FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6658)
Wpływ mediów na codzienne życie
Jaki wpływ na Wasze/ Waszych znajomych życie mają media. Np. mój kolega pod wpływem Dragon Balla zapisał się na Taekwon-Do i dziś ma chyba żółty czy zielony pas.
Napisane oryginalnie przez Venotom
Jaki wpływ na Wasze/ Waszych znajomych życie mają media. Np. mój kolega pod wpływem Dragon Balla zapisał się na Taekwon-Do i dziś ma chyba żółty czy zielony pas.
Świec płomienie próżno się złocą... nie skrzypną drzwi...
Też wracam w tych godzinach, ale wrócić wcześniej i próbować jeszcze wyjść - nie da rady
ja przez odstatnie 10 dni 3 razy wracalem rano do domu (wplyw ----> od zmierzchu do switu
)
"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978
sxn | blog
a ja nawet nie pamietam :S
a co do mediow: nie maja na mnie wplywu bo unikam radia i tv, a jak cos czytam to tylko obiektywne (Newsweek ownz)
Co do mediwo to ja mediow nie ogladam nie chce mi sie bo mnie nie interesuje
chyba ze jakis fajny film leci ale to tez zadko
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"
Ja sie ciesze ze mam Polsat Sport za darmo
A co do mediow, he podczas meczu pilkarskiego ponosza mnie emocje (BUT mogl strzelic tego gola i dlaczego Zidane ) , ale nie ulegam wplywom, nie chodze w szaliku po ulicy (ja nigdy nie nosze szalika )
quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
ja tam wracam do domciu zwykle w okolicach polnocy![]()
"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"
Nie ogladam telewizji poza wiadomosciami i meczami...
Nie sugeruje sie reklamami...
insmac_old co to za avatar?
do telewizji mam podobny stosunek jak przedmówca, nie oglądam niz poza wiadomościami i wybranymi pozycjami filmowymi i programami politycznymi vide Forum Polityczne Jedynki (ostatnio się uhahałem na dialog Rokity i Leppera, czysty odlot).
heh zresztą i tak teraz większość powszechnie dostępnych źródeł informacji zaczyna się szmatławić, popatrzcie na np. co ostatnio odstawiają Wiadomości na jedynce, jakieś relacje z "salonów śmietanki towarzyskiej" i to z komentarzem jakiego nie powstydziły by się pisma w stylu "twoje imperium" albo "przyjaciółka".
zawsze jest odlot jak lepper wystepuje
quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
ja zawszę tropię programy gdzie występuje Jan Maria-Rokita. jedyny polityk którym zgadzam się całkowicie, gdyby ogłosił rewolucję napewno poszedłbym na barykady.
ostatnio w moim obrzydliwym miescie byl lepper (czestochowa) i rzucalismy w niego starymi pomidorami... ale nie dolecialy bo byl skurczybyk daleko
a co do forum jedynki to fajne bylo jak sie klucil z prowadzącym
wy sie nie smiejcie...on bedzie kandydowal na prezydensta warszawy albo łodzi...
Re: !!!
quote:
Napisane oryginalnie przez P0Z
jesli wygra to bedzie kupa gowna na ulicach... czytaliscie przedostatnie Wprost ? lepper prowadzi polityke na wzor hitlera!![]()
Fajny jest program "Sprawa dla reportera" na tvp1. Podoba mi sie jak prowadzaca miadzy textami swoich rozmowcow. Co do wplywu mediow na codzienne zycie to za bardzo na mnie nie dziala. Reklam nigdy nie ogladam, zawsze wychodze do kuchni jak jest przerwa w czasie filmu. Co do Leppera to jest to doskonaly przyklad burdelu w polskiej polityce. Taki czlowiek w rzadzie to tylko w Polsce jest mozliwe.
Re: Re: !!!
quote:
Napisane oryginalnie przez tram-
i pewnie jeszcze nie ma roznicy, ze jeden to lewak-rolnik bez wladzy a drugi byl dyktatorem z radykalnej prawicy...?
a wprost jest nieobiektywne...
quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
wy sie nie smiejcie...on bedzie kandydowal na prezydensta warszawy albo łodzi...
Re: Re: !!!
quote:
Napisane oryginalnie przez tram-
a wprost jest nieobiektywne...
P0Z : ano jest roznica, dlatego tez uzylem zabiegu zwanego ironia
Shoo : media nieststy nie sa w stanie mu nic zrobic...
A wracając do tematu - po obejrzeniu Matrixa (a ostatnio także Spidermana) lubie sobię czasem poskakać pomiędzy blokami... Ot, tak dla przyjemności...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:23.