FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6764)
Mam pytanko...
Mam pytanko............... czy jest taka moźliwość gry w Countera używając CD-KEY generator..............................
Bo mój cd-key został już rozdany moim kolegom................ a oni już dalej go z banowali........ i bańka......................
Prosze o szybką odpowiedź,bo lada dzień moge pojechać do empiku i wy***** 159 zł.... żeby tylko pograć sobie w countera....
jest taka mozliwosc, aczkolwiek znikoma. musialbys po prostu trafic wlasciwy cdkey, a na to sa male szanse...proponuje kupic sobie oryginala..afair generacja (hl + wszystkie dodatki) kosztuje 99zl..empik otwieraja od rana..
a co to? .
nie, naprawdę lepiej kupić oryginał, mieć spokój i pewność, że będzie działać...
=======================
=======================
Hmm...doszły mnie słuchy,że takie lamusy jak np. Maciuś Frajer, ( nie wiem czy ktoś go jeszcze pamięta ),wchodzi se do empika... prosi sprzedawce o pokazanie pudła,zawartości... prosi o pokazanie gry ( przypuśćmy ) ... i non-stop zapamiętuje cd-key countera... potem się rozmyśla... i po oddaleniu od sprzedawcy pisze se na kartce keya... i wio... i martwie się,że jak kupie Halfa... mój key,już do niczego sie nie nada
...
Napisane oryginalnie przez Anty-Terrorysta
Hmm...doszły mnie słuchy,że takie lamusy jak np. Maciuś Frajer, ( nie wiem czy ktoś go jeszcze pamięta),wchodzi se do empika... prosi sprzedawce o pokazanie pudła,zawartości... prosi o pokazanie gry ( przypuśćmy ) ... i non-stop zapamiętuje cd-key countera... potem się rozmyśla... i po oddaleniu od sprzedawcy pisze se na kartce keya... i wio... i martwie się,że jak kupie Halfa... mój key,już do niczego sie nie nada
...
GG 1090334
Dla ludzi "innych" --- > w sklepach typu Empik, Galerie itp. kupuje się tylko gry zapakowane ! Nigdy nie bierze się gier obdartych z folii, to chyba oczywiste
stary numer.....
aj to jest mazerne, mój qmpel kiedyś poszedł do empiq i poprosił o to żeby gościu rozpakował pudełko z q3 , chciał zobaczyć zawartość(tak jak u góry)a ten mój qmpel wyją przy sprzedawcy kartke i zaczą spisywać! a sprzedawca mądry człowiek dla niego wyrwał kartke, przytrzymał i zadzwonił po gliny.....gliny przyjechały i sprzedawce wyśmiały.... ehh, a kartke mu srzedawca oddał, gliny kazały, hahaha no i co tutaj trudnego?
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:22.