FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6626)

Posted by Venotom on 25-05-2002 20:21:

Taniec żurawia

Poszukuję informacji o "tańcu żurawia"- stylowi tańca pochodzącemu chyba z Chin.

Posted by MaslaV on 25-05-2002 20:24:

to mu sie chyba Weirdo whackował na konto.

a tak na serio to poszukaj na rotten.com

Posted by Venotom on 25-05-2002 20:26:

MaslaV -> Przeprosiłem za zdjęcie z rotten.com . Nie ciągnijmy tego dłużej. Jeżeli wiesz coś o tańcu żurawia to użyć mi swej wiedzy.

Posted by MaslaV on 25-05-2002 20:29:

facet to poszukaj sobie na jakihś sajtah o kulturze japońskiej albo wogle a nie walisz z takimś czymś tutaj wiedząc że i tak ci nikt nie będzie w stanie odpowiedzieć na twój topic.

Posted by rcube on 25-05-2002 20:31:

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV

facet to poszukaj sobie na jakihś sajtah o kulturze japońskiej albo wogle a nie walisz z takimś czymś tutaj wiedząc że i tak ci nikt nie będzie w stanie odpowiedzieć na twój topic.

Dobrze powiedziane

Posted by Venotom on 25-05-2002 20:31:

MaslaV -> Ktoś może znać taniec żurawia. Tu jest dział "O niczym konkretnym w sumie" od alkholi po taniec żurawia.

Posted by on 25-05-2002 20:35:

a ja sie zaloze ze nikt nie zna

Posted by pawianor on 25-05-2002 20:42:

quote:

to mu sie chyba Weirdo whackował na konto.

NIE

zreszta nawet mnie brakloby inwencji by wymyslac tak idiotyczne topici
quote:
Napisane oryginalnie przez Venotom
MaslaV -> Przeprosiłem za zdjęcie z rotten.com . Nie ciągnijmy tego dłużej. Jeżeli wiesz coś o tańcu żurawia to użyć mi swej wiedzy.

quote:

no wlasnie - ten jak zwykle bedzie robil z siebie meczennika i wpajal swoje niedorzeczne racje... tak jak powiedzial maslav - nic tu po tobie

z tego co przeczytalem na tablicy przeznaczonej dla [FPP] wszyscy byli za banem dla ciebie - cala kadra fpp jest zniesmaczona twoja dzialalnoscia. myslalem, ze dali ci bana na twoje pe84.ciechanow.sdi.tpnet.pl (no chyba, ze bezczelnie zmieniles proxy). swoje odejscie oglaszales 5, jesli nie wiecej razy. czas byl nauczyl sie byc konsekwentnym.

Posted by Venotom on 25-05-2002 20:44:

BobeK -> Mów za siebie.
pawianor -> Moje ostatnie odejście spowodowane było próbą złagodzenia błędu jakim było zamieszczenie zdjęcia z rotten.com . Postanowiłem nie umieszczać już takich zdjęć i wróciłem.

Posted by on 25-05-2002 20:48:

heheh opowiedz jeszze o swoich poprzednich odejsciach

Posted by Lesio on 25-05-2002 20:51:

Venoto: twoje topiki mnie poprostu roz[cenzura]. I tak nic nie przebije meskich sutkow

Posted by LoveBeer on 25-05-2002 20:55:

whoah !! venotom rulez !!

ale dzis nie odpowiem na twoje pytania bo... woda jakas za rzadka a powietrze za geste...

ale za to moge wstawic ownowy tekst o bostwach

Dobre Bóstwa cz.1

Jerry - Najważniejsze, najmądrzejsze, najzajebistsze, prze****dobre, och-jak-fajne i przebombowe bóstwo, wielki pan arcydobroci i miłości do piękna (wino) i dobra (ziele). Najwyższa instancja wśród bóstw. Guru tego (i nie tylko) świata, początek i koniec wstęgi życia, alfa i omega kondygnacji świata... korzenie i wierzchołek drzewa istnienia, a zarazem dno i wierzch fali bezdennego morza czasu. Aby określić Maestro Arcyobfitości (Jerrego), posunął bym się (posunał bym również Sung Hi Lee, ale ja jestem bliżej) do stwierdzenia: "Gdy myśle o Jerrym... Gdy myśle o Jerrym, myśle: "Jerry dobry". Ale gdy myśle "Jerry dobry", to mówie "Jerry pyszny". Ale gdy mówie "Jerry pyszny", to mysle że to nie odzwierciedla całej... wiary, jaką wkładam w tą wypowiedź i mówie jednak "Jerry dobry".". Jerry jest dobry. aby dostatecznie zrozumieć prawdy jakie głosi Jerry i poznac dogłębnie jego dobroć, należy zagłębić się w wersety przenajnowszego testamentu i wystudiować sobie droge ku światłości... Poza tym, więcej informacji na temat Jerrego znajdziecie na całej tej stronie. Bo w końcu, do jasnej cholery, to jest chyba strona o Jerrym, no nie?
PS: Mówiąc "Jerry", myślmy "JERRY". NIE "Jerry Springer".

