FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7183)

Posted by XTr3M on 24-06-2002 12:07:

Lamerskie zachowania w RTCW

Chialem poruszyc tutaj ten temat i dowiedziec sie co wedlug was powoduje wasz dyskonfort grajac w rtcw ? I nie mam tu na mysli takich topicow Chodzi mi czyto o ingame ( Nie piszczie tez o bluzgach bo to oczywiste ) Prosze o strikte odczucia z gry

Posted by adi on 24-06-2002 12:12:

powtarzanie caly czas "good game" i "dynamite planted"

Posted by XTr3M on 24-06-2002 12:15:

quote:
Napisane oryginalnie przez adi

Zapomniales o Enemy w... , Oops i Dynamite Defused

Posted by Killah on 24-06-2002 13:34:

Hehe pf-y oups zapomnia�em ze ja te� gram pf-em Ale rozumiem jedna osoba w teamie moze gra� pf-em ale jak widze ze np w axix na 9 graczy 6 ma pf-a to mnie szlak trafia

Posted by XTr3M on 24-06-2002 13:39:

quote:
Napisane oryginalnie przez Killah
Hehe pf-y oups zapomnia�em ze ja te� gram pf-em Ale rozumiem jedna osoba w teamie moze gra� pf-em ale jak widze ze np w axix na 9 graczy 6 ma pf-a to mnie szlak trafia

Hehehe no w sumie Ja gram Pf ale nie lubie jak inni wala w bunkier jak alliesi robia ( narade ) Lamerskie jest koszenie alliantow prosto z respa kiedy oni maja 2 -3 mniej w teamie. Vide Viking ktory wczoraj przy przewadze 3 niemcow czatowal w FB z flamerem na respa . Sorry Viking ja wiem ze kazdy lubi wygrywac ale dajmy jakies szanse allies

Posted by on 24-06-2002 13:48:

Juz kiedys byl chyba podobny topic... ale nvm...
Mnie ogolnie denerwuje sposob gry niektorych graczy tj. blokowanie przejsc, nie rozdawanie ammo czy tez lakomstwo niektorych na pkt... ot takie harpagony - wiadomo o co chodzi.
Nie lubie tez jak ktos uparcie vote'uje na zmiane mapki... ok - jest beach, nie kce mi sie tam grac ale jak ten sam gosc daje vote na next map po raz 15 to mnie to juz zaczyna denerwowac... jakies zolte napisy co mi pole walki zaslaniaja

Posted by 101st_VikinG on 24-06-2002 14:24:

walka to walka

sorry...ale tak to juz jest...ja nieblagam o litosc... jak po 2 stronie jest z 4 kolesi z pf kazdy gra jak lubi

AP 6,2

Posted by XTr3M on 24-06-2002 14:57:

Re: walka to walka

quote:
Napisane oryginalnie przez 101st_VikinG
sorry...ale tak to juz jest...ja nieblagam o litosc... jak po 2 stronie jest z 4 kolesi z pf kazdy gra jak lubi

Widziedzialem , ze sie odezwiesz rzezniku

Posted by MAr-n on 24-06-2002 15:00:

Zalezy gdzie gram na niektorych serwerach jest naprwde zayebiscie na niktorych porazka Ogulnie to mi pasi Moze oprucz tego bicza przez caly czas Przyzwyczailem sie juz do PF i mnie to juz nie rusza co do ammo to nie wiem bo gram LT i mam full ammo ale nie bylo sytuacji w ktorej nie dalem komus nawet jak sam juz nie mam to wole dac medowi ktory za mna biega niz sobie

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
M�j avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce b�dzie jeszcze ta�sza w�dka"

Posted by ProspeR on 24-06-2002 15:39:

quote:
Napisane oryginalnie przez adi

Popieram.

Pozatym wkurza mnie lamerstwo i nie boje sie otwarcie o tym mowic!

1. Nieumiejetnosc korzystania z kompasu.
2. Nieumiejetnos medykowania i lojtowania
3. Nieumiejetnosc snipowania

I mam tu na mysli nie to jak ktos strzela tylko jak ktos rozumie rtcw i rozumie granie poszczegolnymi klasami. Bo znam gosci ktorych aim jest fatalny ale fajnie graja zespolowo i to czesto decyduje o wygranej .

