FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6766)
mała ankieta dotycząca........................
Jak zdążyłem zauważyć.... została wypuszczona na rynek pewna "podobizna" do countera.....mod unreala tournament:TACTICAL OPS...
I teraz chciałbym się zapytać czy któryś z graczy,gra w ten oto mod... ... ja osobiście gram
nie gralem jeszcze, ale od jakiegos czasu sie przymierzam...wlasciwie to tylko po to, zeby zobazyc jak to wyglada - chociaz wiedzac ze jest to mod ut jestem prawie pewien, ze mi sie nie za bardzo nie spodoba...
Ja sie ze wstydem przyznam ze nawet o nim nie slyszalem UT niegdy sie nie interesowalem i przed cs`em "wyznawalem" niesmiertelnego Quake`a. Nie sadze jedkak by jakis inny mod csopodobnymogl dorownac pierwowzorowi
[email protected] | ICQ 153347516 | GG 1567728
TO to syf i szkoda tracic czas grajac w ta gre!!! Animacja postaci jest do dupy, celowanie jest tesh pokrecone, a gra jest banalnie prosta... A wogole to jest mega podroba CS, nawet sobie dusta zrobili... TO suX!!!!! CS RoX!!!
Ja to mam wszysto glwboko w -d- ... gram tylko w mojego kochanego CSka
ja tylko kanter...
tak sobie mysle... przecierz nawet jak komus sie ta gra spodoba to po co mialby sie na nia przezucac? skoro jest to cos podobnego do cs'a to czy sie tego chce czy nie: cs jest bardziej popularny i tak zostanie. to oznacza ze zawsze bedzie wiecej serwerow, map, graczy, turnieji i takich tam... gdyby te gry sie znacznie roznily to oczywiscie bylaby to troche inna sytuacja.
PS. odrazu mowie ze nie gralem w TO (i nie mam zamiaru)
GG 1090334
No to nie ma o czym mówić. Jak widze,to dla was counter będzie na zawsze górą,między grami tego typu ( no chyba,że wyjdzie counter 2 w lepszym wydaniu itd.
)... i bardzo dobrze
... ja gram w to ze względu na to,że ( post "mam pytanko..." ) mój cd-key do countera został zbanowany... no i klops... czekam na kieszonkowe i lece po countera... i sayonara Tactical Ops
bo np. quaki są już doś dugo i są nadal popularne....w CSa gra podobno 8 czy 10 mln ludzi na swiecie......ta liczba sie nadal zwiększa.....ale kiedyś zacznie spadac (kiedy wymrzemy :o).....tylko kiedy???
i kiedy zostanie zlikwidowany ostatni serwer do CSa ??? pewnie nigdy
No to nie ma o czym mówić.Jak widze,to dla was counter będzie na zawsze górą,między grami tego typu ( no chyba,że wyjdzie counter 2 w lepszym wydaniu itd.
)... i bardzo dobrze
... ja gram w to ze względu na to,że ( post "mam pytanko..." ) mój cd-key do countera został zbanowany... no i klops... czekam na kieszonkowe i lece po countera... i sayonara Tactical Ops
![]()
![]()
![]()
GG 1090334
Tactical Ops jest dosyc popularna wersja w niektorych kregach Ale niestety niedopracowana via granaty zabijajace na miejscu itp. Gdy w CS'ie mamy do czynienia z "grywalnoscia" tam mamy skrajny realizm
PS. Na Tactical'a dosyc dawno przerzucil sie Martini z TheVa...
Zgadzam się w pełni... w CSie jest pewien realizm...... natomiast...........
w Tacticalu sprawa wygląda,tak,że Famas odrzuca jak by to była jakaś wyrzutnia rakiet szybkosztrelna!!! No i co to ma być
A właśnie... W tacticalu strzelając,można mieć non stop palec na myszce i troche kierować w dół lufe... i 100% damage przykładowo AK47 jest według mnie najlepszą bronią,bo właśnie nie odrzuca zbytnio i zawsze trafi gdzie celownik
... no i jaki tu realizm... heh...
Anty-Terrorysta: Nie wiem jak sie gra w ta gre, jak jest z recoilem. Po prostu widzialem kilka razy za plecow, dlatego wiem jak to "cos" wyglada i wiem takze, ze potrzeba mniej hitsow by zginac O to mi chodzilo, a nie ze celowanie jest realistyczne
Mam znajomego ktory uwielbia UT i chcial mi pokazac TO , wysmialem go w twarz jak ta kiche zobaczylem !
Pokazalem mu CS i od tego czasu nie gra juz w UT tylko szuka stalki zeby sobie zalozyc i grac w kantera ! To chyba mowi wszystko jaka jest roznica pomiedzy nimi !
MSN [email protected]
hammer: ale poprostu podałem przykład realistyki TO ......... między innymi celowanie..... i oto chodziło pff...
............CS roXrz !!!!!
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:27.