FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=43)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6857)

Posted by Qba on 05-06-2002 16:19:

Ofr

Juz jest Operation Flashpoint Resisnance!!!!
Tu mozna kupic
Ale ja jeszcze se poczekam na polska wersje , oby wyszla jak najszybciej. Juz nie moge sie doczekac!!!

Posted by [FPP]wcpiker on 05-06-2002 19:04:

eeee resistance juz wyszło na swiecie czy to tylko przedsprzedasz ?

Posted by [FPP]KaT on 05-06-2002 19:44:

raczej przedsprzedaz
premiera jest pozniej chyba
ale moze sie myle
niepamietam

Posted by Qba on 06-06-2002 17:50:

Talking

Ale jak ktos chce to moze se juz zamowic.
Ja polskiego OFa tez zamowilem przed premierom. Czekalem 2 miesiace na niego ale bylo warto.

Posted by [FPP]KaT on 06-06-2002 18:27:

Talking

ja teraz sobie zalatwilem gta3 i bede sobie jezdzil ;-)

najlepsze, ze mozna sobie panienke zarwac (wsiada do auta i kasy ubywa ;-)) potem ja wywalic z auta, rozjechac i odebrac kase ;-)
mozna jej nawet golymi rekoma przywalic ;-)
heh jestem damski bokser ;-)

Posted by [FPP]wcpiker on 06-06-2002 19:01:

gra jest swietan szczegolnie gdy mamy ochote zrobic panu milicjantowi masaż twarzy kijem bejzbolowym. a niektorzy w tej grze to kompletni idioci raz zdarzyła mi sie taka sytuacja ze most akurat był podniesiony wyszedłem z samochodu strrzeliłem do stojącego przede mną a ten idiota w celu ucieczki wjechał do wody.

Posted by [FPP]KaT on 06-06-2002 20:17:

trzeba go bylo gonic !!!!
hmm
troche odbiegamy od tematu ;-)

Posted by [FPP]wcpiker on 06-06-2002 21:20:

No odbiegamy ale tylko troszke.

Posted by Qba on 07-06-2002 20:40:

Ja juz dlugo mam GTA3 (za friko z ftp) a i tak gram tylko w OFa. Jakos nie chce mi sie w to grac choc gra jest super.
Ale wracajac do tematu czekam na OFR i nie moge sie doczekac. Jak bedziecie cos wiedziec to dajcie znac. Kase juz mam przygotowana , jak tylko gra sie ukarze to lece do sklepu.

Posted by [FPP]wcpiker on 08-06-2002 12:38:

Ej kiedy dokładnie jest premiera resistance w polsce bo światowa to 28 czerwiec

Posted by eses on 08-06-2002 19:21:

oj jak boli, oj jak boli.

Premiera R PL przewidziana jest na Lipiec!!

Posted by [FPP]KaT on 08-06-2002 19:38:

czyli jak bedzie we wrzesniu to bedzie dobrze ;-)

Posted by david on 09-06-2002 19:54:

tak wracajac do tematu gta3 w planszy jest taki garaż jak w filmie 60sekund (musze znależć odpowiednie samochody) doszęłm do ostatniej planszy i dzięki temu uzbierałęm wszystkie innne samochody oprócz jakiegoś mr whoope jeżeli widzieliście go albo wiecie gdzie on stoi to napiszcie bardzo ważne pliz

Posted by [FPP]wcpiker on 09-06-2002 21:19:

niech mi ktos napisze krotki kurs pilotarzu tego czerwonego samolotu co stoi na lotnisku bo kompletnie nie wiem jak sie lata tym scierwem

Posted by david on 09-06-2002 21:46:

dobra spisałem to z gazety nieważne z jakiej niechce mi się strony odwracać to słuchaj pisze tak

Ustawiamy się na najdłuższym pasie startowym. Naciskamy hamulec ręczny, rozgrzewamy silnik i ruszamy.Po chwili (miej więcej po przejechaniu połowy pasu) delikatnie kierujemy nos w dół (domyślny klawisz 6 z klaw. numerycznej) Chodzi na o to, zeby uzyskać jak najwieksza prędkosć - dopiero wtedy siła nośna jest wystarczajaca by unieść samolot w powietrze. W pewnym momencie dodo zaczyan podskakiwać. Przy 3 podskoku puszamy klawisz. Samolot wzbija się w powietrze. Uważamy, by niestracić siły nosnej - nie wykonujemy gwałtownych róchów.

tu pisze że można zwiedzić w ten sposób całe miast chociaż ja po 10 próbach przeleciałem nim tylko 20 sekund z lądowaniem nic wiecej ci niemoge poradzić

Posted by Qba on 10-06-2002 19:28:

Chcialbym skromnie zauwzyc ze nie mowicie o OFie , wiecie takiej grze , a to jest jednak forum OF. Wiara nie zamieniajcie forum OF na forum GTA3. To wlasnie od takiego czegos sie zaczyna.

Posted by david on 10-06-2002 21:23:

Angry

niom

Posted by [FPP]wcpiker on 11-06-2002 16:36:

nie martw sie nasi wspaniali moderatorzy (jeden tu wogule nie zaglada a drugi chyba nie lubi naduzywac swojej władzy) nie dopuszcza aby to forum zamieniłio sie na forum o gta, a tak wogule to najczesciej tu dyskutujemy o pierdołach nie zwiazanych z ofp i własnei dlatego to forum jest najlepsze (no oczywiescie musza tez byc odpowiedni ludzi a takowi sa )

Posted by Qba on 12-06-2002 23:23:

Wink

Powiecmy ze cos w tym jest

Posted by [FPP]KaT on 13-06-2002 19:32:

hmm
wydawalo mi sie, ze odpowiedzialem na twoj post WC, a teraz niewidze swojej wypowiedzi :-)

Posted by Qba on 16-06-2002 20:47:

Kat jak napiszesz post to musisz jeszcze kliknac na "Wyślij Odpowiedź"

Posted by [FPP]KaT on 16-06-2002 21:43:

hmm
no moze

Posted by Qba on 26-06-2002 19:58:

Talking

No panowie Operation Flashpoint Resistance juz wyszedl. Kilka dni temu dostalem e-maila od Codemasters. Teraz to juz tylko nam zostaje czekac na polska wersje. Jak dobrze pujdzie to pojawi sie w ciagu miesiaca. Najgorsze jest to ze nie mam jak narazie kasy i na dodatek wakacje dopiero sie zaczely. Trza zaczac oszczedzac. Jestem dobrej mysli i sadze ze we wrzesniu bede wstanie wyskrobac kilka groszy.

Posted by [FPP]wcpiker on 26-06-2002 20:23:

resistance ma sie ukazac 7 lipca jedank czy to prawda tego nie wiem. najwyzej pojade do niemcuf i tam kupie (o ile wersja EU bedzie działała z wspaniała PL) albo sciagne pirata.

Posted by Qba on 26-06-2002 21:22:

Mozliwe!!! Nie przeczytalem calego tego e-maila co dostalem od Codemasters ale tam bylo napisane ze juz jest. Ale mozesz miec racje ze premiera ma byc dopiero 7 lipca. Nie wiem tego na pewno. Czekajmy cierpliwie na polska wersje.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:34.