Imho to tez rada dla "slabszych" klanow. Bardzo duzo daje zgranie i umiejetnosc grania w zespole, tudziez stosowanie dobrych taktyk. Czasem nie jest w stanie sie wygrac z lepszymi mimo duzo gorszego skilla ale przy grze dla teamu zawsze odczuje sie satysfakcje z gry- czesto nawet z wygrania jednaj rundy.

Posted by rydzyk on 24-06-2002 18:29:

granie na beach caly czas na (prawie)wszystkich polskich servach i druga sprawa gdy w druzynie jest 3/4 soldatow (kamikaze)

Posted by RafRasz^ on 24-06-2002 19:36:

Smile

Nawet pefy mnie nie denerwuja kiedy wchodze na eye i patrze ze na kazdym serwie jest BEACH. A jak chce sie zminic to ludzie mowia ci "idz na inny serwer"

Posted by XTr3M on 24-06-2002 19:47:

quote:
Napisane oryginalnie przez RafRasz^
Nawet pefy mnie nie denerwuja kiedy wchodze na eye i patrze ze na kazdym serwie jest BEACH. A jak chce sie zminic to ludzie mowia ci "idz na inny serwer"

Na [=||=] juz nie bedzie Bicza Never Again

Posted by rydzyk on 24-06-2002 21:19:

quote:
Napisane oryginalnie przez XTr3M

Na [=||=] juz nie bedzie Bicza Never Again

v57 v57 zajebioza, to bedzie dopiero roz-p i e r d o l o n a-rywka . Minusem moze byc to ze server bedzie caly czas pelny

Posted by XTr3M on 24-06-2002 21:58:

quote:
Napisane oryginalnie przez rydzyk

v57 v57 zajebioza, to bedzie dopiero roz-p i e r d o l o n a-rywka . Minusem moze byc to ze server bedzie caly czas pelny

Jak mi sie uda skontaktowac z graszewem to wrzuce dzisiaj w nocy ten nowy pack z mapkami i jakies inne nowe mapki Na stronie klanu damy jakos linki do sciagniecia

Posted by D@RK_LORD on 24-06-2002 23:10:

Dla mnie lamerstwo to:
1.Granie soldatem z mp40/thomson (sten jakos ujdzie).
2.Dawanie nieboszczykom apteczek.
4.I jeszcze jedno. Widzialem kolesia na serwie (medyk), daje mu 2 paki ammo, a ten sie dzrze "I need ammo", to daje mu jeszcze jedna zeby sie zamknal a ten dalej "I need ammo", no to sie wkurzylem, olalem goscia i lece przed siebie, a ten mi w plecy pakuje, no to dalem mu jeszcze 1 paczke zeby sie uspokoil, a on dalej "I need ammo", znowu sie odwracam i lece do celu, a on mi w plecy. Odwracam sie mierze w leb, 2 naboje i kolesia nie ma. Ten mnie wyzywa daje kompilanta, a potem vota na kicka i polecialem.

WWW.UNITEDTEAM.PRV.PL

Posted by RafRasz^ on 24-06-2002 23:20:

Smile

Super od kiedy nie bedzie plazy na IC ??????????

Posted by bel on 25-06-2002 02:02:

imho ten topic i caly board jest lamerski
poziom wypowiedzi jest co najmniej 2-3 lata opozniony w rozwoju
pozdro adi
GG

Posted by Chrumkules on 25-06-2002 07:33:

Re: Lamerskie zachowania w RTCW

quote:
Chialem poruszyc tutaj ten temat i dowiedziec sie co wedlug was powoduje wasz dyskonfort grajac w rtcw ? I nie mam tu na mysli takich topicow Chodzi mi czyto o ingame ( Nie piszczie tez o bluzgach bo to oczywiste ) Prosze o strikte odczucia z gry

Granie ciagle na bicz'u! (ale mi sie zaraz oberwie )

Posted by >|fake|<LongBow on 25-06-2002 07:46:

Cool Lamerskie zachowania w RTCW

Jak Prospi punkciki (kolejno�� przypadkowa)