Rzepa - Nie wiedziałes że Rzepa jest bogiem? Hmmm....

Młody - To od niego wzieło sie powiedzenie "Czuje się jak młody bóg!". Jest on raczej kiepskim bogiem, ze względu na swój niezbyt doświatczony wiek. Młody byl młody już od dawna. Nosi dresy, ale nie wkłada ich do spodni koszulki jak niektórzy wysłannicy Orzecha. Zdarza mu się zabakać, ale tylko czasem, bo chociarz ma najtańsze ziele wśród bogów, to nie potrafi wyjść z domu żeby sobie z kimś zapalić (furtka mu nie działa). Kryje się tez w panice w swojej czterokondygnacyjnej piwnicy zameczku przed kapłanami Jerrego, którzy przychodzą do niego po palenie...

bóg Gołąb - Naj****owszy ze wszystkich bogów. Nie ma nieśmiertelności, wygląda jak gołąb, zachowuje się jak gołąb... nie potrafi nawet mówić... Jednym słowem - do dupy. Nikt go nie widział, a jeśli nawet to jest nierozpoznawalny wśród stad gołębi w centrum miasta. Boga Gołębia możesz opluć, rozdeptać, rozjechać, kopnąć etc. etc, a on ci nic nie zrobi. Zajebisty, co nie? Niektóre (te co głupsze) religie uznają boga gołebia za jakąś ważną postać i uwieczniają go na wszelakich gobelinach itp. (chodzą plotki że przynosi pokój czy coś w tym rodzaju). Mówi się równiez że gołąb "zstępuje". Litości... Czy jakikolwiek szanujący sie bóg "zstępuje"?

Jupiter - Tak samo do dupy, jak bóg gołąb... Właściwie to nawet jeszcze bardziej, bo nawet się nie rusza i bynajmniej nie potrafi latać... Wisi tylko na ścianie... Jupiter ma zwierzchnictwo nad bogiem Gołębiem. Nie wiadomo czemu, ale chyba uważa się za lepszego i rządzi gołębiem. Wieść niesie że jest jedyną istotą potrafiącą rozpoznać boga Gołębia wśród tłumu (sam bóg gołąb też nie wie, że jest bogiem - jest na to zbyt ****owy), ale nic mu to nie daje bo bóg Gołąb wybitnie rzadko wlatuje akurat do tej zasranej i zaplutej bramy, w której snuje żywot Jupiter.

Złe Bóstwa cz. 1

Goliat - Mowa oczywiście o Goliacie Orzechowym. Potężny, nie miejący sobie równych w straszeniu niewinnych obywateli i... strażaków! Tak, właśnie tak! Goliat Orzechowy jest śmiertelnym wrogiem strażaków, którzy boją się go prawie tak bardzo jak... Zakonnice w okularach! Jednak żyjemy nadzieją, że jak każdy Goliat, i ten natrafi w końcu na swojego Dawida, który pokona go nie mrużąc nawet oczu.

CaTcH0R - Do dupy z takim kaczorem co nic o nim nie wiemy, oprócz tego że nie lubi Brzytwiarza, za to że wydłubał mu gałki oczne. Gdy wyślemy swój zwiad i wywiemy si ewięcej o sławetnym kaczorze, miejsce to zapełni się przerażającymi informacjami o nim.

Krwiożerczy Dupowłaz "Paucza" - Dostaliśmy tylko niejasne przesłanki na temat tego boga... Właściwie to, jeśli wierzyć naszym informatorom, bardziej pasuje do niego słowo "potwór". Jest to długi na cztery metry, bezgłowy, nie ruszający się wąż o kwadratowym kształcie (bok o długości 2m). Nie ma paszczy, odnóży i jak na pająka jest wyjątkowo nieruchliwy. Wygląda jak skała i trzeba być na prawde nieźle wyszkolonym inkwizytorem Jerrego aby poznac Dupowłaza. Żartowałem. Tak naprawde, paucza jest chudą, wysoką dziewczyną. Nie potrafi śpiewać ani grać w siatkówke. Jest do dupy.

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Posted by on 25-05-2002 20:55:

quote:
Napisane oryginalnie przez Lesio
Venoto: twoje topiki mnie poprostu roz[cenzura]. I tak nic nie przebije meskich sutkow

majkiel dżekson r0x

Posted by Eustachy on 25-05-2002 21:00:

Venotom przy wadze 100 kilogramow bedzie ci cieżko wykonac taniec zurawia z gracją... No chyba ze polaczyasz go z jazda na desce połączoną z trzymaniem sie za męskie sutki...

