FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=16)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6423)
Frag fest - Gliwice 2002
Pragniemy zorganizowac turniej QW w Gliwicach. W zwiazku z tym chcielibysmy, zorientowac sie jakie jest zdanie na ten temat postujacych na tym boardzie. Dlatego tez kierujemy do Was kilka pytan:
1. Czy wyrazasz chcec uczestniczenia w turnieju qw w Gliwicach?
2. Jaki termin odpowiadalby Ci najbardziej (w gre wchodzi koniec semestru/poczatek wakacji, wakacje, tuz na zakonczenie wakacji)
3. Czy Twoim zaniem powinno byc wpisowe ok. 10-15 zl na nagrody i "atrakcje", czy tez obyc sie bez wpisowego i bez nagrod jednoczesnie
4. Czy bylbys w stanie zaplacic za nocleg ok 8 zlotych gdyby nie powiodlo mi sie zalatwienie darmowego noclegu?
Z gory dziekujemy za zainteresowanie.
organizator, pomys�odawca: Nexus6
pomocnik, wsparcie duchowe : Klarkash-ton
PS. Ewentualne uwagi kierowac:
mail: [email protected]
gg: 1368331
Ej, spoko pomysl. jestem za co do wpisowego na nagrody to moge wybulic te 15 zetkow aby elyta miala czym sie zadowolic po turnieju, a za nocke tez moge zabulic wkoncu 20zetow to nie jest zaden majatek, co do terminu to mysle ze najlepiej by bylo to zarobic kolo 10 lipca. qw rox!
ps:heheh jak dobrze ze mieszkam w gliwicach i niebede musial placic za nocleg
ze przyjezdzaja ludzie na 3 dni... placa po tam 10 zl czy ile
za wynajecie sali.. no i jedziemy.. w te 3 dni mozna zrobic
turnieje 1/1 2/2 4/4 czy cos...
i ta kasa za wynajecie sali jest oczywisice z noclegiem (czyt. spanie nas krzesle albo na podlodze jak kto woli)
jedna rzecz ktora mi przychodzi na mysl gdzie to zrobic to
hangar ale tam som samoloty hehe
/klawo
quote:
Napisane oryginalnie przez Diabelo
Yo,
)
jedna rzecz ktora mi przychodzi na mysl gdzie to zrobic to
hangar ale tam som samoloty hehe
/klawo
chetni sie zbiora na 100%
tylko trzeba znalesc miejsce
/klawo
ja od 1 lipca wolny jesem to duze prawdopodobienstwo ze wtedy bede mogl przyjechac
quote:
Napisane oryginalnie przez barrel
ja od 1 lipca wolny jesem to duze prawdopodobienstwo ze wtedy bede mogl przyjechac
stronka ffg juz jest. narazie bardzo okrojona.
zapraszam: http://republika.pl/klarkash/
wczesnie nie da rady no chyba ze cud jaki bedzie
caffee i turniej QW W GLIWICACH !!
no wiec KLARKASH moze bys napisal ile osob sie zglosilo i czy masz juz jakies konkretne informacje!!
a tak wogole to czy ta nocka 1czerwca sie odbedzie czy nie ?? mam nadzieje ze tak bo juz tak dawno w qw niegralem a pozatym uwielbiam caffee na pszczynskiej tylko zeby niebylo tak goracao jak ostatnio
to byl poprostu horror !! ale jak sie czlowiek wkreci w q to juz jakos to przechodzi (niestety niekiedy trzeba zrobic przerwe np. na peta )
NO I DOBILEM DO 100 !!!!!!!!!!!!!!
4m3n !!
jak zbierzesz ludzi vego to ja jestem chetny na kafe, a wiec jak cos to rusz dupe bo malo czasu zostalo
brawo
quote:
Napisane oryginalnie przez Klarkash-ton
Nexus to glowny szef ffg, a on ostatnio czasu nie ma
w ciagu kilku dni powinno byc juz cos wiadomo. jak cos sie ruszy wtedy nie omieszkam poinformowac.
jak zbierzesz ludzi vego to ja jestem chetny na kafe, a wiec jak cos to rusz dupe bo malo czasu zostalo
brawo![]()
3. bona nie biore bo wisze mu 20 zl, a narazie nie chce oddawac
w sumie nexus tez nie idzie to moze zrobimy to 6-7 maj?
jeszcze jedno. jest specjalny topik odnosnie kafe, ten jest o frag fescie wiec dyskusje trzeba przeniesc tam.
***** ludzie piszcire tam gdzie trza, bo nie jestem zadnym szyfratorem i wkoncu nie wiem czy dzis jet ta cafee
EOT
no to *** do dupy, nex podpadles mi i to ostro
no to *** do dupy, nex podpadles mi i to ostro
To *** mu w dupe, jest za bardzo wrazliwy, i obraza sie na byle co. zreszta........
To *** mu w dupe, jest za bardzo wrazliwy, i obraza sie na byle co. zreszta........
Klark czy ty sadzisz ze balbym sie mu to powiedziec?
Klark czy ty sadzisz ze balbym sie mu to powiedziec?
ja *******e !!!!!!!!!!!
no to mozemy cos sprobowac zorganizowac ale cos czuje ze to i tak niewypali chyba ze by nex zalatwil nam ten lokal tzn polobode to wtedy w sumie zaden problem tak mi sie wydaje
IMMORTAL
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:53.