FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=43)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6857)
Ofr
Juz jest Operation Flashpoint Resisnance!!!!
Tu mozna kupic
Ale ja jeszcze se poczekam na polska wersje , oby wyszla jak najszybciej. Juz nie moge sie doczekac!!!
premiera jest pozniej chyba
ale moze sie myle
niepamietam
Ale jak ktos chce to moze se juz zamowic.
Ja polskiego OFa tez zamowilem przed premierom. Czekalem 2 miesiace na niego ale bylo warto.
mozna jej nawet golymi rekoma przywalic ;-)
heh jestem damski bokser ;-)
gra jest swietan szczegolnie gdy mamy ochote zrobic panu milicjantowi masaż twarzy kijem bejzbolowym. a niektorzy w tej grze to kompletni idioci raz zdarzyła mi sie taka sytuacja ze most akurat był podniesiony wyszedłem z samochodu strrzeliłem do stojącego przede mną a ten idiota w celu ucieczki wjechał do wody.
trzeba go bylo gonic !!!!
hmm
troche odbiegamy od tematu ;-)
No odbiegamy ale tylko troszke.
Ja juz dlugo mam GTA3 (za friko z ftp) a i tak gram tylko w OFa. Jakos nie chce mi sie w to grac choc gra jest super.
Ale wracajac do tematu czekam na OFR i nie moge sie doczekac. Jak bedziecie cos wiedziec to dajcie znac. Kase juz mam przygotowana , jak tylko gra sie ukarze to lece do sklepu.
Premiera R PL przewidziana jest na Lipiec!!
czyli jak bedzie we wrzesniu to bedzie dobrze ;-)
tak wracajac do tematu gta3 w planszy jest taki garaż jak w filmie 60sekund (musze znależć odpowiednie samochody) doszęłm do ostatniej planszy i dzięki temu uzbierałęm wszystkie innne samochody oprócz jakiegoś mr whoope jeżeli widzieliście go albo wiecie gdzie on stoi to napiszcie bardzo ważne pliz
niech mi ktos napisze krotki kurs pilotarzu tego czerwonego samolotu co stoi na lotnisku bo kompletnie nie wiem jak sie lata tym scierwem
dobra spisałem to z gazety nieważne z jakiej niechce mi się strony odwracać to słuchaj pisze tak
Ustawiamy się na najdłuższym pasie startowym. Naciskamy hamulec ręczny, rozgrzewamy silnik i ruszamy.Po chwili (miej więcej po przejechaniu połowy pasu) delikatnie kierujemy nos w dół (domyślny klawisz 6 z klaw. numerycznej) Chodzi na o to, zeby uzyskać jak najwieksza prędkosć - dopiero wtedy siła nośna jest wystarczajaca by unieść samolot w powietrze. W pewnym momencie dodo zaczyan podskakiwać. Przy 3 podskoku puszamy klawisz. Samolot wzbija się w powietrze. Uważamy, by niestracić siły nosnej - nie wykonujemy gwałtownych róchów.
tu pisze że można zwiedzić w ten sposób całe miast chociaż ja po 10 próbach przeleciałem nim tylko 20 sekund z lądowaniem nic wiecej ci niemoge poradzić
Chcialbym skromnie zauwzyc ze nie mowicie o OFie , wiecie takiej grze , a to jest jednak forum OF. Wiara nie zamieniajcie forum OF na forum GTA3. To wlasnie od takiego czegos sie zaczyna.
nie martw sie nasi wspaniali moderatorzy (jeden tu wogule nie zaglada a drugi chyba nie lubi naduzywac swojej władzy) nie dopuszcza aby to forum zamieniłio sie na forum o gta, a tak wogule to najczesciej tu dyskutujemy o pierdołach nie zwiazanych z ofp i własnei dlatego to forum jest najlepsze (no oczywiescie musza tez byc odpowiedni ludzi a takowi sa )
Powiecmy ze cos w tym jest
Kat jak napiszesz post to musisz jeszcze kliknac na "Wyślij Odpowiedź"
No panowie Operation Flashpoint Resistance juz wyszedl. Kilka dni temu dostalem e-maila od Codemasters. Teraz to juz tylko nam zostaje czekac na polska wersje. Jak dobrze pujdzie to pojawi sie w ciagu miesiaca. Najgorsze jest to ze nie mam jak narazie kasy i na dodatek wakacje dopiero sie zaczely. Trza zaczac oszczedzac. Jestem dobrej mysli i sadze ze we wrzesniu bede wstanie wyskrobac kilka groszy.
Mozliwe!!! Nie przeczytalem calego tego e-maila co dostalem od Codemasters ale tam bylo napisane ze juz jest. Ale mozesz miec racje ze premiera ma byc dopiero 7 lipca. Nie wiem tego na pewno. Czekajmy cierpliwie na polska wersje.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:34.