FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6785)

Posted by Monar"bzn" on 02-06-2002 11:49:

Cool -=BzN=- -=Urban Terror Server=-

Siema Klan -=BzN=- dorobił sie własnego serva możecie go jooz testowac serv nie bendzie stał zawsze no ale przewaznie bendzie stał ja mam tam ping 10 bo to jest serv z kraka pare domoow wyzej niz mooj ardes serva to 212.244.48.162:27960 Zapraszam (tylko bez bluzgoow na servie )Jesli ma ktos jakies pytania niech tu misze

Posted by on 02-06-2002 12:40:

dzial server'y jest od takich topic'ow

Posted by Monar"bzn" on 02-06-2002 13:52:

Unhappy Sorrka

Sorrka no ale w temacie>>http://board.fpp.pl/showthread.php?s=&threadid=6188 nic o tym ni pisałes ze niemozna i w paroo inych tez no ale jak tak to sorrki

Posted by Avalone on 02-06-2002 17:34:

Re: Sorrka

quote:
Napisane oryginalnie przez Monar"bzn"
Sorrka no ale w temacie>>http://board.fpp.pl/showthread.php?s=&threadid=6188 nic o tym ni pisałes ze niemozna i w paroo inych tez no ale jak tak to sorrki

monar inteligentny by sie domyslil a nie tak sie tlumaczyl.... wszystko ludzia trzeba tlumaczyc co gdzie i jak zeby zrozumieli??

Posted by PAPUGa on 03-06-2002 23:36:

Re: Re: Sorrka

quote:
Napisane oryginalnie przez Avalone

monar inteligentny by sie domyslil a nie tak sie tlumaczyl.... wszystko ludzia trzeba tlumaczyc co gdzie i jak zeby zrozumieli??

niektórym tak.
i to - po parę razy.

Posted by fragi on 06-06-2002 16:27:

Re: Re: Re: Sorrka

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

niektórym tak.
i to - po parę razy.

Wkurza mnie to ze nie ma dzialu pod serverami Off topic, to by sie przydalo, wiem ze jest glownie na forum, ale tam jest kaszana i nikt nie zaglada a jak tu bedzie to bedzie mozna pogadac ze Scena Urban Terror na kazdy temat, a nie tylko UT i Ut, ciagle UT i mozna ciagle to czytac ?

Posted by LuZnY on 06-06-2002 16:41:

Re: Re: Re: Re: Sorrka

quote:
Napisane oryginalnie przez fragi

Wkurza mnie to ze nie ma dzialu pod serverami Off topic, to by sie przydalo, wiem ze jest glownie na forum, ale tam jest kaszana i nikt nie zaglada a jak tu bedzie to bedzie mozna pogadac ze Scena Urban Terror na kazdy temat, a nie tylko UT i Ut, ciagle UT i mozna ciagle to czytac ?

i po co? bierz przyklad z ludzi z wasilkowa i gadaj gdzie chcesz i o czym chcesz, najlepiej na kilku topicach naraz...

\/

Posted by kood on 06-06-2002 17:41:

zeby nie odbiegac od tematu: pingi na poziomie sdi z duzymi packet losami

Posted by B0rG on 06-06-2002 18:10:

Exclamation OFF-Topic

Bigos jeść trzeba!

Posted by cZAx on 06-06-2002 18:51:

Talking ta...

I nie wolno stawiac rowerow obok lodowki

Posted by GrEaTEyE on 07-06-2002 08:43:

Re: Re: Re: Re: Re: Sorrka

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY

i po co? bierz przyklad z ludzi z wasilkowa i gadaj gdzie chcesz i o czym chcesz, najlepiej na kilku topicach naraz...

Luzak qrde obgaduj nas jak chcesz i ile chcesz, ale u nas naszego zaufania niebędziesz miał.... czy uważasz że np. ja i jagged jesteśmy jacyś inni od was? raczej nie..., ale po co gadasz jak ich nieznasz? gadają se na boardzie bo im sie chce i już, gadają o różnych tematach...właśnie są wyluzowani tak jak ty to gdzieś wsponiałeś, zamiast pisać słowo w słowo do teamtu, to piszą o wszystkim i tak powinno być.... niechcem ciebie bluzgać ani nic bo ciebie nawet lubie, ale plz niemów z Wasilkowa tylko mów po nickach, bo i ja gdzieś wspomniałem, w Wasilkowie też są normalni ludzie .......

GrEaTEyE

Posted by LuZnY on 08-06-2002 01:43:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sorrka

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE

Luzak qrde obgaduj nas jak chcesz i ile chcesz, ale u nas naszego zaufania niebędziesz miał.... czy uważasz że np. ja i jagged jesteśmy jacyś inni od was? raczej nie..., ale po co gadasz jak ich nieznasz? gadają se na boardzie bo im sie chce i już, gadają o różnych tematach...właśnie są wyluzowani tak jak ty to gdzieś wsponiałeś, zamiast pisać słowo w słowo do teamtu, to piszą o wszystkim i tak powinno być.... niechcem ciebie bluzgać ani nic bo ciebie nawet lubie, ale plz niemów z Wasilkowa tylko mów po nickach, bo i ja gdzieś wspomniałem, w Wasilkowie też są normalni ludzie .......

nie chce mi sie tego pisac drugi raz, wiec odsylam >>>tu<<<

PS. nawet nie wiesz, ile sie kurwa musialem naszukac tego posta...

\/

Posted by PAPUGa on 08-06-2002 05:32:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sorrka

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
w Wasilkowie też są normalni ludzie .......

hyhy!!!
jakie to zabawne rzeczy można stworzyć, swobodnie tnąc czyjąś wypowiedz

P.S. gdzie jeszcze są normalni ludzie? ludzie? zgłoście się?

Posted by GrEaTEyE on 08-06-2002 09:41:

hmmm

luzak a co ja takiego złego zrobiłem? że ty mnie zaczełeś obrażać? mi też przykro sie robi, jak powie gdzie mieszkam na jakiej wiosce, ale w końcu tam telefon mamy i pare sklepików.... niepowinieneś tego tak ujmowac luzny z powodu takiego jasnego że ci nikt niewytyka palcem kto gdzie mieszka...

GrEaTEyE

Posted by 8lo0d on 08-06-2002 09:46:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sorrka

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

P.S. gdzie jeszcze są normalni ludzie? ludzie? zgłoście się?

Tak ?, o co chodzi ?

Posted by GrEaTEyE on 08-06-2002 10:05:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sorrka

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

Tak ?, o co chodzi ?

o prosze państawa! pierwszy kandydat na normalnego człowieka masz teraz czym się chwalić nasz ajdoluuu

GrEaTEyE

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:51.