FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6532)
Boogie Weapon Mod
Hmmm... nie wiem czy juz graliscie na servach z tym modem ale jestem ciekaw waszych opini bo jest to pierwszy duzy mod z ktorym sie spotkalem (a nie tylko muminki i inne takie ).
Dodal: Fg42 (tylko tym gralem bo czasu zbraklo), M1Grand (chyba ta droga snajperka z SP) i armor -> armor rozdaje soldier w koncu do czegos sie przydaje oprocz PF i Snipy (dodali voice chata I need armor)
moda mozna zassac z http://www.a-lequipment.com/boogie/boogweapmod3v1_0.zip wazy niewiele z 3Mb chyba
Na stronie tworcow byl podany serv z modem 207.252.250.5:27960 ale jest niestety w USA, moze jakis admin sie zlituje i postawi to w Polsce (podobno dziala opcja allowdownload dla clientow). Pozdro i czekam na wasze opinie
P.S Ja pom�cze Graszewa aby to zaposcil na IC servie ale narazie GG padlo i tylko maila moga mu poscic
boogweapmod3 cd..
Jeszcze.....
Rozpakowac do glowniego katalogu gry a nie Main !!!!!!!!!!!!!!!!!
1.Medyk i Eng moga wybrac dowolny SMG (rowniez ten nowy)
2.Eng ma 12 granatow
3.Jak LT, Med, Soldier () daje paczke to zrzera only 20% slupka (jedna paczka wiencej do dania)
4.Jak Med dostaje paczke od LT to dostaje tez 1 strzykawka (jak juz cos zurzyl)
5.W koncu LT daje ammo do pistolow
6.Podobno Sten ma wienkszy damage a Venom sie wolniej przegrzewa
7.Wiencej nie pamientam
PS. Teraz beda dopiero pancerni medycy
Dajcie tego moda na jakis serw. Dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie, dajcie
boogweapmod3 cd..
Objective Taken czyli Graszew dal sie namowic i dzis moze nawet przed 12.00 serv IC bedzie juz mial zarzuconego moda .... I NEED ARMOR
hmmm ?
fajnie fajnie musze przyzna� �e nie gra�em jeszcze w tego moda ale..
FG42 to chyba lekka przesada ... ?
1. Serv musi byc PURE ON (tego wymaga mod) wi�c wiecie co
2. Prosimy nie uzywac automatycznego sciagania moda z serva z przyczyn ogolnie znanych (lagi beda jak cholera)..... najpierw sciagnijcie moda a potem wbijajcie... zbroja i nowe giwerki juz czekaja
PS. Jakby ktos IP nie znal: 195.216.96.9:27960
No zajebioza Far
W koncu cos nowego i mysle ze kazdy bedzie chcial odprezyc sie chwile wymiatajac z paratrooper sniperki
GG
No treaz wiem dlaczego mnie wypierdziela�o z IC, ale juz ciagne modzika i zobaczymy co bedzie.
Wczoraj gralem sobie w Moha i brakowalo mi w Wolfie M1 i tego dzwieku jak konczy sie ammo - jak w Szeregowcu cool, zobaczymy jak to bedzie
JEEEEe FG42 to najlepsza bron w singlu ja to chceee
w sumie chyba przydalby sie jeszcze snooper...
Snooper
quote:
Napisane oryginalnie przez Sphere
JEEEEe FG42 to najlepsza bron w singluja to chceee
quote:
Napisane oryginalnie przez Sphere
JEEEEe FG42 to najlepsza bron w singluja to chceee
Buahaha ale perwera ten mod... ;D medyk ze snajperka, jeszcze troche i spelnia moje zyczenie Panzer Medic , lub Venom-Medic hehehe ale ogolnie jest coollllllllllasty wreszcie cos nowego
jeszcze nie gra�em w tego modaale dzisiaj sie skusze i szkoda tylko �e narazie jest na jednym servie w POLSCE, ale i tak gratulacje dla graszewa �e pomy�la�
Tlen:[email protected]
Mini Portal i nietylko
Hmm, pogralem chwilke i mam mieszane uczucia. Napewno jest fajne ze medyk w koncu moze uzywac innej broni niz MP40 i Thommpson, ale chyba z tymi zbrojami to troche przesada.
