FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7186)

Posted by DamnDog on 24-06-2002 13:14:

Talking sweepera mapka

no, no widzieliscie nowa mapke Sweepera ?? ja widzialem i jest zajebista! sweeper.quakeshit.com to stronka z ktorej ja sciagniecie, na razie wersja alpha, ale daje duzo do myslenia, zwlaszcza jesli ma sie znalesc w paku cpma 1 !
a oto link do mapki http://sweeper.quakeshit.com/files/sweep3dm1_alpha3.zip

Posted by SweepeR on 24-06-2002 18:24:

Heh, ona sie nie ma znalezc w mappacku... Nauczcie wy sie ludzie uwaznie czytac po angielsku...

Posted by Lucas on 24-06-2002 19:19:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
Heh, ona sie nie ma znalezc w mappacku... Nauczcie wy sie ludzie uwaznie czytac po angielsku...

Napisz newsa z cpma.org.uk - bo mi lapa odpada....

Posted by d4rKm4n on 24-06-2002 19:29:

Sweeper taki obcykany w eNgLisHuPPPPP

Posted by DamnDog on 24-06-2002 20:00:

Red face

qrna! najpierw przeczytalem, potem napisalem, a potem sie dowiedzielem prawdy. i tyle. a chodzilo oto ze mapka jest warta zobaczenia a nie ze bedzie w cpma1. no a tak w ogole to przeczytalem o tym po polsku z polskiej strony orgowej. a po angielsku jakby bylo to napewno bym zrozumial, tyle lat sie uczylem ze zrozumialbym ze mapka sweepa nie bedzie w paku. a ty to se myslisz ze wszystkie jezyki swiata zjadles? hee?
sprostowanie
nie bedzie mapki sweepera w paku cpma, bo nie i koniec.

tera zadowolony ???

Posted by SweepeR on 25-06-2002 10:45:

Spoko stary, l00z. Tylko juz sie wkurwilem jak musialem chodzic i wszystkim tlumaczyc przez ******go Rozz'a ze tej mapki nie bedzie w mappacku......

Posted by Lucas on 25-06-2002 15:25:

quote:
Spoko stary, l00z. Tylko juz sie wkurwilem jak musialem chodzic i wszystkim tlumaczyc przez ******go Rozz'a ze tej mapki nie bedzie w mappacku......

LOL

Posted by toFu on 25-06-2002 16:30:

Lightbulb >>>

W sumie to szkoda ,ze twojej mapki Sweeper nie bedzie w tym paku . Wczoraj sobie gralem z kolesiem na niej troszki (he he delikatnie mowiac) i o niebo jest ona lepiej zrobiona niz cpm11... Moim skromnym zdaniem przewyzsza nawet cpm12... Do tej pory myslalem ze cpm12 jest dla mnie niezla mapka do spieprzania i walenia z doskoku... Ta twoja jest zajebiaszcza-przynajmniej mi sie barrrrrrrdzo podoba Walnij tylko jeszcze texturki i bedzie gicio--->GJ Sweep

Posted by [RvG]Rozz on 25-06-2002 17:19:

Napisalem na orgu ze jesli znajdzie sie w mappaku to bedzie mily akcent polski, wiec nie marudz i nie obrazaj mnie, bo nie powiedzialem, ze sie w nim znajdzie.
Mapa jest zreszta totalnie wzorowana na cpm1 i 3, zero wlasnego akcentu.
Powodzenia w utrzymywaniu tego co juz upadlo.

Posted by SweepeR on 25-06-2002 18:37:

quote:
Mapa jest zreszta totalnie wzorowana na cpm1 i 3, zero wlasnego akcentu.

Jesli ty bedziesz mial cos wspolnego z PCMZ to ja z gory dziekuje - juz wiem co o tej stronie myslec...

PS. Dajcie mi jakas fajna teksturke do teleportu bo od dwoch dni non-stop siedze i probuuje jakas wlasna zrobic, ale nie wychodza mi zadne zadowalajace efekty... Ma byc niebieska (to nie problem zreszta - zawsze mozna bez problemu przekolorowac).

quote:
Powodzenia w utrzymywaniu tego co juz upadlo.

Dziekuje i nawzajem.

Posted by toFu on 25-06-2002 18:46:

Talking bez nerwufff

Te Rozza co ty taka obrazalska jestes Fakt moze i Sweep sie troszke zagalopowal ,ale to bylo w amokq --->ciemnej mocy Co do tego totalnego wzorowania sie na cpm1-3 to pokaz mi gdzies tam Roziu mega albo zielony armor (cool )

Posted by j@rzabek on 25-06-2002 21:22:

Re: bez nerwufff

quote:
Napisane oryginalnie przez QuaDust
Te Rozza co ty taka obrazalska jestes Fakt moze i Sweep sie troszke zagalopowal ,ale to bylo w amokq --->ciemnej mocy Co do tego totalnego wzorowania sie na cpm1-3 to pokaz mi gdzies tam Roziu mega albo zielony armor (cool )

zielony armor to pomysl z jego poprzedniej mapki.

Posted by SweepeR on 26-06-2002 13:24:

Czy jesli uzyja na mapie red armor to powiesz mi, ze skopiowalem ten pomysl z Q3DM1? A moze jak uzyje Shotgun'a to bede nedznym plagiatorem Q3DM0 ? Bez przesady, jest full map z zielona zbroja. Aktualnie wiekszosc mapek cpm'owycyh, ktore wychodza ma w sobie zielona zbroje.

Posted by toFu on 26-06-2002 17:41:

be COOL...

