FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6555)

Posted by [FPP]Hammer on 21-05-2002 20:03:

Redaktorzy

Chcialbym sie zapytac, a raczej poznac Wasza opinie na temat zespolu redakcyjnego naszego serwisu Przydadza nam sie slowa krytyki, czyli co zle robimy, co musimy poprawic itp. Co chcielibyscie zobaczyc. Ogolnie Wasze pomysly. No dalej ... Wylejcie na nas pomyje

Posted by AlieneK on 22-05-2002 06:15:

no.....zespól redaktycjy jest ekhmem......no dobry....
tyle ze te artykuły sie tak jakoś żadko pokazują...no ale rozumieim ze macie ciekawsze rzeczy do roboty....

Posted by [FPP]Hammer on 22-05-2002 11:26:

Artykuly pokazuja sie rzadko ? Dobrze - postaramy sie poprawic Nastepna kwestia ?

Posted by [FPP]Emzor on 22-05-2002 13:11:

zawsze jest coś do roboty, uwież mi... Może tego nie widać, ale tak jest...
Teksty powinny się pojawiać... Ale do tego trzeba mieć natchnienie .

Posted by AlieneK on 22-05-2002 13:47:

trzeba długo czekać na wyniki kokursów ktorę i tak są rzadko...

Posted by [FPP]Emzor on 22-05-2002 13:54:

konkursy są, tylko prawie nikt nie chce brać w nich udziału . Ale naprawdę warto, nagrody są i łatwo wygrać .

Posted by AlieneK on 22-05-2002 14:08:

no jak to....zawsze ja i MaslaV biezemy udział...czy to mało...
no i moze jeszce kilka osob...

Posted by [FPP]Emzor on 22-05-2002 15:34:

no ta, dwoje to już coś .
ale przydałaby się Wam większa konkurencja .

Posted by connan.kt on 22-05-2002 16:05:

jak dal mnie newsy powinny byc u gory strony a nie tam jakies screeny czy kolumny a i kolor czcioki w naglowkach (np "Środa · 22 Maja · 2002 - [1] temat" ) zlewa sie z tlem czcionka tez mogla b byc ciut wienksza a i za wypowiec nie zakladac bana hehe

Posted by [FPP]Emzor on 22-05-2002 16:55:

dobra, przemyślimy .
Pytanie dotyczyło naszej pracy, czy Wam się podoba, czy nie i dlaczego... Ogólnie o redakcji cs.fpp.

Posted by [SPECNAZ]Smirnoff on 22-05-2002 22:47:

Hammer jesteś spoko, jeeee, fan klub szaleje

tak na serio to tylko boarda mam w ulubionych i bezpośrednio tu wchodzę, ale strona Cs jest trochę zbyt skomplikowana na pierwszy rzut oka (pewnie taki modół) ale moze jakaś zmiana grafy by odswierzyła nieco wygląd, to tchniczne sprawy.

co do pracy redakcyjnej nie mam zdania bo nie chcę sie wypowiadać na temat, którego nie znam.

Posted by [FPP]Hammer on 23-05-2002 07:24:

Wodeczka: Zbyt skomplikowa ? To mnie zagiales Wlasnie taka ma byc - przynajmniej sie odrozniamy

Posted by [SPECNAZ]Smirnoff on 23-05-2002 07:36:

chodziło mnie o to , że na pierwszej stronie jest duzo różnych rzeczy, a ludzie szukaja glównie newsów. Mi osobiście bardziej odpowiada layout C-S.pl.

Posted by Coen Hunter on 24-05-2002 09:14:

Szczerze mowiac to mi wasze strona takze nie przypadla do gustu , wchodze bezpeosrednio na boarda , a na waszej stronie bylem chyba w lutym ! Rozbija sie tu o szate graficzna , ogolny wyglad , pierwsze wrazenie jakie wywiera (wybierz pickera ) ! Newsy powinny byc pierwszym co czlowiek widzi na stronie a nie ...

MSN [email protected]

Posted by c35 on 24-05-2002 12:13:

ehh.. i nadal nikt nie dal odpowiedzi na zadane zagadnienie...
co do wygladu strony, to my sie tym nie zajmujemy, tylko webmaster.. my tylko dbamy o "zawartosc" serwisu.. i nadal czekamy na odpowiedzi tego typu.. co poprawic w stylu pisania, co dodac, co usunac itp (oczywiscie mowie o rzeczach znajdujacych sie na stronie, a nie o lay'u)

Posted by [FPP]Hammer on 24-05-2002 15:10:

Panowie (i Panie) na prawde nie ma czego sie bac ... Jesli macie cos nam do zarzucenia to prosimy o wypowiedz ...

Posted by Mantis on 24-05-2002 20:43:

Ale ludzie nie moga sie wypowiedziec bo przez uklad strony nie moga dostrzec waszej pracy

Posted by [FPP]Emzor on 24-05-2002 21:02:

nie przesadzajcie . Idzie się przyzwyczaić . Może się wydawać inaczej, ale strona jest naprawdę czytelna...

