FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6891)
Clanbase CS HLTV demo fix
Wklejasz ten plik (6aa9c6cbdcd4f6961b95ab35edf97b95.tga) do ctrike\gfx\temp i wiekszosc demek chodzi bez problemu (zastapione jest logo HLTV logiem ClanBade).Jezeli ktos ma inne "pliki" w katalogu temp to prosibym o przeslanie mi ich na [email protected] - chodzi mi o plik np : !MD576f5139138f1cb0d9880313aecc342b.tga ktorego wymagaja niektore dema....... Bede wdzieczny za pomoc
Re: Clanbase CS HLTV demo fix
Przez podawanie takich link�w doprowadzisz si� do sytuacji jak kiedy� =GryNet= (=GayNet=)... Lepiej szybko to usu�.
Re: Re: Clanbase CS HLTV demo fix
ups
Hehehe
Oki, daj� ten plik w za��czniku - 5,64 KB.
ekhm.. sciagnalem sobie znowu demko BurningDeath'a na aztecu, ffa [juz kiedys sciagnalem i ogladalem]
chcialem je teraz wlaczyc i mi wyskakuje jakis blad. SVC bad... cos tam costam.. Illegal user msg czy jakos tak
nie wiem co z tym zrobic pmozcie
zna ktos odpowiedz?
quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]N3o
ekhm.. sciagnalem sobie znowu demko BurningDeath'a na aztecu, ffa [juz kiedys sciagnalem i ogladalem]
chcialem je teraz wlaczyc i mi wyskakuje jakis blad. SVC bad... cos tam costam.. Illegal user msg czy jakos tak
nie wiem co z tym zrobic pmozcie![]()
GG 1090334
ee a ja przy wiekszosci demek mam np takie cos "used decal #21 wichout a name" albo "bad models " bla bla bla...mmoj komp nadaje sie tylko do ogladania demek a nawet te mi nie chca sie odpalac ( wiekszosc) do tej pory odpalilem tylko mtw vs ocrana i specnaz vs ex help me
quote:
Napisane oryginalnie przez war
ee a ja przy wiekszosci demek mam np takie cos "used decal #21 wichout a name" albo "bad models " bla bla bla...mmoj komp nadaje sie tylko do ogladania demek a nawet te mi nie chca sie odpalac ( wiekszosc) do tej pory odpalilem tylko mtw vs ocrana i specnaz vs exhelp me
quote:
kenzo.kt: Jest rozwi�zanie na problem Tomba. Zrobi� to na przyk�adzie demka specnaz-wcw-aztec.dem. Mialem tam 2 b��dy (used decal without a name i mod_PointInLeaf: bad model). Robimy tak:
1) kopiujemy demko do katalogu CS-a, nie uzywamy geekplay'a
2) uruchamiamy CS-a, otwieramy sobie konsole i piszemy:
map de_aztec - po paru sekundach pojawi sie nam pusta mapa (to rozwiazuje problem "used decal without a name")
exec kenzo.cfg - wykonujemy swoj konfig, ktorego uzywamy w czasie gry (to rozwiazuje problem "bad model")
playdemo specnaz-wcw-aztec.dem
no wszystko fajnie tylko ze ja mam ciagle "bad model" nawet po zrobieniu tego co opisal ktos tam
wiec co mam zrobic?
Tomb jak znajdziesz ten plik :
!MD576f5139138f1cb0d9880313aecc342b.tga to zamiesc go tutaj bo mi tez niektore dema tego wymagaja by�bym widz�czny
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:32.