1.Say cokolwiek (szczegolnie na kacu)
2. Wlasnie Alliesy wzieli doki ktos tam napisal ktorendy niosa a tu nagle 6 razy Reloading zalamka
3. texty w stylu : "odloz tego PF", "odloz ta snajpa" (oczywiscie jak leca z przeciwnej strony, bo jak teammate mowi to moze miec racje).... tu hmm przyznam sie czasami tez cos tak mi sie wyrwie ale rzadziutko
4.Nie wyrownywanie skladow
5.Jedno slowo Beach
6.W dalszym ciangu nieznajomosc niektorych map przez graczy ale to tez jedno slowo Beach
7.Resp na plazy ... walneles arta na UB a tu ci jakis kolo zanda ammo mowisz mu v42 a on ci kula w plecy ... lecisz dalej na FB kolejna kula ... wpadasz do FB a tam szkopik, bierzesz flage tanczysz z nim i giniesz i wiesz ze zabraklo ci tych pie.rdo.lon.ych 20HP aby go polozyc.. a i on zdjal flage a to bylo osp i widziales ze za 5 sek. resp teamu... uczucia ogarniajance mnie w takiej sytuacji sa nie do opisania
8.No i lamerzy z C4 i POISON i BK i FF i fuzz powinno sie im zabronic grac na polskich servach bo zaburzaja delikatna rownowaga teamow .... pojawiaja sie na servie i po 0.5h trzeba wbic gdzies do Niemiec aby sobie to odreagowa�

Posted by Jano on 25-06-2002 09:26:

....

Dobra wyrzucam "Reloading" juz nie bede was wkurzal

We'r the fear [FF]Freak! aka [FF]Jano

Posted by JHamer on 25-06-2002 09:27:

Re: Lamerskie zachowania w RTCW

a mnie wku...wia jedno:
jak waln� kolesia ze snipe raz, drugi...to lec� teksty "...q-wa, zaje... ci� snipe...bla,bla..." i p�niej kola leci ca�� (biedak ) map�, co by mnie kropna�
...po paru nie udanych pr�bach (kolesie po drodze te� maja guny , wi�c obrywa )...jak mu si� uda...to dostaje od snipa, czyli ode mnie i znowu "...****, ty...bla,bla...". jest to notoryczne na polskich serverach (niestety)...nie na wszystkich, ale jest. kola nie �apie , �e to wojna (zabawa w wojn�) i trup jednak pada - dlatego gram na "zachodnich" (polecam skandynawskie) - tam przynajmniej cz�sciej s�ycha� "great shot" z obozu przeciwnika ...i zabawa trwa dalej.

btw. po za tym lepiej wygl�da "fuck !" od "q-wa !"
btw2. ...i jeszcze jedno - notoryczny voting na zmian� mapy na serverach z jedn� i tylko jedn� map� - to te� wku...rwia
cu

Posted by XTr3M on 25-06-2002 09:49:

quote:
Napisane oryginalnie przez belhifet
imho ten topic i caly board jest lamerski
poziom wypowiedzi jest co najmniej 2-3 lata opozniony w rozwoju

Dlaczego ta wypowiedz mnie nie zaskoczyla ? Gdybys czescie zmienial timy jak ciebie ludzie prosza a nie siedzial w mocniejszym zrozumialbym ze masz gleboko gdzies lamerie tego swiata etc . Wniosek prosty ze gleboko masz wszystko Pozdro dla Fuzz

Posted by XTr3M on 25-06-2002 09:53:

quote:
Napisane oryginalnie przez RafRasz^
Super od kiedy nie bedzie plazy na IC ??????????

Kiedys slyszalem ze Blitzkrieg Ardennes to zaj... mapka . W pelni sie zgadzam. W nocy uploadnalem ja na server , ustawilem wylaczylem vote co by przypadkiem komus sie bicz nie votnal I ide teraz zobaczyc czy ktokolwiek w to gra.

