FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7095)
CPM Challenges
http://quake3.fpp.pl/?pl:news:show:4631
Co sadzicie o tym turnieju? Jak poradza sobie gracze VQ3 i QW przeciwko najlepszych w CPMA? Czy Europejczycy pojada Amerykanow?
Ja sie nie moge doczekac demek, bedzie zajebiscie. Gdyby nie SDI to tez moze nawet bym sie zapisal (dla zabawy - i tak dostaje do 0 lub 1 od rata czy aph'a). IMO zabawa bedzie zajebista!
Co jak co ,ale gdyby nie te ******lone lacza to nasza smietanka inteligencka moglaby pokazac jak to sie gra po polsq Naprawde jestem baaaardzo ciekawy konfrontacji matrOxa z Zero4 .Ciekawe czy wtedy gwiazdy vq3 przeszlyby na ta "ciemna strone mocy" Zreszta ten kijek ma 2 konce a ten turniej moglby znaczaco wplynac na pozycje cpma na swiecie . Qrna Fatality gra to ja tesh khce
Naprawde moze byc ciekawie. Zreszta mam jush dosyc tych wszystkich demek granych na vq3
od 2 miechuf gram na vanili i za cholere nie moge sie przyzwyczaic--->CPMA FOREVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie narzekaďż˝, tylko szukaďż˝ dobrych cafe i graďż˝!
Ja nie zagram bo gram gorzej ni� sweep i tylko ��cza b�d� przeci��a�
"Niech przeciwnik mu�nie tw� sk�r� gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj si� na bezpiecznym unikni�ciu - po�� swe �ycie przed nim"
fatal i tak se nie pogra bo nie zna fizyki cepema. moze tylko nadrabiac celnoscia, bo raczej nie zdazy sie przystosowac, a do tego trzeba troche czasu. no chyba ze potajemnie gral na cpmiei tylko plotki wskazywaly na jego odejscie ze sceny q3 a teraz na takim turnieju okaze sie ze dalej koles wymiata wszystkich nawet doswiadczonych cpmowcow :> a demka to moga sie okazac malo ciekawe, bo "gwiazdy" vq3 beda sie poruszac w cpmie jak muchy w smole i bedzie to raczej komiczne :/. moze costam sie zdazy, napewno nie omieszkam obejzec chociaz jednego demka fatal, albo zeroa (albo tez ich razem
)
ps. wlasciwie to warto sie zapisac, a noz uda sie trafic na fatal, i potem sie chwalic: patrzcie zdobylem dwa fragi na Fatal1ty ! (ale on mnie jeszcze na minucha )
fatal i tak se nie pogra bo nie zna fizyki cepema.
Zero4 pojechalby matroxa, wierz mi. z4 odrzucilby cpm1a, matrox ffdm2 i graliby na ztn'ie, dm6 i cpm3... Na ztnie i dm6 z4 mialby pewna wygrana, na cpm3 juz troche gorzej, ale nie watpie ze takze. I koniec. Tym bardziej ze matrox malo gra, a na dodatek nie zapominajcie ze turniej jest na oficjalnych ustawieniach - czyli matrox by sie nie po rejlowal, a z4 kontrolowalby mape (15s respawn)...
QuaDust: to czemu grasz na vq3 skoro wolisz cpma?
quote:
"gwiazdy" vq3 beda sie poruszac w cpmie jak muchy w smole i bedzie to raczej komiczne :/. moze costam sie zdazy, napewno nie omieszkam obejzec chociaz jednego demka fatal, albo zeroa
CPMA FOREVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fajnie byloby pograc...ale nikt z nas nie zagra. Chyba ze ping 100-150 w walce przeciw zero4 komus odpowiada.
Nie ma lacza na swiecie (chocby byloby to 150mb), na ktorym mozna grac na niskim pingu w stanach.
Za duza odleglosc. Swiatlo tez potrzebuje troche czasu zeby do tych stanow doleciec.
Na zajebiscie, niewyobrazalnie dobrym laczu tez nie bedziesz mial pinga w stanach mniejszego niz 90-100, a nie musze mowic, ze takich lacz w polsce nie zaznasz.
Re: CPM Challenges
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
http://quake3.fpp.pl/?pl:news:show:4631
(...)
Ja sie nie moge doczekac demek, bedzie zajebiscie.
(...)
Masz oczy, masz m�zg i skal� warto�ci. Nie pozw�l, by ktokolwiek ci� oszuka�,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, je�li nadejdzie, upewnij si�, �e wybierasz
samodzielnie. Nic co dzia�o si� wcze�niej,nie b�dzie wtedy mia�o znaczenia.
Roger Zelazny �Ksi��e chaosu�
Re: Re: CPM Challenges
quote:
Napisane oryginalnie przez HakaN
A sciagac bede na pewno![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez krogoth
Fajnie byloby pograc...ale nikt z nas nie zagra. Chyba ze ping 100-150 w walce przeciw zero4 komus odpowiada.
quote:
Na zajebiscie, niewyobrazalnie dobrym laczu tez nie bedziesz mial pinga w stanach mniejszego niz 90-100, a nie musze mowic, ze takich lacz w polsce nie zaznasz.