Nie boj zaby sweep mapa jest spox . Rozzia zawsze bedzie posapywala na wszystko co ma na sobie szyld C.P.M.A i jest dedykowane pod tego
]]]--->najlepszego,najszybszego,najbardziejzajebistego a na dodatek fantas****stycznego<---[[[ moda

Posted by [FPP]xen0m on 29-06-2002 10:55:

quote:
Czy jesli uzyja na mapie red armor to powiesz mi, ze skopiowalem ten pomysl z Q3DM1? A moze jak uzyje Shotgun'a to bede nedznym plagiatorem Q3DM0 ? Bez przesady, jest full map z zielona zbroja. Aktualnie wiekszosc mapek cpm'owycyh, ktore wychodza ma w sobie zielona zbroje.

Sweep, nie tlumacz sie. szkoda czasu. jak Rozz nie rozumie to jego prywatna sprawa..

mapka imho wymiata. jezeli dobrze ja skonczysz to bedzie naprawde jedna z najlepszych mapek.

Posted by [FPP]Lipas on 29-06-2002 12:07:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m

mapka imho wymiata. jezeli dobrze ja skonczysz to bedzie naprawde jedna z najlepszych mapek.

IMHO - too ...

jest w 100% super, nawet w fazie alpha

a wierze, ze bedzie jeszcze bardziej wypasiona ???

'U�miechnij si�, w�a�nie jeste� w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Posted by [FPP]xen0m on 29-06-2002 12:12:

tylko nie zrob z niej komiksu ala cpm1a dextera.. za duzo kolorkow jaskrawych nie dawaj

Posted by j@rzabek on 29-06-2002 12:20:

quote:

ale przyznaj �e lubisz ten zielony kolorek....

Posted by [FPP]xen0m on 29-06-2002 12:23:

a ja przyznam szczerze, ze jest to jedyna rzecz, ktora mi sie na tej mapce nie podoba

nie lubie tych zielonych armorow jakos

Posted by [FPP]Lipas on 29-06-2002 12:24:

Sweep, niczym sie nie przejmuj ...
Jak ktos ma jakis problem z zielonymi armorami, albo z zielonym kolorem to niech sobie zalozy rozowe okularki i tak gra w q3

Rob dalej swoje i 'dopieszczaj' dalej mapke !!!

GL ...

Posted by [FPP]xen0m on 29-06-2002 12:50:

czy ja mowilem, ze mapka jest zla?

mapka wymiata tylko mowie, ze zialonych armorow nie lubie

Posted by [FPP]Lipas on 29-06-2002 14:44:

quote:
czy ja mowilem, ze mapka jest zla?

mapka wymiata tylko mowie, ze zialonych armorow nie lubie

a czy ja mowilem, ze Ty mowiles ...

oki ...

btw. a dlaczego nie lubisz greenow ???

Posted by BartiZ on 29-06-2002 15:21:

quote:
Napisane oryginalnie przez Lipas

Mo�e xenom nie lubi ufoczk�w i mu sie kojarzy ?

By no-one but myself
"
Vader - The Nomad

Posted by [FPP]xen0m on 29-06-2002 16:15:

quote:
Napisane oryginalnie przez Lipas

nie wiem, jakos mi nie pasi. wciskane na sile. YA + RA imho w zupelnosci wystarczy. ale nie mowie, ze nie bede gral na mapkach z GA

Posted by [FPP]xen0m on 29-06-2002 19:54:

pogralem troche na lanie na tej mapce. bardzo fajnie sie fraguje. jedna tylko mi jakos nie pasuje. nie, nie GA

jakos za czesto zaczyna brakowac ammo do lg. nie wiem, moze to po prostu jakos tak gralem, jeszcze to potestuje dokladniej, ale czesto bywalo ze mialem 0 ammo. np. na cpm1a rzadko sie to zdarza.

Posted by SweepeR on 30-06-2002 13:28:

quote:
tylko nie zrob z niej komiksu ala cpm1a dextera.. za duzo kolorkow jaskrawych nie dawaj

Nie dextera tylko Decker'a. Poza tym podoba mi sie jego wersja i wole ja od "naszej" .

Posted by [FPP]xen0m on 30-06-2002 14:34:

no tak, Deckera mylnelo mi sie

ale ona jest Sweep nie do grania powaznego tylko moze do ogladania...

Posted by SweepeR on 04-07-2002 21:31:

Alpha 5

OK, to jest nowa wersja alpha. Ogromna ilosc zmian, Szybciej sie gra (mapa jest mniejsza), dosyc ladne predkosci mozna teraz wykrecac, sie dosyc spoko kontroluje. Pograjcie sobie troche, pomeczcie sie i powiedzcie co i jak jeszcze pozmieniac.

To prawdopodobnie bedzie przedostatnia wersja alpha, pozniej zabieram sie juz za teksturowanie. Byc moze nawet juz jutro, wtedy ta, alpha 5, bedzie ostatnia.

Aha, i nie zwracajcie uwagi na wyglad tele kolo GL - sie bawilem ktoregos dnia z roznymi koncepcjami wygladu tele i tak zostala mi ostatnia

Posted by [FPP]Lipas on 04-07-2002 22:02:

No, no ...
Teraz, to juz sie calkiem super biega

Nowa koncepcja zwiazana ze zmniejszeniem powierzchni mapki zdaje egzamin w 1vs1 ...

Wiecej walki, gra jest znacznie szybsza !!!

Oby tak dalej Sweep !!!

Posted by [FPP]xen0m on 04-07-2002 23:08:

mi ta wersja bardzo pasi. git robota.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:22.