FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6821)

Posted by Venotom on 03-06-2002 20:42:

Homoseksualizm

[Kiedyś był już taki temat, ale został zamknięty.]

Wydaje mi się, że utarł już się pogląd, że geje żyją w parach tylko w wyniku potrzeby zaspokojenia popędu, ktoś może nawet nazwa gej "zwierzęciem" itp. Ja już wolę widzieć geja niż 12-latkę ze śminką na ustach. "Żaden kaleka sam z siebie nie wie, że jest kaleki, dopiero inni mu to wmawiają". To nie geje są chorzy, ale ci którzy nie potrafią zaakceptować ich inności.

Posted by d4 on 03-06-2002 20:47:

Pierwszy!!!!!!!!!!!!!

/
dostałem cynk :
21:44:10<rcube> Homoseksualizm nowy topic Venotoma :puke:
21:44:17<kamyk16> =]
21:45:11<rcube> Nie odpowiadac... ignorowac Venotoma
21:45:27<rcube> NIE ODPOWIADAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/

Posted by LoveBeer on 03-06-2002 20:51:

eee... co nie odpowiadac ?? odpowiadac !!

drugi !!!!!!!

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Posted by Venotom on 03-06-2002 20:51:

quote:
Napisane oryginalnie przez Deadpool
Pierwszy!!!!!!!!!!!!!

Sami widzicie... To jest chlew czy Board?
Jesteśmy w kategorii "O niczym konkretnym w sumie", jeżeli wątek nie będzie cieszył się zainteresowaniem to sam opadnie, i przypominam, że w opcjach jest funkcja ignorowania.

Posted by S4i1or on 03-06-2002 20:52:

Thumbs up

Venotom: co miało na celu założenie tego topic'a? Pewnie chciałeś poznać opinie innych ludzi na temat homoseksualistów? Masz nowe zainteresowanie? Spox...

Posted by jasio14 on 03-06-2002 21:03:

http://board.fpp.pl/showthread.php?threadid=4224

juz wszystko zostalo powiedziane na ten temat

<prorok> I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.

Posted by [FPP]Saari on 03-06-2002 21:40:

Re: Homoseksualizm

quote:
Napisane oryginalnie przez Venotom
To nie geje są chorzy, ale ci którzy nie potrafią zaakceptować ich inności.

Zmienisz poglad jak ktorys Cie kiedys chwyci za tylek w dyskotece i zacznie go czule masowac. Wtedy przestaniesz byc jednym z tych 'tolerancyjnych' i zrobi ci sie mdlo na sama mysl o tym co ten facet chcialby z Toba zrobic.

I nie gadaj mi tu farmazonom o innosci itp. Homoseksualizm to choroba umyslu, przekret w komorkach myslowych i nic wiecej. Natura stworzyla ludzi i podzielila ich na plcie w jakims konkretnym celu czyz nie?

Niektorzy odbijaja moj argument ze to jest ludzkie zboczenie powoluja sie na widok dwoch pieskow pedalkow... zapewniam wiec was ze te pieski to zadne pedalki tylko po prostu wywolana u nich jakims bodzcem chuc sprawia takie zachowanie. Nie mysla wiec nie przejmuja sie tym jak powinno byc... ale na Boga ludzie to podobno istoty myslace.. powinni zauwazyc ze to co robia jest chore i niezgodne z natura...

Posted by on 03-06-2002 21:44:

Re: Re: Homoseksualizm

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Zmienisz poglad jak ktorys Cie kiedys chwyci za tylek w dyskotece i zacznie go czule masowac. Wtedy przestaniesz byc jednym z tych 'tolerancyjnych' i zrobi ci sie mdlo na sama mysl o tym co ten facet chcialby z Toba zrobic.

Saari czyzbys miala jakies przykre dowsiadczenia z dziewczynami? :o

btw masz 100% racje... Wiekszosc "tolerancyjnych" to Ci ktorzy nie mieli w swoim zyciu do czynienia z Gey'ami. Ja mialem - juz trzy :S i w sumie nic do nich nie mam... ale pod prysznic bym nie poszedl :o

Posted by Venotom on 03-06-2002 21:45:

Nie no! Tutaj ktoś puścił taką głupotę, że ****.
" Natura stworzyla ludzi i podzielila ich na plcie w jakims konkretnym celu czyz nie?" To na kiego ***** tyle ludzi stosuję antykoncepcję?
Sram na ten Board! Banujcie mnie, wisi mi rozmowa z takimi bezmózgami (hi Alienek i spółka)!

Posted by ZimZum on 03-06-2002 21:51:

quote:
" Natura stworzyla ludzi i podzielila ich na plcie w jakims konkretnym celu czyz nie?" To na kiego ***** tyle ludzi stosuję antykoncepcję?
Sram na ten Board! Banujcie mnie, wisi mi rozmowa z takimi bezmózgami (hi Alienek i spółka)!

widocznie nie potrafisz tego pojac co napisala Saari.
Mowila o biologicznym aspekcie tego zachowania i w tej kwestii zgadzam sie z nia w 100%

Posted by [FPP]Saari on 03-06-2002 21:52:

Venotom

Po raz ktorys z rzedu obrazasz ludzi gdyz nie potrafisz uznac ich argumentacji.. szkoda mi Ciebie.

Co do Twojego argumentu o antykoncepcji to w ogole kobiety powinny zachodzic w ciaze zanim dostana pierwsza miesiaczke bo to przeciez na tej samej zasadzie przeciwstawia sie naturze - kobieta jajeczkowala czyli powinna miec mlode.

