FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7183)
Lamerskie zachowania w RTCW
Chialem poruszyc tutaj ten temat i dowiedziec sie co wedlug was powoduje wasz dyskonfort grajac w rtcw ? I nie mam tu na mysli takich topicow Chodzi mi czyto o ingame
( Nie piszczie tez o bluzgach bo to oczywiste ) Prosze o strikte odczucia z gry
powtarzanie caly czas "good game" i "dynamite planted"
powtarzanie caly czas "good game" i "dynamite planted"![]()
Hehe pf-y oups zapomnia�em ze ja te� gram pf-em
Ale rozumiem jedna osoba w teamie moze gra� pf-em ale jak widze ze np w axix na 9 graczy 6 ma pf-a to mnie szlak trafia
Hehe pf-youps zapomnia�em ze ja te� gram pf-em
Ale rozumiem jedna osoba w teamie moze gra� pf-em ale jak widze ze np w axix na 9 graczy 6 ma pf-a to mnie szlak trafia
- wiadomo o co chodzi.
Nie lubie tez jak ktos uparcie vote'uje na zmiane mapki... ok - jest beach, nie kce mi sie tam grac ale jak ten sam gosc daje vote na next map po raz 15 to mnie to juz zaczyna denerwowac... jakies zolte napisy co mi pole walki zaslaniaja
walka to walka
sorry...ale tak to juz jest...ja nieblagam o litosc... jak po 2 stronie jest z 4 kolesi z pf kazdy gra jak lubi
AP 6,2
Re: walka to walka
quote:
Napisane oryginalnie przez 101st_VikinG
sorry...ale tak to juz jest...ja nieblagam o litosc... jak po 2 stronie jest z 4 kolesi z pf kazdy gra jak lubi
Zalezy gdzie gram na niektorych serwerach jest naprwde zayebiscie na niktorych porazka Ogulnie to mi pasi Moze oprucz tego bicza przez caly czas Przyzwyczailem sie juz do PF i mnie to juz nie rusza co do ammo to nie wiem bo gram LT i mam full ammo ale nie bylo sytuacji w ktorej nie dalem komus nawet jak sam juz nie mam to wole dac medowi ktory za mna biega niz sobie
(...)
M�j avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce b�dzie jeszcze ta�sza w�dka"
quote:
Napisane oryginalnie przez adi
powtarzanie caly czas "good game" i "dynamite planted"![]()
granie na beach caly czas na (prawie)wszystkich polskich servach i druga sprawa gdy w druzynie jest 3/4 soldatow (kamikaze)
Nawet pefy mnie nie denerwuja kiedy wchodze na eye i patrze ze na kazdym serwie jest BEACH. A jak chce sie zminic to ludzie mowia ci "idz na inny serwer"![]()
Na [=||=] juz nie bedzie BiczaNever Again
![]()
Napisane oryginalnie przez rydzyk
v57 v57 zajebioza, to bedzie dopiero roz-p i e r d o l o n a-rywka. Minusem moze byc to ze server bedzie caly czas pelny
![]()
2.Dawanie nieboszczykom apteczek.
4.I jeszcze jedno. Widzialem kolesia na serwie (medyk), daje mu 2 paki ammo, a ten sie dzrze "I need ammo", to daje mu jeszcze jedna zeby sie zamknal a ten dalej "I need ammo", no to sie wkurzylem, olalem goscia i lece przed siebie, a ten mi w plecy pakuje, no to dalem mu jeszcze 1 paczke zeby sie uspokoil, a on dalej "I need ammo", znowu sie odwracam i lece do celu, a on mi w plecy. Odwracam sie mierze w leb, 2 naboje i kolesia nie ma. Ten mnie wyzywa daje kompilanta, a potem vota na kicka i polecialem.
pozdro adi
GG
Re: Lamerskie zachowania w RTCW
quote:
Napisane oryginalnie przez XTr3M
Chialem poruszyc tutaj ten temat i dowiedziec sie co wedlug was powoduje wasz dyskonfort grajac w rtcw ? I nie mam tu na mysli takich topicowChodzi mi czyto o ingame
( Nie piszczie tez o bluzgach bo to oczywiste ) Prosze o strikte odczucia z gry
![]()
Jak Prospi punkciki (kolejno�� przypadkowa)
1.Say cokolwiek (szczegolnie na kacu)
2. Wlasnie Alliesy wzieli doki ktos tam napisal ktorendy niosa a tu nagle 6 razy Reloading zalamka
3. texty w stylu : "odloz tego PF", "odloz ta snajpa" (oczywiscie jak leca z przeciwnej strony, bo jak teammate mowi to moze miec racje).... tu hmm przyznam sie czasami tez cos tak mi sie wyrwie ale rzadziutko
4.Nie wyrownywanie skladow
5.Jedno slowo Beach
6.W dalszym ciangu nieznajomosc niektorych map przez graczy ale to tez jedno slowo Beach
7.Resp na plazy ... walneles arta na UB a tu ci jakis kolo zanda ammo mowisz mu v42 a on ci kula w plecy ... lecisz dalej na FB kolejna kula ... wpadasz do FB a tam szkopik, bierzesz flage tanczysz z nim i giniesz i wiesz ze zabraklo ci tych pie.rdo.lon.ych 20HP aby go polozyc.. a i on zdjal flage a to bylo osp i widziales ze za 5 sek. resp teamu... uczucia ogarniajance mnie w takiej sytuacji sa nie do opisania
8.No i lamerzy z C4 i POISON i BK i FF i fuzz powinno sie im zabronic grac na polskich servach bo zaburzaja delikatna rownowaga teamow .... pojawiaja sie na servie i po 0.5h trzeba wbic gdzies do Niemiec aby sobie to odreagowa�
....
