FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6561)
IRC
pytanko czemu CALY ICP MA BANA NA #FPP.PL
co to jest
ja nic nie zrobilem i inni z icp chyba tez nie a cale icp na bana.
Patrz tu:
http://board.fpp.pl/showthread.php?threadid=6528
Topic w ktorym moderzy postapili niczym aparat komunistyczny. Zamkneli go zeby na swiat nie wyszlo ze postapili nieslusznie banujac cale icp.
Napisane oryginalnie przez astral
Patrz tu:
http://board.fpp.pl/showthread.php?threadid=6528
Topic w ktorym moderzy postapili niczym aparat komunistyczny. Zamkneli go zeby na swiat nie wyszlo ze postapili nieslusznie banujac cale icp.
...the spice is vital to space travel. Travel without moving.
Gruszki - zdecydowanie nie!
mialem tu juz nie pisac ale nie wytrzymalem
to tak jakby za wystepek jakiegos kolesia z dialupa banowac cale cvx.ppp.tpnet.pl
jesli chodzi o te lame klony ktorych zdarzylo mi sie raz uzyc to istnieja sensowniejsze sposoby banowania niz na cala domene (no chociazby na moj host)
quote:nic tylko sie pochlastac tarta bulka, ew. sledziem
on jest winny temu, że nie macie dostępu!
To mi przypomina podobna sytuacje z innego znanego mi forum... Pewien czlowiek sprawial problemy adminowi stronki i kanalu, dotyczacego organizacji turniejow Magic:the Gathering... Admin stwierdzil, ze agresor jest Grekiem... I zbanowal dokladnie cala Grecje.
To byl szok. Grekow zatkalo... A admin tlumaczyl swa decyzje w bardzo podobny sposob...
Ta stronka byla www.e-league.com , o ile dobrze pamietam...
- sari nie znaczy ze jezeli on ma icp.net to bann musi miec icp.net i ze jak go nie przekonamy to bedzie dalej tak jak jest. Przeciez to niezalezna jednostka i decyduje sama za siebie.
- weird bedzie robic co chce!!!
- nie obchodzi mnie to ze flodowal itd kanal #fpp.pl. Ja nic nie zrobilem. To wy jestescie opami na kanale i wystarczy pobawic sie troche aby te "klony" nie robily tego nie znam sie tak bardzo na tym (z gory se przyznaje) ale wiem ze sa takie skrypty.
- ostatnia odpowiedz na tym starym topicu. Co to ma znaczyc ze nie ma innych sa ale nie tak "wielkie" jak ten ale jak 3/4 tego borda powie sobie ze board.fpp NIE to zrobi inny np. Inny.borad.prv.pl i tam bedzie ta masa userow.
- Jako ze pisze tak dlugi post to kontynuje to
- to co teraz napisze jest moja wlasna opinia i zgodnie z konstytucja ma prawo to napisac:
+ nie umiecie opanowac tego co weird robi i idziecie na skroty banujac cale icp
- na tym skacze ten post = moja opini
gore napisal posta dluzszego nie 2 linijki :O
Wielki tram- jest pod wrazeniem...
Ehhhh
wy naprawde jednego nie rozumiecie co?
Jestescie wszyscy tacy cholernie madrzy i umiecie bic sie o oprawaogolu i w ogole... dobra
Urzadzam konkurs - jak ochronic kanal przed atakami botow weirda ktore robia spam, nie banujac hosta z ktorego one wchodza...?
nagroda w konkursie jest wejscie na kanal fpp.pl i spokoj na nim
czas - start!
To teraz niby na zasadzie konkursu mamy sobie poradzic z tym co weird nabroil?
pathetic!
konkurs nie jest prawdziwy bo wiadomo ze i tak niczego nie wymyslicie - stac was tylko na glupi nieprzemyslany cynizm
ban jest i bedzie dopoki jakos sie sprawa nie rozwiaze z weirdem a napewno ekipa fpp nie bedzie latac za tym zeby to rozwiazac.
poki co sorry no bonus
(pisane z pamieci)
Joins: snO
mode #fpp.pl +p-s by snO
mode #fpp.pl +mi by snO
wiec niech mi koles nie mowi ze wie cokolwiek o irc - zanim zacznie bronic kolegow po fachu niech chociaz zaznajomi sie z tematem a nie powtarza to, co zostalo juz powiedziane
na zdrowy rozum, czy /bantype d to dobre rozwiazanie? majes zawsze byl znany z tego typu radykalnych zachowan a wy go chcecie mimo wszystko bronic. smierdzi mi tu rozwiazaniem zaproponowym przez lucasa (topic moderatory w rzezni) - zainteresowani wiedza o co chodzi.
za ten tekst koles powinienes miec bana - ty oraz wszyscy "zainteresowani"
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Ehhhh
wy naprawde jednego nie rozumiecie co?(...)
...
nawet nie bede tego komentowac
...
iszac tego posta juz odpowiedziales wiec znizyles sie ostatecznie do jego poziomu
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
...
nawet nie bede tego komentowac
quote:
Napisane oryginalnie przez tram-
if still ciezkie argumenty nie dajacie sie przegadac then echo a nie bede z wami gadac and obraz sie/rozplacz sie/trzasnij drzwiami
Co do programowanie patrzcie co stworzylem (czyt: przerobilem kod kumpla )
import java.io.*;
import javax.swing.*;
import java.awt.*;
[.......]
}
}
mozesz wyedytowac ten kod?
sory od razu mowie ze na ircu sie nie znam (opieram sie na tym co inni powiedzieli), jezeli jednak jest mozliwosc bezpiecznego zbanowania samego weirda a nie calego icpnetu to ja naprawde nie jestem w stanie pojac dlaczego moderatorzy tak postapili. MOze w koncu ktos sie przyzna ze
-zbanowalismy cale icpnet bo taki mamy humor (czyli mamy wsyztskich w dupie)
albo
- nie potrafimy dobrze dac bana.
rcube... no offence ale wzorowo zjebales topic
mozesz wyedytowac ten kod?
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:02.