FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6623)
CPMa.fpp.pl??
siema siema
robimy CPM.fpp.pl ,bo
1. na www.promode.org jest jeden jedyny link do polskiej strony o CPM - Q3arena. Jaki jest org kazdy widzi ;/ to serwis ,ktory popiera vq3 ,a nie CPMa. Do tego nie ma wersji angielskiej. Przyda sie polsko-angielski serwis z prawdziwego zdazenia ,ktory bedzie traktowal o polskiej scenia PM.
2. Jestem pewien ,ze wiele osob nie potrafi uruchomic moda i dlatego nie sprobowala jeszcze CPMa.
3.Polski PM jest w odwrocie ,wiec to doda scenie troche rozpedu.
4."Polskie centrum Challenge ProMode Arena" to brzmi dumnie. Mozna by latwiej wplywac na "CPMa team" jesli istnialoby centrum ,ktore byloby reprezentatywne dla sceny pm.
5.Jazabek cos planuje - lepiej wziasc sie za to powaznie.
dalej nie chce mi sie myslec
Jak to sobie wyobrazam i czym rozniloby sie to od innych serwisow. Mhh...
1. byloby duzo informacji dla newbies - tzn. jak to odpalic ,jak zrobic config ,skad sciagnac demka ,moze nawet troche o taktykach? (krg cpm11 plz!!!) 8-]]
2. TRICKI - na bierzaco informacje o nowych trickach ,a takze jak wykonac te juz znane. Malo jest postow o nowych trickach na boardzie?
3. i oczywiscie na biezaco informacje z polskiej/zagranicznej sceny
potrzebny jest ktos znajacy sie na php
co sadzicie? da sie zalatwic hosting na fpp.pl?
Re: CPMa.fpp.pl??
quote:
Napisane oryginalnie przez PizzaDriver
siema siema
robimy CPM.fpp.pl ,bo
1. na www.promode.org jest jeden jedyny link do polskiej strony o CPM - Q3arena. Jaki jest org kazdy widzi ;/ to serwis ,ktory popiera vq3 ,a nie CPMa. Do tego nie ma wersji angielskiej. Przyda sie polsko-angielski serwis z prawdziwego zdazenia ,ktory bedzie traktowal o polskiej scenia PM.
2. Jestem pewien ,ze wiele osob nie potrafi uruchomic moda i dlatego nie sprobowala jeszcze CPMa.
3.Polski PM jest w odwrocie ,wiec to doda scenie troche rozpedu.
4."Polskie centrum Challenge ProMode Arena" to brzmi dumnie. Mozna by latwiej wplywac na "CPMa team" jesli istnialoby centrum ,ktore byloby reprezentatywne dla sceny pm.
5.Jazabek cos planuje - lepiej wziasc sie za to powaznie.
dalej nie chce mi sie myslec
Jak to sobie wyobrazam i czym rozniloby sie to od innych serwisow. Mhh...
1. byloby duzo informacji dla newbies - tzn. jak to odpalic ,jak zrobic config ,skad sciagnac demka ,moze nawet troche o taktykach? (krg cpm11 plz!!!) 8-]]
2. TRICKI - na bierzaco informacje o nowych trickach ,a takze jak wykonac te juz znane. Malo jest postow o nowych trickach na boardzie?
3. i oczywiscie na biezaco informacje z polskiej/zagranicznej sceny
potrzebny jest ktos znajacy sie na php
co sadzicie? da sie zalatwic hosting na fpp.pl?
917123
Re: Re: CPMa.fpp.pl??
Sorki za ten caly cytat w pierwszym poscie )
Zapomnialem wyciac ...
917123
Re: Re: Re: CPMa.fpp.pl??
quote:
Napisane oryginalnie przez Lipas
Sorki za ten caly cytat w pierwszym poscie)
Zapomnialem wyciac ...
Musi byc tylko strona....
Re: Re: Re: Re: CPMa.fpp.pl??
quote:
Napisane oryginalnie przez Goth1c
nabijasz .....
pomys� jest spoko...ale cos tu jednak mi nie pasuje...
pomysl jest przedni.
a moze by jeszcze zalozyc dodatkowy board dla cpma
tak jest dobrze
pomysl jest przedni.
Wszystko jest fanie byleby byly osoby ktorym bedzie sie chcialo to robic![]()
917123
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Lucas
Jak beda osoby - to i nawet konsola
quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
byle dobra![]()
layout to kwestia czasu... my tez go mozemy zrobic
kwestia ludzi tylko - to musza robic osoby ktore sie na tym znaja a nie osoby ktore po porostu chca zeby taki serwis sobie byl i do tego cienko mowia po polsku - no offence
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
promode.pl - domena juz jest
silnik php tez jest (moze byc ten sam co na fpp.pl)
layout to kwestia czasu... my tez go mozemy zrobic
kwestia ludzi tylko - to musza robic osoby ktore sie na tym znaja a nie osoby ktore po porostu chca zeby taki serwis sobie byl i do tego cienko mowia po polsku - no offence![]()
no pomysl pm.pl byl juz dawno... ze Sweepem mielismy to robic, ale wyszlo potem esports.pl i jakos tak prace zostaly wstrzymane. bete layoutu Czapka juz zrobil. imho wymiata, wiec z tym nie ma problemu. tyle, ze do tego sa naprwde potrzebni ludzie. ludzie ktorzy maja czas, zapal (nie na tydzien). wtedy moze cos z tego wyjsc...
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
kwestia ludzi tylko - to musza robic osoby ktore sie na tym znaja a nie osoby ktore po porostu chca zeby taki serwis sobie byl i do tego cienko mowia po polsku - no offence![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez PizzaDriver
juz teraz moglbym zajac sie dzialem configi. Znam wszystkie komendy.
Luda, nie bojta dupy. ProMode.PL bedzie na pewno. Juz moja w tym glowa. Tylko, ze nie wiem czy sie zgodza ludzie z gory na moj pomysl jego zagospodarowania. Mam projekty, mam pomysly, ludzi tez moge zalatwic bardzo dobrych i odpowiednich. Dajcie mi tylko zakonczyc ten rok szkolny...
Luda, nie bojta dupy. ProMode.PL bedzie na pewno. Juz moja w tym glowa. Tylko, ze nie wiem czy sie zgodza ludzie z gory na moj pomysl jego zagospodarowania. Mam projekty, mam pomysly, ludzi tez moge zalatwic bardzo dobrych i odpowiednich. Dajcie mi tylko zakonczyc ten rok szkolny...
Nigdy nie wiem kiedy wiem ze wiem za duzo..
gg:208793
quote:
Napisane oryginalnie przez Goth1c
wiecie troche mnie to dziwi ze w kraju gdzie tak popularny jest cpma (a moze raczej byl() nie ma serwisu traktujacego w pelni o promode.
--->
Pomysl jest naprawde goracy , a co najwazniejsze moze sie przyjac Sweep- koncz z ta buda jak najszybciej.Moze i ja bym sie mogl w tym projekcie na cos przydac
Re: --->
quote:
Napisane oryginalnie przez QuaDust
Sweep- koncz z ta buda jak najszybciej.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:51.