FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6645)
mapcycle
Hmmz.....UT powoli mi sie nudzi gdyz gra sie ciagle na tych samych mapach [ ABBEY, CASA, DOCKS i tak w kolko bez konca ] sa tez inne fajne mapy [nie tylko te standardowe np. laneway2] dlatego moze dobrze by bylo na serverki powrzucac do mapcycle jakies mapy ktore by sie podobaly. Ten post ma na celu wybranie map odpowiednich do tego celu. Mam nadzieje ze "cos" sie uda zdzialac. PaPaS
GG : 464202
-------------------------------------
L4s�L4m3
All rights reserved�
Re: mapcycle
quote:
Napisane oryginalnie przez McM
sa tez inne fajne mapy [nie tylko te standardowe np. laneway2]
Mi raczej chodzi o servery takie jak QLnet albo snajperek. Takie na ktorych siedzi duzo luda. A co do map to wg mnie dobre by byly :laneway2 , armory2, cargo, dam czekam na wasze zdanie
L4s�L4m3
All rights reserved�
quote:
Mi raczej chodzi o servery takie jak QLnet
ehh tak, pamietam operacje Sitha, ktory probowal zmusic jako tako ludzi, do tego, zeby nie grali tylko na dm6 (i tu go popieralem, bo jednomapowcy sux) i co sie dzialo? najlepszy w tym czasie server do gry w promoda tdm... stal pusty, ludzie grali na innych gdzie byla mapa q3dm6.
Wiec imo na nic sie zdaja proby zmuszania ludzi do gry na innych mapach... nie mapy trzeba zmieniac tylko /callvote change_twoj_glupi_mozg (do nikogo konkretnie to nie bylo skierowane)
ehh tak, pamietam operacje Sitha, ktory probowal zmusic jako tako ludzi, do tego, zeby nie grali tylko na dm6 (i tu go popieralem, bo jednomapowcy sux) i co sie dzialo? najlepszy w tym czasie server do gry w promoda tdm... stal pusty, ludzie grali na innych gdzie byla mapa q3dm6.
Wiec imo na nic sie zdaja proby zmuszania ludzi do gry na innych mapach... nie mapy trzeba zmieniac tylko /callvote change_twoj_glupi_mozg(do nikogo konkretnie to nie bylo skierowane)
---| I\/IcI\/I |---
mail : [email protected]
L4s�L4m3
All rights reserved�
hmm..
powiem wam tyle... sami nie bedziecie grali... juz byla taka akcja przezemnie organizowana powiem tyle ze na Avalanche jest 30 map i nikt na nich nie gra... ja tam czasem wchodze zmienie sobie na jakas fajna mape np . ut_interchange... i tak sobie sam chodze... to jest do zrobienia tylko to wszyscy musza sie przekonac do tego... ludzie chodzili na dodatkowe mapy dopiero jak przeprowadzilem akcje wieczorem o 20.00 wysylam do 30 osob smsa i kto moze ten idzie zbieralo sie jakies 10 osob zeby pograc na ut_armory laneway i druglord...
dobrym pomyslem bylaby liga only na nowych mapach niestandardowych... powiem ze wolalbym grac na takiej niz na tych ligach na zwyklych mapach.. po prostu taka for fun...
Napisane oryginalnie przez FrD
powiem wam tyle...
L4s�L4m3
All rights reserved�
Re: hmm..
quote:
Napisane oryginalnie przez FrD
powiem wam tyle... sami nie bedziecie grali... juz byla taka akcja przezemnie organizowana powiem tyle ze na Avalanche jest 30 map i nikt na nich nie gra
Re: Re: hmm..
quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
buehehe!!!
u mnie na kill.it.pl jest cos chyba 63 mapy [...]
L4s�L4m3
All rights reserved�
Re: Re: Re: hmm..
quote:
Wiem ze tak jest bo nie raz mnie ktos w jajko zrobil [ powiedzial ze idzie do sklepu itp. wiec przelaczam sie na snajpa a ten kolo sobie gra w najlepsze ] A jak ja gram z savagem to 1v1 na takie mapy jak jailbajt jest niemozliwe wiec zmuszeni jestesmy triki cwiczyc. A swoja droga masz pozdroowka savage !!!!! .
M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G
Re: Re: Re: Re: hmm..
quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ
EE glupoty gadacie,kto chce ten gra, to oczywiste chyba co nie??
Kiedy chcem grac w standardowe to gram, kiedy chce grac w niestandardowe to gram!!!!!! Nikogo nie zmuszajcie, ale niech te mapy niestandardowe beda, jak sie zechce zagrac na nich to sie zavotuje. Wiec ja niewidze zadnego problemu chlopaki![]()
![]()
![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:51.