubia sobie mecze poogladac i sie tym cieszy ale wlasnie takich fanatykow dla ktorych 'wiernosc' swojemu klubowi jest wazniejsza niz wszystko inne...
jaka wierno�c klubowi? to s� poprostu masy kretyn�w kt�rym wydaje si� �e s� gangsterami i chodz� na mecze nie dla pi�ki, klubu ale tylko po to �eby komu� w*******i�.... bizonek ma racj� dzieci z zawod�wek kt�re "�yj� chwil�".
quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
Saari co ty bredzisz!
jaka wierno�c klubowi? to s� poprostu masy kretyn�w kt�rym wydaje si� �e s� gangsterami i chodz� na mecze nie dla pi�ki, klubu ale tylko po to �eby komu� w*******i�.... bizonek ma racj� dzieci z zawod�wek kt�re "�yj� chwil�".
a ja wam powiem tak....szanuje kibic�w. wszystkich. Nawet najgorsze drechole jak widza ze jestes za ich zespolem tu juz jestes spoko koles. Chodzilm prze caly jeden sezon na Legie. Ka�dy mecz. **********�em kamieniam w policje po derbach (i po pucharze ligi ) O cho mi chodzi. Przez ten ca�e czas mojego kibicowani8a nikt, ale to nikt nigdy mi nic nie powiedzial mimo mojego nietypowego, jak na stadionowych kolesi, ubioru. Wiecie kolorowe glany i te sprawy. I mijalem kolesi za tatuazami "white power"....po prostu czulem sie tam bezpieczny...spox to tyle
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Dokladnie Kwasny - mowisz ze masz robote w niemczech wiec pewnie tez tam przesiadujesz na trybunach .. nie wiem jak tam jest ale w Krakowie jak jest mecz Wisly to ludzie z pobliskich domow i robot boja sie wychodzic - mam znajomego ktory pracuje niedaleko stadionu i czesto juz w pracy nocowal...
ja mieszkam jakie� 15 minutek na piechotk� od stadionu Widzewa i jak by�y mecze z Legi� - na ulicach pusto jak za czas�w Wy�cigu Pokoju`68
niedawno w jednym pubie przeczyta�em fajny grypsik (w�a�ciwie dwa) :
Don`t think just dress.. oraz
Pi.e.r.do.li.� peda�uw z e�kaesu - Polish White Power
kiedy� chodzi�em do klasy z jednym "kibolem" - dla niegho nie liczy� si� wynik meczu - ba nawet sam meczy nie by� tak istotny jak "dymy" poza stadionem
trzeba umie� rozr�ni� kibic�w od bandyt�w
Szkoda, ze sam zainteresowany [Kwasny] nie odpowie na te zarzuty
A co tu gadac ???? Adres usunolem z postu i tyle. Skoro tak tutaj ludzie podchodza do tematu to szkoda tylko sie rozpisywac !!!!!!!!!
quote:
Napisane oryginalnie przez Kwasny
A co tu gadac ???? Adres usunolem z postu i tyle. Skoro tak tutaj ludzie podchodza do tematu to szkoda tylko sie rozpisywac !!!!!!!!!
quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
Nie wiem - moze bys sprobowal obalic te zarzuty ? Moze wszytcy bzdury piszemy i zjawiska typu kibol nie ma na polskich stadionach ?
quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek
zjawisko kibl jest na calym swiecie i wierzcie mi, ze polska jeszcze jest znosnia. Spojrzmy na Anglie, czy Brazylie...
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Insmac
A co ty mo�esz wiedziec??? Mieszkasz od ch.uja daleko od stadionu Wisly, wiec jak jest mecz to nawet u ciebie kibicoof nie slychac...
Ja mam takie 'szczescie' mieszkac bardzo blisko stadionu, wiec wiem, co to jest zadyma po meczu
no kurwa jego mac, nie moge... szczyt...
Polska napisal z malej, a anglia i brazylia z duzej... ja pierdole..!!
Co sie stalo z avem Saari?
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:40.