Posted by [SPECNAZ]Koras on 25-05-2002 20:02:

1st: stronka jest "za waska", zamiast zostawiac ogromne ilosci pustego miejsca po lewej i prawej rozciagnijcie stronke, tak zeby newsy nie byly w kolumnie po 3 wyrazy na linijke tylko szerookie newsy + wieksza czcionka, poza tym ta zlewa sie troche z tlem, na stronie XXX [ ] jest biala czcionka na czarnym i wygodnie sie czyta
2nd: wiecej artykolow, super sie je czyta, poza tym wiecej wywiadow (ze mna )
3rd: newsy na samej gorze, a nie jakies tam kolumny screeny i bog wie co jeszcze, to wszystko mozna zmiescic po bokach gdzie jest puste miejsce

Hammer ne bij

Posted by Mantis on 25-05-2002 20:19:

Powiem wam tak przerzuccie dzial kolumny troche bo jest to pierwsza rzecz ktora sie pokazuje ... a tam powinnien byc najnowszy news ...

Posted by [FPP]Hammer on 25-05-2002 21:51:

Ale Wy chyba nie halo jestescie ...

Wyjasnijmy sobie to wreszcie ! Za szate graficzna, engine strony nie odpowiadamy. Po prostu jestesmy zespolem redakcyjnym, ktory pracuje dla chwaly calego serwisu fpp.pl Zauwazcie, ze kazda strona jest do siebie podobna, taki sam uklad itp. Po prostu tacy jestesmy Jak na razie pojawil sie postulat - wiecej artykulow i wywiadow - postaramy sie spelnic

PS. Koras: Oj, bo jak pasa zdejme ...

Posted by c35 on 26-05-2002 09:17:

dobra moze Wam ulatwie troche.. o czym dzialy byscie chcieli zobaczyc na lamach cs.fpp ?? czekamy na sensowne propozycje

P.S nie bójcie sie tu wyglaszac opinii na temat naszego serwisu..
dzieki kilku slowom krytyki mamy troche do myslenia, jakby tu zorbic, aby bylo lepiej... przeciez ten serwis jest dla Was i dla nas (redaktorow) - CS'owcow..

Posted by on 26-05-2002 09:36:

Redaktorzy sa spoko... Jak juz cos napisza, to jest co czytac Ale pisza za rzadko... (za malo artykolow i newsow tez nie jest sporo...)
A tak na marginesie: dodawanie komentarzy jest do bani... Za duzo trzeba sie naclickac

Posted by c35 on 26-05-2002 10:05:

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
Redaktorzy sa spoko... Jak juz cos napisza, to jest co czytac Ale pisza za rzadko... (za malo artykolow i newsow tez nie jest sporo...)
A tak na marginesie: dodawanie komentarzy jest do bani... Za duzo trzeba sie naclickac

dzieki des..

co do komentarzy, to wiem, ze sa do bani.. ale i tak juz zostaly poprawione troche.

Posted by Mantis on 26-05-2002 12:41:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Hammer
Ale Wy chyba nie halo jestescie ...

Wyjasnijmy sobie to wreszcie ! Za szate graficzna, engine strony nie odpowiadamy. Po prostu jestesmy zespolem redakcyjnym, ktory pracuje dla chwaly calego serwisu fpp.pl Zauwazcie, ze kazda strona jest do siebie podobna, taki sam uklad itp. Po prostu tacy jestesmy Jak na razie pojawil sie postulat - wiecej artykulow i wywiadow - postaramy sie spelnic

PS. Koras: Oj, bo jak pasa zdejme ...

Hammer zrozum ze do docenienia waszej pracy musi sie zmienic uklad strony bo jak odceniac cos czego nie widac ?
To tak jakbys podziwial krajobraz gorski patrza na zaslaniajaca ci go sosne ...

Posted by [SPECNAZ]Smirnoff on 26-05-2002 14:04:

wow, Mantis , ...na sosne...

btw, masz rację, wygląd strony mnie zniechęca do docierania do artykułów, z resztą o czym tu pisac w tym csie, nie lepiej pograć ?

Posted by Mantis on 26-05-2002 14:16:

Smirnoff ja mieszkam zaraz pod pieknym stokiem Szyndzielni wiec sosny , swierki takie tam krzewy caly czas zaslaniaja mi widok tylko dlatego macie szanse w CSie bo cholerne galezie zaslaniaja monitor

Posted by [SPECNAZ]Smirnoff on 26-05-2002 14:32:

to je zbanuj

P.S, a ja mam widok na morze

Posted by c35 on 26-05-2002 15:11:

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Smirnoff
P.S, a ja mam widok na morze

a ja na piaskownice..

nie zmieniajcie tematu

Posted by Mantis on 26-05-2002 16:00:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]c35

a ja na piaskownice..

nie zmieniajcie tematu

spokojnie spokojnie ... juz napisalilsmy co myslimy o wasze pracy .

P.S. Smirnoff zastanow sie jak mam zbanowac 25 metrowa sosne ? Jak zetne to mnie konserwator przyrody skroji na grube miliony

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:31.