FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=16)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=6973)
Zjazd qw in Gliwice part V
proponuje 21 czerwca 2002 roku w Granecie na pszczynskiej.
kto idzie ?
Ja.
ja
Napisane oryginalnie przez chimera
Diabel 22 moze isc.
kafe :P
Ja *******e ludzie to chodzmy 23 or 24 i juz Diabelo powiedzial ze moze 23 or 24 !! wiec juz problem mamy z glowy a w piatek @ll pojda sie najebadz gdziekolwiek ( gwar or jazz
)
a pozatym to ja chimera klarkash kill moj brat i diabelo to dopiero 6 osob a jak zesmy mowili bez 8 niema co sie z chaty ruszac ityle ja przytym obstaje !!
Napisane oryginalnie przez vego
Ja *******e ludzie to chodzmy 23 or 24 i juz Diabelo powiedzial ze moze 23 or 24 !! wiec juz problem mamy z glowy a w piatek @ll pojda sie najebadz gdziekolwiek( gwar or jazz
)
a pozatym to ja chimera klarkash kill moj brat i diabelo to dopiero 6 osoba jak zesmy mowili bez 8 niema co sie z chaty ruszac ityle ja przytym obstaje !!
Re: Re: kafe :P
quote:
Napisane oryginalnie przez Klarkash-ton
ja 23 tez nie moge, najlepiej w paietk
Po co grac w siatk�wke? Lepiej id� sie powie� !
kafe :P
no wiec wszystko jasne do kafe idziemy 24 w poniedzialek u juz wtedy wszyscy moga isc (mam nadzieje) kto moze niech pisze czy mu ta data pasi czy nie ??
4m3n
tsharek: =:-\
tsharek: Nie da sie grac
beee: ale dales ready
tsharek: i daje quit
tsharek dropped
nastepny mecz:
8 minutes remaining
elether: zmienmy server
beee: na jaki ?
elether: na tym mi zarywa
beee: mi tez
elether: phc 1 ?
beee: moze byc i tak bede mial duzo pl
dalej gramy
3 full minutes left
elether rides beee's rocket
elether: ****
elether: cioto
beee: ?
elether: ping
beee: pl
potem 3 razy go zabilem
elether dropped
Dlaczego ? Czy ja jestem brzydki? Gram na publicznych serverach raz na tydzien i juz nie mam ochoty.
Jeden *** kiedy - wazne zeby 8 osob bylo - nie siedem jak zawsze![]()
wiec osoby chetne a raczej pewne to :
-ja
-moj brat
-Klarkash-ton
-Killyou
-CHIMERA
- i chyba Diabeloa reszta ??
Re: Re: no wlasnie
quote:
a reszta nie czyta tego boarda to i tak sie nie dopisze
beee jestes brzydki.
1. chwalisz sie
2. jakos dziwne ze tylko od ciebie uciekaja.
wyciagnac jeszcze Spawna i bedze super
OK, tylko ze kobbinujcie ta osma osobe wczesniej, bo ja przed sama cafee nie bede sobie lamal glowy kogo by tu wziac, bo ostatnio to od tego myslenia mnie glowa bolala.
tak wiec mozemy szukac kogos innego albo poprostu nieisc
a co z predim moze on by poszedl ??
na SPAWNA niema co liczyc sam mi poweidzial ze on nieidze!!
tak wiec mozemy szukac kogos innego albo poprostu nieisc![]()
a co z predim moze on by poszedl ??
Re: Re: SPAWN
quote:
jest juz nas 7 wiec spoko. kogos sie skombinuje, jeszcze tydzien czasu.
Ze spawnem wczoraj rozmawialem i nie moze przyjsc bo wyjezdza z Gliwic do konca czerwca. Za to gralem pare dni temu z nexusem i po pieciominutowym marudzeniu powiedzial, ze w pon nie moze isc (job) ale jakby udalo sie wszystkim zorganizowac czas na piatek (przypominam, ze nikt z nas nie pracuje wiec nie mam zielonego pojecia dlaczego nie mozecie jednej nocki w miesiacu wygospodarowac) to moze uda sie go (nexusa) przekonac i bedzie osiem osob.
Btw. Nexus gra czesciej na necie niz wy trzej razem wzieci :/
quote:
Btw. Nexus gra czesciej na necie niz wy trzej razem wzieci :/
Jest was dwoch na tym osiedlu co graja w qw co nie ? Szukacie po sieci waszej jeszcze kilka osob, ktore nie sciagaja nalogowo mp3/divx/xxx tylko tez w cos graja i razem bierzecie lacze z tpsy. Przestan *******ic, ze masz zle pingi bo jakbys chcialo ci sie ruszac dupe do kafejki jakies jak ave to bys mial dobre pingi i bys gral w qw. LOL ! Nastepnym razem zamiast narzekac na pingi napisz: jestem *******onym leniem bo nie robie NIC zeby miec dobre pingi. Kup sobie sdi.
quote:
Jest was dwoch na tym osiedlu co graja w qw co nie ? Szukacie po sieci waszej jeszcze kilka osob, ktore nie sciagaja nalogowo mp3/divx/xxx tylko tez w cos graja i razem bierzecie lacze z tpsy. Przestan *******ic, ze masz zle pingi bo jakbys chcialo ci sie ruszac dupe do kafejki jakies jak ave to bys mial dobre pingi i bys gral w qw. LOL ! Nastepnym razem zamiast narzekac na pingi napisz: jestem *******onym leniem bo nie robie NIC zeby miec dobre pingi. Kup sobie sdi.
Chimek tak apropo, jezeli chcialbym z kims sdi na dwoch, to w jakiej najwiekszej odleglosci mozemy mieszkac od siebie?
Planuje zakup sdi ale na dwie osoby, i jak narazie to planuje to po wakacjach, bo jeszcze nie wiem co bmj zdziala, wlasnie robia nam jakies dodatkowe swiatlowody itd, wiec sie wstrzymam.
Klark twoje podejscie do zrobienia wlasnej sieci jest godne podziwu. Jakby kazdy tak myslal kto chcial w Polsce siec zalozyc to zadnej by nie bylo i BMJ rzadzil by calym netem w Gliwicach. Co do kasy to sie skladaja osoby, ktore chca byc w tej sieci ?
quote:
zachowujesz sie tak jakby qw byl potrzebniejszy do zycia niz chleb i woda
szkoda mi na to kase wydawac, ktora moge lepiej sporzydkowac
no a ja mam prze****** bo nawet telefona niema i **** z SDI i jakimis tam AUTOSTRADAMI ale za to jestem najarany na caffee
ichce isc obojetnie kiedy !!
a wiec co z ta kafejka ?? tzn z nami ??
no wlasnie o tym mowilem ze niemam fona ale co tam troche mi sie ping polepszyl wiec narazie jest good
a wiec co z ta kafejka ?? tzn z nami ??
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:11.