Posted by chimera on 25-05-2002 21:00:

Myslalem, ze sutki to zyciowe osiagniecie venotoma - a jednak pomylilem sie

Posted by pawianor on 25-05-2002 21:01:

lovebeer: zapomniales napisac na dole: (c) Maetiou (((:

a ten tekst juz widzialem na stronie maetiou

Posted by chimera on 25-05-2002 21:02:

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy
Venotom przy wadze 100 kilogramow bedzie ci cieżko wykonac taniec zurawia z gracją... No chyba ze polaczyasz go z jazda na desce połączoną z trzymaniem sie za męskie sutki...

Zapomniales dodac: ... w rytm muzyki jackson'a

Posted by LoveBeer on 25-05-2002 21:03:

no ba maetiou - trawiarz mczielarz

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Posted by Venotom on 25-05-2002 21:03:

Jeżeli byłbym typowym internetowym prowokatorem to aby mnie się pozbyć wystarczyło by nie odpowiadać na moje posty. Nie jestem internetowym prowokatorem. Przychodzę do was z dręczącymi mnie sprawami, uważam was za to za co zwierzę uważa wodopój. A wy chcecie mnie zabanować? Za co? Za to, że moje intencje są odczytane jako coś złego i godnego jeszcze gorszych komentarzy? Rozpatrujecie mnie w kategoriach prowokatora, a kto mnie wtedy tworzy jeżeli nie wy? Jestem jednym z was, a jednocześnie stoję daleko z boku. Zabijacie nie tylko mnie, ale tym bardziej siebie.

Posted by Eustachy on 25-05-2002 21:04:

quote:
Napisane oryginalnie przez BobeK

majkiel dżekson r0x

nie zapomnijcie tez o "tapetach z robocopem"

Posted by on 25-05-2002 21:08:

Venotnotnononom -> ((((c) Venotom))) hmm jakos zaden z nas nei zakladal topica typu "meskie suty" "tapety robocopa" "deska dla 100kg-amowego" "żurawie" nie mowil ze odchodzi, potem wracal (5x)...wiec jestes inny... poprostu "Ten Obcy"

Posted by pawianor on 25-05-2002 21:09:

znowus bulwersa zlapal?

quote:
Jestem jednym z was, a jednocześnie stoję daleko z boku. Zabijacie nie tylko mnie, ale tym bardziej siebie.
wpisz sobie wzorem deimossa "i'm a weirdo" na range jesli cie to dowartosciuje i usprawiedliwi

Posted by chimera on 25-05-2002 21:09:

quote:
Jeżeli byłbym typowym internetowym prowokatorem to aby mnie się pozbyć wystarczyło by nie odpowiadać na moje posty. Nie jestem internetowym prowokatorem. Przychodzę do was z dręczącymi mnie sprawami, uważam was za to za co zwierzę uważa wodopój. A wy chcecie mnie zabanować? Za co? Za to, że moje intencje są odczytane jako coś złego i godnego jeszcze gorszych komentarzy? Rozpatrujecie mnie w kategoriach prowokatora, a kto mnie wtedy tworzy jeżeli nie wy? Jestem jednym z was, a jednocześnie stoję daleko z boku. Zabijacie nie tylko mnie, ale tym bardziej siebie.

Venotom ty naprawde jestes taki tepy ? Dawalem ci linki do wyszukiwarek ... ja *******e wpisz sobie w jednej z nich crane dance i sprawdzaj stronki jakie znajdzie. Co za tępy jan !

Posted by on 25-05-2002 21:11:

heeeeeeh czyli mamy problem z żurawiami rozwiklany

vote close topic

Posted by Lesio on 25-05-2002 21:13:

Podsumujmy. Venotom ma zamiar odtanczyc taniec zurawia w stylu majkela dżeksona trzymajac sie na sutki na desce dla 100kg chlopaka obklejonej tapetami z robocopem. MUSZE to zobaczyc

Posted by Venotom on 25-05-2002 21:13:

Zrobiłem błąd- w wyszukiwarkach wpisywałem "crane`s dance" i "dance of crane", a nie "crane dance". Sorry.

Posted by Sphere on 25-05-2002 21:19:

nie no qrde, brak mi słów
ale i tak nic nie przebije sutków ... nie ma co mowić
chociaż może venotom nas jeszcze czymś zaskoczy ? :p

Posted by on 25-05-2002 21:19:

quote:
Zrobiłem błąd- w wyszukiwarkach wpisywałem "crane`s dance" i "dance of crane", a nie "crane dance". Sorry.

tera zmien podpis i avatara

Posted by Eustachy on 25-05-2002 21:22:

quote:

w sumie to nie musisz nas za to przepraszac... ale ok... tak czy inaczej przeprosiny przyjete

Posted by [FPP]Saari on 25-05-2002 21:24:

Podsumujmy. Venotom ma zamiar odtanczyc taniec zurawia w stylu majkela dżeksona trzymajac sie na sutki czytajac czasopisma naukowe i myslac o tym jak zmienic boarda i jedna reka pakujac swoje piekne cialo na desce dla 100kg chlopaka obklejonej tapetami z robocopem. MUSZE to zobaczyc

Ja tez chce to zobaczyc

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:29.