FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6766)

Posted by Anty-Terrorysta on 01-06-2002 19:59:

Talking mała ankieta dotycząca........................

Jak zdążyłem zauważyć.... została wypuszczona na rynek pewna "podobizna" do countera.....mod unreala tournament:TACTICAL OPS...
I teraz chciałbym się zapytać czy któryś z graczy,gra w ten oto mod... ... ja osobiście gram

Posted by [SPECNAZ]Ger on 01-06-2002 20:24:

yy a co to jest? kiedys to widzialem chyba ale jest gorsze od cs

[email protected]
gg: 1006057

Posted by [SPECNAZ]Smirnoff on 01-06-2002 20:27:

taa, counter-strike to chyba jakaś podróba i jest gorsze od TO

Posted by [FPP]takjakby on 01-06-2002 22:06:

nie gralem jeszcze, ale od jakiegos czasu sie przymierzam...wlasciwie to tylko po to, zeby zobazyc jak to wyglada - chociaz wiedzac ze jest to mod ut jestem prawie pewien, ze mi sie nie za bardzo nie spodoba...

Posted by Siwy on 01-06-2002 22:21:

Kiedys o tym slyszalem ze to nawet fajny MOD ale jakos sie nim nie zainteresowalem i pokochalem CS

| :: 1642170 :: | GG

Posted by eRbol on 01-06-2002 22:54:

Ja sie ze wstydem przyznam ze nawet o nim nie slyszalem UT niegdy sie nie interesowalem i przed cs`em "wyznawalem" niesmiertelnego Quake`a. Nie sadze jedkak by jakis inny mod csopodobnymogl dorownac pierwowzorowi

Posted by [FPP]Emzor on 02-06-2002 10:49:

o TO czytałem, widziałem screeny, ale jednak moim zdaniem CS jest lepszy... Wygląda na bardziej dopracowanego .

Posted by on 02-06-2002 10:50:

TO to syf i szkoda tracic czas grajac w ta gre!!! Animacja postaci jest do dupy, celowanie jest tesh pokrecone, a gra jest banalnie prosta... A wogole to jest mega podroba CS, nawet sobie dusta zrobili... TO suX!!!!! CS RoX!!!

Posted by [E-Z] Dot on 02-06-2002 12:49:

Ja to mam wszysto glwboko w -d- ... gram tylko w mojego kochanego CSka

=======================

Posted by AlieneK on 02-06-2002 13:56:

he?? to są jakies inne gry??
ja tylko kanter...

Posted by fr3zzer on 02-06-2002 16:16:

tak sobie mysle... przecierz nawet jak komus sie ta gra spodoba to po co mialby sie na nia przezucac? skoro jest to cos podobnego do cs'a to czy sie tego chce czy nie: cs jest bardziej popularny i tak zostanie. to oznacza ze zawsze bedzie wiecej serwerow, map, graczy, turnieji i takich tam... gdyby te gry sie znacznie roznily to oczywiscie bylaby to troche inna sytuacja.

PS. odrazu mowie ze nie gralem w TO (i nie mam zamiaru)

GG 1090334

Posted by Anty-Terrorysta on 02-06-2002 16:57:

Talking

No to nie ma o czym mówić. Jak widze,to dla was counter będzie na zawsze górą,między grami tego typu ( no chyba,że wyjdzie counter 2 w lepszym wydaniu itd. )... i bardzo dobrze ... ja gram w to ze względu na to,że ( post "mam pytanko..." ) mój cd-key do countera został zbanowany... no i klops... czekam na kieszonkowe i lece po countera... i sayonara Tactical Ops

Posted by AlieneK on 02-06-2002 17:09:

a jak myślicie.....jak długo przetrwa kanter ???
bo np. quaki są już doś dugo i są nadal popularne....w CSa gra podobno 8 czy 10 mln ludzi na swiecie......ta liczba sie nadal zwiększa.....ale kiedyś zacznie spadac (kiedy wymrzemy :o).....tylko kiedy???
i kiedy zostanie zlikwidowany ostatni serwer do CSa ??? pewnie nigdy

Posted by fr3zzer on 02-06-2002 17:09:

quote:
Napisane oryginalnie przez Anty-Terrorysta
No to nie ma o czym mówić. Jak widze,to dla was counter będzie na zawsze górą,między grami tego typu ( no chyba,że wyjdzie counter 2 w lepszym wydaniu itd. )... i bardzo dobrze ... ja gram w to ze względu na to,że ( post "mam pytanko..." ) mój cd-key do countera został zbanowany... no i klops... czekam na kieszonkowe i lece po countera... i sayonara Tactical Ops

swój chłop !

GG 1090334

Posted by [FPP]Hammer on 02-06-2002 17:52:

Tactical Ops jest dosyc popularna wersja w niektorych kregach Ale niestety niedopracowana via granaty zabijajace na miejscu itp. Gdy w CS'ie mamy do czynienia z "grywalnoscia" tam mamy skrajny realizm
PS. Na Tactical'a dosyc dawno przerzucil sie Martini z TheVa...

Posted by Anty-Terrorysta on 02-06-2002 20:13:

Smile

Zgadzam się w pełni... w CSie jest pewien realizm...... natomiast...........
w Tacticalu sprawa wygląda,tak,że Famas odrzuca jak by to była jakaś wyrzutnia rakiet szybkosztrelna!!! No i co to ma być
A właśnie... W tacticalu strzelając,można mieć non stop palec na myszce i troche kierować w dół lufe... i 100% damage przykładowo AK47 jest według mnie najlepszą bronią,bo właśnie nie odrzuca zbytnio i zawsze trafi gdzie celownik ... no i jaki tu realizm... heh...

Posted by [FPP]Hammer on 03-06-2002 05:25:

Anty-Terrorysta: Nie wiem jak sie gra w ta gre, jak jest z recoilem. Po prostu widzialem kilka razy za plecow, dlatego wiem jak to "cos" wyglada i wiem takze, ze potrzeba mniej hitsow by zginac O to mi chodzilo, a nie ze celowanie jest realistyczne

Posted by Coen Hunter on 03-06-2002 14:36:

Mam znajomego ktory uwielbia UT i chcial mi pokazac TO , wysmialem go w twarz jak ta kiche zobaczylem !

Pokazalem mu CS i od tego czasu nie gra juz w UT tylko szuka stalki zeby sobie zalozyc i grac w kantera ! To chyba mowi wszystko jaka jest roznica pomiedzy nimi !

MSN [email protected]

Posted by Anty-Terrorysta on 03-06-2002 15:49:

Talking

hammer: ale poprostu podałem przykład realistyki TO ......... między innymi celowanie..... i oto chodziło pff...

Posted by KosiMazaki on 07-06-2002 00:00:

Eeee jedni wola to drudzy to a tak wogole to o gustach sie nie dyskutuje ............CS roXrz !!!!!

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:27.