FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6555)
Redaktorzy
Chcialbym sie zapytac, a raczej poznac Wasza opinie na temat zespolu redakcyjnego naszego serwisu Przydadza nam sie slowa krytyki, czyli co zle robimy, co musimy poprawic itp. Co chcielibyscie zobaczyc. Ogolnie Wasze pomysly. No dalej ... Wylejcie na nas pomyje
no.....zespól redaktycjy jest ekhmem......no dobry....
tyle ze te artykuły sie tak jakoś żadko pokazują...no ale rozumieim ze macie ciekawsze rzeczy do roboty....
Teksty powinny się pojawiać... Ale do tego trzeba mieć natchnienie .
gg: 1854672 | blog | http://kosz.fpp.pl | Kawa
konkursy są, tylko prawie nikt nie chce brać w nich udziału . Ale naprawdę warto, nagrody są i łatwo wygrać
.
jak dal mnie newsy powinny byc u gory strony a nie tam jakies screeny czy kolumny a i kolor czcioki w naglowkach (np "Środa · 22 Maja · 2002 - [1] temat" ) zlewa sie z tlem czcionka tez mogla b byc ciut wienksza a i za wypowiec nie zakladac bana hehe
dobra, przemyślimy .
Pytanie dotyczyło naszej pracy, czy Wam się podoba, czy nie i dlaczego... Ogólnie o redakcji cs.fpp.
tak na serio to tylko boarda mam w ulubionych i bezpośrednio tu wchodzę, ale strona Cs jest trochę zbyt skomplikowana na pierwszy rzut oka (pewnie taki modół) ale moze jakaś zmiana grafy by odswierzyła nieco wygląd, to tchniczne sprawy.
co do pracy redakcyjnej nie mam zdania bo nie chcę sie wypowiadać na temat, którego nie znam.
chodziło mnie o to , że na pierwszej stronie jest duzo różnych rzeczy, a ludzie szukaja glównie newsów. Mi osobiście bardziej odpowiada layout C-S.pl.
Szczerze mowiac to mi wasze strona takze nie przypadla do gustu , wchodze bezpeosrednio na boarda , a na waszej stronie bylem chyba w lutym ! Rozbija sie tu o szate graficzna , ogolny wyglad , pierwsze wrazenie jakie wywiera (wybierz pickera
) ! Newsy powinny byc pierwszym co czlowiek widzi na stronie a nie ...
MSN [email protected]
ehh.. i nadal nikt nie dal odpowiedzi na zadane zagadnienie...
co do wygladu strony, to my sie tym nie zajmujemy, tylko webmaster.. my tylko dbamy o "zawartosc" serwisu.. i nadal czekamy na odpowiedzi tego typu.. co poprawic w stylu pisania, co dodac, co usunac itp (oczywiscie mowie o rzeczach znajdujacych sie na stronie, a nie o lay'u)
Panowie (i Panie) na prawde nie ma czego sie bac ... Jesli macie cos nam do zarzucenia to prosimy o wypowiedz ...
Ale ludzie nie moga sie wypowiedziec bo przez uklad strony nie moga dostrzec waszej pracy
nie przesadzajcie . Idzie się przyzwyczaić
. Może się wydawać inaczej, ale strona jest naprawdę czytelna...
1st: stronka jest "za waska", zamiast zostawiac ogromne ilosci pustego miejsca po lewej i prawej rozciagnijcie stronke, tak zeby newsy nie byly w kolumnie po 3 wyrazy na linijke tylko szerookie newsy + wieksza czcionka, poza tym ta zlewa sie troche z tlem, na stronie XXX [ ] jest biala czcionka na czarnym i wygodnie sie czyta
2nd: wiecej artykolow, super sie je czyta, poza tym wiecej wywiadow (ze mna )
3rd: newsy na samej gorze, a nie jakies tam kolumny screeny i bog wie co jeszcze, to wszystko mozna zmiescic po bokach gdzie jest puste miejsce
Hammer ne bij
Powiem wam tak przerzuccie dzial kolumny troche bo jest to pierwsza rzecz ktora sie pokazuje ... a tam powinnien byc najnowszy news ...
Ale Wy chyba nie halo jestescie ...
Wyjasnijmy sobie to wreszcie ! Za szate graficzna, engine strony nie odpowiadamy. Po prostu jestesmy zespolem redakcyjnym, ktory pracuje dla chwaly calego serwisu fpp.pl Zauwazcie, ze kazda strona jest do siebie podobna, taki sam uklad itp. Po prostu tacy jestesmy
Jak na razie pojawil sie postulat - wiecej artykulow i wywiadow - postaramy sie spelnic
PS. Koras: Oj, bo jak pasa zdejme ...
dobra moze Wam ulatwie troche.. o czym dzialy byscie chcieli zobaczyc na lamach cs.fpp ?? czekamy na sensowne propozycje
P.S nie bójcie sie tu wyglaszac opinii na temat naszego serwisu..
dzieki kilku slowom krytyki mamy troche do myslenia, jakby tu zorbic, aby bylo lepiej... przeciez ten serwis jest dla Was i dla nas (redaktorow) - CS'owcow..
Redaktorzy sa spoko... Jak juz cos napisza, to jest co czytac Ale pisza za rzadko... (za malo artykolow i newsow tez nie jest sporo...)
A tak na marginesie: dodawanie komentarzy jest do bani... Za duzo trzeba sie naclickac
quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
Redaktorzy sa spoko... Jak juz cos napisza, to jest co czytacAle pisza za rzadko... (za malo artykolow i newsow tez nie jest sporo...)
A tak na marginesie: dodawanie komentarzy jest do bani... Za duzo trzeba sie naclickac![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Hammer
Ale Wy chyba nie halo jestescie ...
Wyjasnijmy sobie to wreszcie ! Za szate graficzna, engine strony nie odpowiadamy. Po prostu jestesmy zespolem redakcyjnym, ktory pracuje dla chwaly calego serwisu fpp.plZauwazcie, ze kazda strona jest do siebie podobna, taki sam uklad itp. Po prostu tacy jestesmy
Jak na razie pojawil sie postulat - wiecej artykulow i wywiadow - postaramy sie spelnic
PS. Koras: Oj, bo jak pasa zdejme ...![]()
wow, Mantis , ...na sosne...
btw, masz rację, wygląd strony mnie zniechęca do docierania do artykułów, z resztą o czym tu pisac w tym csie, nie lepiej pograć ?
P.S, a ja mam widok na morze
P.S, a ja mam widok na morze![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]c35
a ja na piaskownice..
nie zmieniajcie tematu
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:31.