Tja... true true. Moze i zero pojechalby matrOxa (dm6+cpma=not cool )---> pogdybac sobie mozemy. Chodzi tu juz bardziej o wypromowanie cpma-sami widzicie ,ze wiekszy szmal na turnieju potrafi nagiac kazdy kregoslup "moralny"
Dla polskich graczy cpma moze to byc swiatelko w tunelu,bo jezeli ten turniej wypali to moze w koncu zaczna byc organizowane turnieje w Europie (cpma ofkoz
) Zreszta jak myslicie ,demka z jakich imprez beda ogladac wszyscy pro gracze pokroju fatala czy zero przygotowujac sie do turnieju- co ? Odpowiedz chyba kazdy Polak zna
---Sweep-gram na tym vq3 bo tak se myslalem o elimkach do cgl3 ale jak organizatorzy przelozyli termin to ja to pieprze i od wczoraj wrocilem do cpma
btw "sponsoring" polskich graczach na ewentualnych turniejach cpma w Europie to juz calkiem inna bajeczka -zreszta co ja ******le jaki sponsoring
quote:
Napisane oryginalnie przez krogoth
Nie ma lacza na swiecie (chocby byloby to 150mb), na ktorym mozna grac na niskim pingu w stanach.
Za duza odleglosc. Swiatlo tez potrzebuje troche czasu zeby do tych stanow doleciec.
"Niech przeciwnik mu�nie tw� sk�r� gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj si� na bezpiecznym unikni�ciu - po�� swe �ycie przed nim"
Trudno nie zgodziďż˝ siďż˝ z wypowiedziďż˝ Krogotha.
Rzeczywi�cie granie z takim pingiem przeciwko elicie nie ma chyba sensu. Gdyby tylko for fun... Ale to mog�aby by� �wietna okazja do wypromowania naszej sceny. We� tu si� wypromuj strzelaj�c sobie rakiet� w plecy
Nie m�wi� o obciachu, bo tego raczej bym si� nie obawia�, poza tym tamci gracze wydaj� mi si� jako� bardziej wyluzowani i mniej ma�ostkowi (mo�e tylko st�d - przez pryzmat wywiad�w, r�nych for tak to wygl�da)
Obciachu by nie by�o, ale �al wielki i niedosyt - na pewno.
I nie mog� sobie odm�wi� (bez z�o�liwo�ci):
"Nie ma lacza na [b]swiecie[b] (chocby byloby to 150mb), na ktorym mozna grac na niskim pingu w stanach.
Za duza odleglosc"
A w Kanadzie i Mexyku?
Fajny lapsus...
quote:
Heh, ja gram zazwyczaj na takim pingu(gram za granica na sdi)... Tu nie chodzi o zwyciestwo, bo nie jestem durniem zeby sadzic, ze moglbym pojechac z4, nawet kogokolwiek z tych co sie zapisali. Tu chodzi po prostu o zabawe i tyle
Wczoraj gralem na serwie w usa z pingiem 150 na sdiJakies pol roku temu praktycznie non-stop sobie pykalem na quakeshicie z podobnymi pingami
Mi tam w sumie taki ping odpowiada, bo zawsze taki mam
A z CHTV rzeczywiscie jest bardzo dobry transfer.
quote:
Moze i nie beda korzystac z fizyki cpma, ale na pewno pokaza klase taktycznie. To nie bedzie polskie latanie na pale, co to to nie. To bedzie pokazane jak naprawde powinno sie grac w cpma (apheleon, rat).
Ech...
w kazdym emczu padalo 10 bramek. ustawinie bylo z 5 napastnikami i ogolnie liczylo sie tylko to by zdobyc bramki.
a teraz? gra sie zupelnie inaczej. moze i brzydziej. gra sie wielu ludziom nie podoba, staje sie silowa, z 5 obroncami...
a o co mi chodzi...
NIKT na mistrzostwach stiawa nie zagra tak zeby ludziom sie gra podobala. wszyscy graja aby wygrac. niezaleznie od stylu.
a w cpma rat moze i owszem ladnie gra, ale imho malo skutecznie. CPMa imho jest bardzo ukierunkowane na szybkosc gry. jezeli masz perfekcyjnie opanowane bardzo szybkie poruszanie po mapie, i strasz sie caly czas byc w ruchu w polaczeniu z dobrym aimmem imho wygrasz z wielkiem taktykiem z bardzo dobyrm aimem.
zreszta co tam... wazne ze chociaz uwazamy obaj, ze CPMa rulz. i tego trzeba sie trzymac
No wlasnie Ale co do twoich rozwazan to caly czas piszac to myslisz o polskich ustawieniach... A to nie jest CPMA...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:46.