FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=33)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6687)
Ukryte Oceny ?
Mam halucynacje..................oceny znikly.. a ja bylem tak blisko tej 3
hm... to wymaga zastanowienia...
Byc moze chwilowa usterka, a jesli nie ? Czy moderatorzy pytali sie pozostalych uzytkownikow, czy wysluchali naszej opini, nie ?
Hm.. to jaka jest rola moderatora.. ?
Powiem wam.... Moderator to stroz forum, robi pozadek itd itp, ale nie jest upowazniony bez naszej zgody do robienia/wprowadzania zmian ktore wczesniej nie byly uzgadniane jawnie chocby na lamach forum (rzeznia to TOP SECRET - to sie nie liczy), moderator ma dla Nas sluzyc tak jak Policjant na rogu ulicy, jak bede potrzebowal pomocy to powinien mi pomoc, a nie przemalowywac moj przedpokuj .
Moze bylo to przedyskutowane na #fpp.pl? Super ale nie wszyscy to miejsce odwiedzaja... a ja jakos nie moge poniewaz jakis ambitny koles zalorzyl mi bana w tym dniu w ktorm mnie nawet nadanym kanale nie bylo . I malo tego - nie dochodzily do mnie glosy ze moge byc zbanowany czyli wszsytko przebiegalo ok, i nagle .... BAN
Byc moze to usterka z tymi ocenami... hm mi na nich nie zalezy ale sie jakos przyzwyczailem do tych gwiazdek, taki dodatkowy signof
jesli to jest chwilowa usterka... to ten post wykasowac
gw!
Tera oceny, pozniej ruchome gify , nastepnie banerki, potem smile .........................................................................
Zakazy, bedzie ich tu coraz wiecej, pachnie mi Tytanem...
dajcie doc'a na moderatora
tram- czy wolniej dziala? Nie wiem , nie odczuwam roznicy
I co z tym banem..... ten kto go zalozyl (lub kto kolwiek inny ) niech go zdejmie.. nie bede wszystkim moderatorom nabijal sie na priv, by prosic na kolanach
MLS
/Banner wkr�tce wr�ci /
Scotch me tea who you yeah Bunny
Mi osobiscie ocenki nie przeszkadzaly. Co do board'a to mozna by dac na stale titles z jakimis ciekawymi=smiesznymi stopniami jak na boardzie resetu na przyklad. Kazdy ma do dyspozycji podpis na wlasna tworczosc.
YYy przeciez masz pod avatarem podpis
A co do stopni to sa lamerskie
albo Turkowi.... eh wi�c mo�na uznac �e jedna era w dziejach naszego boarda sko�czy�a si�....
Zaloze sie ze Raptor je niedlugo je wlaczy.
Bo przecierz nikt tu nie prosil o ich usuniecie...
Ach jak chcialbym zeby jednak licznik wywalil
"Niech przeciwnik mu�nie tw� sk�r� gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj si� na bezpiecznym unikni�ciu - po�� swe �ycie przed nim"
Re: Ukryte Oceny ?
quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Moze bylo to przedyskutowane na #fpp.pl? Super ale nie wszyscy to miejsce odwiedzaja... a ja jakos nie moge poniewaz jakis ambitny koles zalorzyl mi bana w tym dniu w ktorm mnie nawet nadanym kanale nie bylo . I malo tego - nie dochodzily do mnie glosy ze moge byc zbanowany czyli wszsytko przebiegalo ok, i nagle .... BAN
Re: Re: Ukryte Oceny ?
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
podziekuj swojemu koledze wierdowi... wszedl z twojego host'a wiec dostal ban'a - bardzo mi przykro ze ty masz taki sam host ale to nie moja wina...
"Niech przeciwnik mu�nie tw� sk�r� gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj si� na bezpiecznym unikni�ciu - po�� swe �ycie przed nim"
oo..rzeczywiscie.....nie zauwazy�em :o
Ale niektorzy maj� avatary.
I zauwazy�em tez ze w d�uzszych topikach jest link do pierwszej strony ( i ostatniej)
Powiem wam.... Moderator to stroz forum, robi pozadek itd itp, ale nie jest upowazniony bez naszej zgody do robienia/wprowadzania zmian ktore wczesniej nie byly uzgadniane jawnie chocby na lamach forum (rzeznia to TOP SECRET - to sie nie liczy), moderator ma dla Nas sluzyc tak jak Policjant na rogu ulicy, jak bede potrzebowal pomocy to powinien mi pomoc, a nie przemalowywac moj przedpokuj .
ROTFL
Moderator to ktos kto sprawuje wladze absolutna na forum, chociazby z tego wzgledu, ze poswieca swoj prywatny czas zeby forum dzialalo i na dodatek nic z tego nie ma. Z kolei uzytkownik to ktos kto zapisal sie na forum i ma przywilej, a nie prawo, w "zyciu" danego forum uczestniczyc. Jedyny aspekt z jakim moderator liczyc sie musi to fakt iz jesli zacznie wywalac za duzo osob albo radykalnie zmieni forum w sposob, ktory wiekszosc odrzuci to mu forum "umrze" i tyle. A jedyna osoba z ktorej zdaniem szeregowy moderator musi sie naprawde liczyc to zalozyciel forum.
Teraz zeby byl ona temat to czy oceny sa czy ich nie ma jest mi jednakowo obojetne.
Ludzie - dajcie sobie juz looz z tymi moderatorami, adminami i innymi takimi. Moderator to normalny czlowiek - taki sam uzytkownik tego boarda co my. My tworzymy boarda i jesli cos jest nie tak to nasza wina, a nie tylko moderatorow...
EOT **** bo mnie to zaczyna draznic...
Napisane oryginalnie przez Insmac_old
p.ierdolicie bzdury za przeproszeniem ... na boardzie nie ma zadnego vbulla 2.5 bo takiej wersji jeszcze nie ma(...)
close topic bo ten board smierdzi juz szczawem
� http://gazi.deviantart.com �
Niektorzy tak *******a ze dalbym ocene 1 ......
Brak ocen spowoduje....... moim skromnym zdaniem chaos.......czesc osob byc moze teraz zacznie pisac przerozna durne topici..i jedyne upomnienie to BAN (tylko to pozostalo )
Problemy trzeba rozwi�zywa�, a nie stwarza�!
hmmm mam rade dla tych ktorzy nie chca zeby sie ludzie im na konto wladowali
zalozcie jakies zajebiscie trudne haslo
oczywiscie takie ktorego nie bedziecie mogli zapomniec
ja w wiekszosci rzeczy mam hasla po elficku albo po lacinie
Aha wraz z nowa wersja bezpieczenstwo na prywatnych forach zwiekszylo sie bardzo znaczaco
gdzie avatarki????
i tak mamy farta �e board dzia�a po updejcie... ostatnio jak ch�opaki z fpp instalowali now� wersj� SQl'a to ca�y board poszed� si� czesa�...
eh niema to jak nostalgia za starymi czsami
quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
gdzie avatarki????
Problemy trzeba rozwi�zywa�, a nie stwarza�!
quote:
Niektorzy tak *******a ze dalbym ocene 1 ......
Brak ocen spowoduje....... moim skromnym zdaniem chaos.......czesc osob byc moze teraz zacznie pisac przerozna durne topici..i jedyne upomnienie to BAN (tylko to pozostalo )
quote:gdybys zamiast 1.5 mial 3.5 mialbys zupelnie inny poglad na te sprawe
Napisane oryginalnie przez GorE
W pewnym stopni masz racje ale i tak troche sie ciesze ze nie ma ocen .
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:08.