Dobra wyrzucam "Reloading" juz nie bede was wkurzal
We'r the fear [FF]Freak! aka [FF]Jano
Re: Lamerskie zachowania w RTCW
a mnie wku...wia jedno:
jak waln� kolesia ze snipe raz, drugi...to lec� teksty "...q-wa, zaje... ci� snipe...bla,bla..." i p�niej kola leci ca�� (biedak ) map�, co by mnie kropna�
...po paru nie udanych pr�bach (kolesie po drodze te� maja guny , wi�c obrywa
)...jak mu si� uda...to dostaje od snipa, czyli ode mnie
i znowu "...****, ty...bla,bla...". jest to notoryczne na polskich serverach (niestety)...nie na wszystkich, ale jest. kola nie �apie , �e to wojna (zabawa w wojn�) i trup jednak pada
- dlatego gram na "zachodnich" (polecam skandynawskie) - tam przynajmniej cz�sciej s�ycha� "great shot" z obozu przeciwnika
...i zabawa trwa dalej.
btw. po za tym lepiej wygl�da "fuck !" od "q-wa !"
btw2. ...i jeszcze jedno - notoryczny voting na zmian� mapy na serverach z jedn� i tylko jedn� map� - to te� wku...rwia
cu
imho ten topic i caly board jest lamerski
poziom wypowiedzi jest co najmniej 2-3 lata opozniony w rozwoju
Super od kiedy nie bedzie plazy na IC ??????????
![]()
Dlaczego ta wypowiedz mnie nie zaskoczyla ?Gdybys czescie zmienial timy jak ciebie ludzie prosza a nie siedzial w mocniejszym zrozumialbym ze masz gleboko gdzies lamerie tego swiata etc . Wniosek prosty ze gleboko masz wszystko
Pozdro dla Fuzz
![]()
Ciesze sie , ze sie wypowiedziales. Bo wiem ze wy z Fuzz macie sporo dowiadczenia Co do dochodzenia fakt zawsze sie trzymacie razem robiac wlasnie przewagi danego teamu wyjatkami sa tu chyba rayan i marib
No offence bel ale to wynik obserwacji
fakt faktem �e fuzzi graj� razem ale co z tego s� w jednym kalnie i tak powinno by� jak istania� jeszcze [DA] to kilka razy te� wchodzili�my na serv i po jednej stronie my a po drugiej jacy� kolesi i nikt sie nie sprzeciwia�, przecie� to jest zwyk�y trening jak sie gra z takimi zwyk�ymi niezorganizowanymi ludzmi wi�c zabardzo nie rozumiem czy jak klan jest razem (czytaj po jedenj stronie np axis) na servie to zaraz musi by� �ilniejsz strona no raczej mi sie wydaj �e nie, nie wiem niechcia�o mi sie czytac wszystkiego i nie wiem o co posz�o tak wogle ale z tego co wiem to wypisa�em sw�j wniosek
Tlen:[email protected]
Mini Portal i nietylko
quote:
Napisane oryginalnie przez Hodek
zabardzo nie rozumiem czy jak klan jest razem (czytaj po jedenj stronie np axis) na servie to zaraz musi by� �ilniejsz strona no raczej mi sie wydaj �e nie,
jak istania� jeszcze [DA] to kilka razy te� wchodzili�my na serv i po jednej stronie my a po drugiej jacy� kolesi i nikt sie nie sprzeciwia�, przecie� to jest zwyk�y trening jak sie gra z takimi zwyk�ymi niezorganizowanymi ludzmi wi�c zabardzo nie rozumiem czy jak klan jest razem (czytaj po jedenj stronie np axis) na servie to zaraz musi by� �ilniejsz strona no raczej mi sie wydaj �e nie
lamerskie to jest ciag�e biadolenie ....
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:51.