No ale pogramy i zobaczymy.
W sumie fajnie ze jest cos nowego, bo caly czas plaza mi sie zaczela juz nudzic, a teraz bedzie plaza z dodatkami
quote:
Napisane oryginalnie przez SOLAR
No treaz wiem dlaczego mnie wypierdziela�o z IC, ale juz ciagne modzika i zobaczymy co bedzie.
Wczoraj gralem sobie w Moha i brakowalo mi w Wolfie M1 i tego dzwieku jak konczy sie ammo - jak w Szeregowcu cool, zobaczymy jak to bedzie![]()
Piszac o M1 nie myslalem o tym czyms co jest w tym modzie
To jest zbyt latwe zabijac z czegos takiego.
Brakuje mi prawdziwego M1 Gerand bez zadnych ozdobnikow, prawdziwego, nagiego i prostego - takiego dla prawdziwych twardzieli , ktorego nie mozna przeladowac przed oproznieniem magazynka
Mi tez snooper w mp nie odpowiada. Garand taki jak w mohaa to by�oby co�, mauser bez lunetki tez by sie przyda�.
a ja nigdzie se pograc nie moge, bo IC nie dziala a na tamtyn serverze wyskakuja mi jakie bledy
Nie wiem ... w ka�dym razie na servie IC ju� go nie b�dzie ...
przynajmniej do momentu, gdy wypuszcz� jak�� now� jego wersj� ... wtedy mo�e dam mu drug� szans�.
Pozdrowka
Snooper rifle juz przemilcze... Nawet wypluwane przez soldierow kaski da sie zdzierzyc ale qrfa MEDIC z Paratrooperem to juz czysta perwera teraz beda mecze 1 lojt 4 medow z paratrooperem i eng i 2 team nie ma szans hehe bez przesady jeszcze venom i panzer powinny miec lunety ze byl pelen Qwak...
Przez tego moda gra traci na realnosci... Zatracaja sie roznice w klasach... szkoda gadac
Purysta & full ortodoks jestem
badziew totalny :/
co do moduff to mnie przekonalby tylko *MurderDeathKill* MOD ... wiecie ... fontanny krwi ... wi�cej fruwaj�cych gib�w
...i do tego bonusowo da�bym jeszcze *ChangeVisionMode* jak w AvP , �eby mo�na by�o �licznie upolowa� z termogoglami na oczach [ Predator mode enabled ] jakiego� zagubionego aliancika
/me sk�ada zam�wienie na taki MOD
medyk+armor=robocop....ee dla mnie mod jest beeee
pozdrawiam
Mialem takie sytacje: 1/1 z medem on ginie a mi zostale 80 hp i 0 armoru (wczesniej mialem 100) - to tak przy wyrownanym trafianiu sie
ja ju� w to nie gram , bo si� przyzwyczaj� jeszcze :D
Taaak ... wspania�y mod ...Dlaczego od razu nie dali moda , w kt�rym Venom strzela PeeFowymi rakietami ?! By�oby "ciekawiej" przecie !? Aha , mo�e jeszcze bullettime jak w Max Payne , �eby tak "troszk�" u�atwi�
No nic , poczekam na now� wersj� moda [ sarkazm enabled ]
Napisane oryginalnie przez ProspeR
Heh, med z FG42 to nie przegiecie. S ze 100 armoru przerabia go na konserwy
i wiecej ammo ma
Mialem takie sytacje: 1/1 z medem on ginie a mi zostale 80 hp i 0 armoru (wczesniej mialem 100) - to tak przy wyrownanym trafianiu sie![]()
Panowie jest bosko teraz beda duety Armoured Medic FG42 + Armoured Soldat Venom ciekawe kto po nich przejdzie
quote:
Napisane oryginalnie przez [=||=]T3
Panowie jest bosko teraz beda duety Armoured Medic FG42 + Armoured Soldat Venom ciekawe kto po nich przejdzie![]()
Jak zle trafi to zostanie z niego plama a z tym armourem sa o wiele wieksze szanse przezycia PF'a totalna baja ten mod...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:03.