FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6815)
II Sezon Ligi Counter-Strike.PL
Niebawem rusza druga edycja ligi cs.pl, wielkie wydarzenie na polskiej scenie CS'a . Narazie regulamin samej ligi nie do końca ustalony, natomiast w najbliższym czasie jako wstęp do właściwych rozgrywek zostanie rozegrany "Turniej Ligowy". Lista zaproszonych klanów może być dla wielu zaskoczeniem, organizatorzy wybrali klany wg. rankingu CB z jakiegośtam dnia...
Mnie osobiście ciekawi, jak zostanie przedstawiony system rozgrywek ligi. Oby sytuacja mapek nie wyglądała jak Turnieju Ligowym (sux nazwa)...
Klany byly wybierana ranking + slynnosc
Wedlug mnie nie powinnismy sie dziwic, bo to przeciez jest turniej organizowany przez kogos i ten ktos ma prawo zapraszac sobie druzyny ... Nie ma tam kilku znanych i szanowanych klanow, ale w lidze i dla nich znajdzie sie miejsce ...
Liga dobra sprawa , tylko szkoda ze nie wzieli kt , bardzo liczylem na jakis maly turniej'ik () z moim udzialem.
)
Oby liga stała na wysokim poziomie i była dobrze zorganizowana.... Co do klanów zaproszonych na turniej ligowy .. hmmm... moim zdaniem części klanów nie powinno tam być i powinny być one zastąpione innymi. Regulamin SUUUxxx... nie podoba mi się. JEst niejasny i część punktów jest zle sformuloanych co moga lamki wykorzystywac do klotni o wynik meczu... Mapki sa dobre, bo moim zdaniem sa to mapki w csie, na ktorych najwazniejsza jest taktyka. Oczywiscie mowie o mapkach syandardowych... Ale mam nadzije ze bedzie GG
Nie obchodzą mnie ploty, najczarniejsze anegdoty,
Nie jesteś jedynym dbającym o te sploty
Chociaz tez badzo chetnie popatrze na innych
A jednak glodowka i strajk okupacyjny pomogl ?
MSN [email protected]
Zagrozilismy mafią =]
GL for alll
Na miętko
NA mieciutko dostaliśmy sie, moi kumple z rosji jednak sie spisali =] Neme ty im placisz
banana ? jakiego banana ? przeciez masz dosc a co nie ? a tak na powaznie to errr zapomnialem .... ahha ciesze sie ale pisac nie bede teraz bo mi sie nie chce (chce jak nie ? ) a ?
connan co u ciebie ?? wszystko ok ?
Connan dziwny jakis jestes =] oby na pewno wsyztsko ok u Ciebie ?? marwtie c\sie o kumpla z klanu
Ciekawe czy [ctf| będzie
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK
Ciekawe czy [ctf| będzie![]()
Dla mnie bardzo dobrą sprawą jest to, że jedna osoba może tutaj grać tylko w jednym klanie. Przynajmniej zatrzyma to na jakiś czas rozwój nowych bezmyślnie zakładanych klanów, gdzie większość lam gra pod fake nickami. Bo to, co dzieje się teraz to już lekka przesada. Kiedyś ludzie byli bardziej przywiązani do swojegoi nicka, taga, każdy klan miał tak jakby swoją tożsamość, w tej chwili to już powoli zanika...
Squall ma racje.
Te fake klany powstaja juz chyba z nudow (np. taki @nice1 - ktory nie wiem po co powstal ).
Tak samo osoby z najlepszych polskich klanow które grają klanówki w troche słabszych klanach... to troche denne jest.
Moim zdaniem cały turniej wygra eX, ciekawią mnie natomiast następne pozycje... kto będzie drugi trzeci czwarty i piąty.
Squall ma racje.
Te fake klany powstaja juz chyba z nudow (np. taki @nice1 - ktory nie wiem po co powstal).
Tak samo osoby z najlepszych polskich klanow które grają klanówki w troche słabszych klanach... to troche denne jest.
Moim zdaniem cały turniej wygra eX, ciekawią mnie natomiast następne pozycje... kto będzie drugi trzeci czwarty i piąty.
eX nie gra w Turnieju Ligowym, do samej ligi pewnie ich dopuszczą...
Ale gra quest i z tego bardzo sie ciesze
Napisane oryginalnie przez Mantis
Czaszek misiu popatrz na teamy - eX nie gra ....
Bo to, co dzieje się teraz to już lekka przesada. Kiedyś ludzie byli bardziej przywiązani do swojegoi nicka, taga, każdy klan miał tak jakby swoją tożsamość, w tej chwili to już powoli zanika...![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis
Czaszek pomysl to nie boli zeby ctf gral to :
- SPECNAZ bez Neo
- P12 bez rr
-^rozkminia bez puru
a ja to jakas popierdulka ?![]()
Ciekaw jestem, w koncu z kim kto gra na tutnieju ligowym
zdarzylem zauwazyc szkoda ze nie bedziemy mogli skopac wam pupc
- SPECNAZ bez Neo
- P12 bez rr
-^rozkminia bez puru
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:41.