Jeszcze raz powtarzam - homoseksualizm to choroba umyslu rozprzestrzeniona okrutnie w ostatnich czasach, a nie inny rodzaj milosci.

--------------

yoshi na szczescie nie mialam - mam taki wstret do kobiet ze bym zabila

Posted by Venotom on 03-06-2002 21:55:

Czyli antykoncepcja też jest chorobą, tak samo jak homoseksulizm

Posted by on 03-06-2002 21:56:

quote:

,,Są dwa zjawiska, których nigdy nie zrozumiem- Bóg i kobieta.
Venotom 2002''

Posted by on 03-06-2002 21:57:

quote:

lol

Antykoncepcja, zapobieganie ciąży, metody sterowania płodnością, środki stosowane w celu zapobiegania zapłodnieniu. (c) WIEM.onet.pl

Posted by ZimZum on 03-06-2002 21:57:

quote:

antykoncepcja to sprawa spoleczna...

Posted by on 03-06-2002 21:58:

quote:
Napisane oryginalnie przez ZimZum
antykoncepcja to sprawa spoleczna...

... i religijna (kat0land r0x) ale zbaczamy z temata

Posted by [FPP]Saari on 03-06-2002 22:11:

antykoncepcja to sprawa etyki oraz rozumu - czy lepiej zeby dziewczyna nie przygotowana materialnie ani psychicznie na ciaze urodzila dziecko czy lepiej zeby tak sie nie stalo?
A homoseksualizm to choroba.

Posted by on 03-06-2002 22:42:

quote:
A homoseksualizm to choroba.

Czy ja wiem czy taka choroba... W chorobach raczej da sie zdiagnozowac przyczyne, rokowania, leczyc... A tu nic. jA osobiscie wspolczuje tym ludziom

Posted by AlieneK on 03-06-2002 22:50:

quote:
(hi Alienek i spółka)!

miałem nie odpowadać.....ale siema powodzenia na innych boardach....aha..i nie jest mi przykro

Posted by [FPP]Saari on 03-06-2002 22:50:

Czytalam nie tak dawno artykul o tym iz pewien psycholog amerykanski wynalazl na to lekarstwo - ponoc nawet skuteczne i stwierdzil ze jest w stanie wyleczyc kazdego z tej choroby...

Co na to odpowiedziala tolerancyjna Ameryka?

Homoseksualizm nie jest choroba wiec nie powinno sie tego leczyc.

i lekarz zostal pozwany do sadu za szkalowanie rownych prawem ludzi...

jak dla mnie lol ....

Posted by on 03-06-2002 22:55:

quote:
i lekarz zostal pozwany do sadu za szkalowanie rownych prawem ludzi...

jak dla mnie lol ....

Jak dla mnie zonk :S

powaga? dzie to czytalas? chyba w jakim brukowcu ;D

Posted by bizonek on 03-06-2002 22:57:

Khm. Dla mnie to obojętne, ale aby się do mnie nie zbliżali (c) tram- :>
Tak więc wiecie. :>
Może i to jest choroba. Tylko że genetyczna.

Posted by on 03-06-2002 22:58:

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
miałem nie odpowadać.....ale siema powodzenia na innych boardach....aha..i nie jest mi przykro

Ehh pewnie i tak nie pojdzie :|

Posted by [FPP]Saari on 03-06-2002 22:58:

nie mam pojecia gdzie to przeczytalam gdyz gazety czytam przewaznie u dentysty czy innego lekarza w poczekalni albo gdy mama jakas przywlecze do domu to wtedy tez przeczytam ale nigdy nie patrze ktora to dokladnie jest (po prostu czytam by zabic czas i potrzebe wchlaniania literek )

Posted by on 03-06-2002 22:59:

quote:
Napisane oryginalnie przez bizonek
Może i to jest choroba. Tylko że genetyczna.

lol? Znaczy ze all. geye to mutanty czy jak? :o

Posted by jasio14 on 04-06-2002 12:10:

quote:

widze, ze pan sie ladnie przedstawil przed nam tutaj sluchaczom w tej chwili przed milionami sluchaczy...

<prorok> I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.

Posted by [FPP]Shooler on 04-06-2002 18:33:

Ja tam jestem za rowno uprawnieniem byleby mi kobieta w droge nie wchodzila, morda w kubel i do garow... eee sorki pomylilem topiki.

Btw nie moge wejsc do tego ukrytego przed Saari o kobietach - co jest?

Posted by bizonek on 04-06-2002 18:45:

quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod

lol? Znaczy ze all. geye to mutanty czy jak? :o

Poprostu inni ludzie. :>
Każdy ma inne geny ( chyba że są klonami ). więc każdy może mieć inne upodobania. :>

Posted by MaslaV on 04-06-2002 18:55:

Re: Homoseksualizm

quote:
[Kiedyś był już taki temat, ale został zamknięty.]

Wydaje mi się, że utarł już się pogląd, że geje żyją w parach tylko w wyniku potrzeby zaspokojenia popędu, ktoś może nawet nazwa gej "zwierzęciem" itp. Ja już wolę widzieć geja niż 12-latkę ze śminką na ustach. "Żaden kaleka sam z siebie nie wie, że jest kaleki, dopiero inni mu to wmawiają". To nie geje są chorzy, ale ci którzy nie potrafią zaakceptować ich inności.

rozumiem że nikt nie rozumie ciebie....?

btw. ale jestem nietolerancyjny i wogle, rasista

Posted by bizonek on 04-06-2002 19:12:

Re: Re: Homoseksualizm

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV

btw. ale jestem nietolerancyjny i wogle, rasista

Tylko nietolerancyjny.
:>
Chyba że gej jest murzynem ? ;>

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:33.