P.S. Nowy pak tez bedzie juz dzisiaj chodzil

Posted by bel on 25-06-2002 12:00:

quote:

Dlaczego ta wypowiedz mnie nie zaskoczyla ? Gdybys czescie zmienial timy jak ciebie ludzie prosza a nie siedzial w mocniejszym zrozumialbym ze masz gleboko gdzies lamerie tego swiata etc . Wniosek prosty ze gleboko masz wszystko Pozdro dla Fuzz

gdzie ty mnie widziales w mocniejszym? lolek eheh zawsze wchodze tam gdzie moi tm8s z klanu czy to takie dziwne? lol
kiedys mialem taka zagrywke: wchodze (zadko bez tm8s ale czasem nikogo nie ma pod reka) wiec patrze: kto ma mniej ludzikow ok dochodze do tych, jak jest po rowno patrze kto jakich ma graczy, stary ale teraz? wole wyjsc z serka i grac gdzie indziej niz meczyc sie z lamerami w teamie. za dlugo gram zeby to przerabiac od poczatku, no lamers-no stres, sa tacy ktorym obca jest wspolapraca wiec i z mojej strony olewka.
ok topic...
khmmm
tak wiec raz na niemieckim serq wchodzimy 4-5 do WR zadyma bo na zachodzie kampa WR to tak po 2min to standard. bylo 3med i 2lt ostra jatka, zostalo 2 axis z czego jeden podniesiony, ja padlem jako ostatni po tym jak podnioslem medyka- nie trafilem.... kuwa nie podnioslem tego co chcialem (pomyls ze nie widac nicka rannego ssie dupe) mialem podniesc rayana a podnioslem siakiegos lolka. a ten (i tu uff topic: ) zamiast podniesc lezacych obok niego medow (mnie i raya), wstal i co pierwsze? jaaasne doki wzial poczym padl. ale pkt zdobyl! lol

Posted by XTr3M on 25-06-2002 13:02:

Ciesze sie , ze sie wypowiedziales. Bo wiem ze wy z Fuzz macie sporo dowiadczenia Co do dochodzenia fakt zawsze sie trzymacie razem robiac wlasnie przewagi danego teamu wyjatkami sa tu chyba rayan i marib No offence bel ale to wynik obserwacji

Posted by Hodek on 25-06-2002 13:53:

fakt faktem �e fuzzi graj� razem ale co z tego s� w jednym kalnie i tak powinno by� jak istania� jeszcze [DA] to kilka razy te� wchodzili�my na serv i po jednej stronie my a po drugiej jacy� kolesi i nikt sie nie sprzeciwia�, przecie� to jest zwyk�y trening jak sie gra z takimi zwyk�ymi niezorganizowanymi ludzmi wi�c zabardzo nie rozumiem czy jak klan jest razem (czytaj po jedenj stronie np axis) na servie to zaraz musi by� �ilniejsz strona no raczej mi sie wydaj �e nie, nie wiem niechcia�o mi sie czytac wszystkiego i nie wiem o co posz�o tak wogle ale z tego co wiem to wypisa�em sw�j wniosek

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Posted by XTr3M on 26-06-2002 13:06:

quote:
Napisane oryginalnie przez Hodek
zabardzo nie rozumiem czy jak klan jest razem (czytaj po jedenj stronie np axis) na servie to zaraz musi by� �ilniejsz strona no raczej mi sie wydaj �e nie,

Buahahaha mam nadzieje, �e po wczorajszym meczyku FFA na IC zrozumiales ze ta wypowiedz jest bez sensu hehehe :>>

Posted by on 26-06-2002 13:25:

quote:
jak istania� jeszcze [DA] to kilka razy te� wchodzili�my na serv i po jednej stronie my a po drugiej jacy� kolesi i nikt sie nie sprzeciwia�, przecie� to jest zwyk�y trening jak sie gra z takimi zwyk�ymi niezorganizowanymi ludzmi wi�c zabardzo nie rozumiem czy jak klan jest razem (czytaj po jedenj stronie np axis) na servie to zaraz musi by� �ilniejsz strona no raczej mi sie wydaj �e nie

Wiesz Hodek, raz mialem przyjemnosc uczestniczyc w grze, gdzie przez kilka rund C4 gralo sobie sparing przeciw reszcie Polski, to nie byl mecz, tylko rzeznia, Ci goscie w ciagu 8 minut zlikwidowali przeciwnikow (przy ograniczonym respawnie). Fakt - powiesz - C4 to mordercy, ale faktem jest tez, ze niemal kazdy dobry klan (majacy regularne treningi i opracowane taktyki) jest nie do pobicia, zwlaszcza jesli przeciwko niemu wystepuje sklad zlozony z solistow.

Posted by FF_ZOh1w2 on 26-06-2002 14:02:

lamerskie to jest ciag�e biadolenie ....

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:51.