FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7223)
bomBSite^TeamWork
Założyłem ten topic dla tych co grają na TeamWork'u.
Chciałem sobie poczytać wasze wrażenia i opinie na temat gry na tym serwerze
Mi osobiście ten serwer się podoba , nie powiem, że bardzo bo na niektórych zagranicznych serwerach gra mi się lepiej. Wczoraj grałem tam chyba z 4-5 map (pierwszy raz tak długo na TW) grałem z paroma ludźmi z tego boarda (pozdro Dot & Qspy
) i grało mi się jak na klanówce
- szczególnie na mapie de_piranesi
Sama inicjatywa takiego serwera jest pomyslem dobrym! Gorzej jest z wykonaniem... Sporo osób dzieli się swoim hasłem razem z innymi klanowiczami, a oni dają hasła swoim kolegom. W ten sposób na serwer często wchodzą dzieci, które uważają ten serwer za FFA a nie TM. Mam nadzieję, że wkrótce nastąpią pewne zmiany, i wszyscy będą szczęśliwi
TeamPlaya jest tam naprawdę bardzo mało (w sumie nie różni się niczym od innych serwerów), poziom gry za to nieco wyższy. Acha, i admini chyba nie wiedzą co powinni robić, ciągle jakieś restarty, zmiany map... Na takim serwerze powinno się takie rzeczy RACZEJ wyeliminować! Cóż, jak ktoś jest dobry to wcale nie znaczy, że potrafi się zachować...
Grałeś na piranesi? Ja nie miałem okazji, raz jak się załadowała to Taz zmienił na nuke i niestety nie pograliśmy. Nie mogłem sobie odpuścić powiedzenia mu, co o tym wszystkim myślę i mam już dwa CD-Key'e zbanowane (jeszcze tylko 39 wolnych
)
.
Na Piranesi, grałem już kilka razy i musze przyznać, że jest ql
Co do adminów. Czują władzę, to się rządzą.. Tak było zawsze, i tak jest wszędzie [prawie
Don't worry be happy
| :: 1642170 :: | GG
quote:
Napisane oryginalnie przez Squall
TeamPlaya jest tam naprawdę bardzo mało (w sumie nie różni się niczym od innych serwerów)
taaa, ja zawsze robie flooda "storm the front" jako CT na mapach de_ komendy radiowe roX.
P.S
joke
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK
Założyłem ten topic dla tych co grają na TeamWork'u.
Mi osobiście ten serwer się podoba, nie powiem, że bardzo bo na niektórych zagranicznych serwerach gra mi się lepiej. Wczoraj grałem tam chyba z 4-5 map (pierwszy raz tak długo na TW) grałem z paroma ludźmi z tego boarda (pozdro Dot & Qspy
) i grało mi się jak na klanówce
- szczególnie na mapie de_piranesi
![]()
Squall ma jednak troche racji... jesli na TW graja z "pewnych" klanów to gra nie jest zbyt przyjemna jak biegnie taki jeden debil rushem jako ct zabije paru i sam ginie - gorzej niż ffa. Jednak jeśli grają tam osoby normalne (na swój sposób , takie co nie uważają się za bogów itp.) to gra się przyjemnie.
Co do adminów to się nie wypowiem, bo jak narazie nic złego w ich zachowaniu nie zauważyłem
You wanna battle the best, you're gonna die like the rest.
[email protected]
ICQ 157396019
GG 1090334
To zaluj Spokojowo sie gra. Wyslij maila do Puru to dostaniesz haselko
You wanna battle the best, you're gonna die like the rest.
[email protected]
ICQ 157396019
GG 1090334
Zdarza sie ja jestem szczesliwym posiadaczem
ON.
quote:
Napisane oryginalnie przez ON.
Jak myslicie czy kiedykolwiek ten zrzeda Squall cokolwiek pochwali?
-[ CzAsZeK @ SoGamed ]-
quote:
Napisane oryginalnie przez ON.
Jak myslicie czy kiedykolwiek ten zrzeda Squall cokolwiek pochwali?
quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK
Squall kiedyś pod ksywką miał napis: "stworzony by narzekać"![]()
mail me [email protected]
pozdr00vka undercover lisen
sszkoda ze mam zepsute lacze i nie jestem w stanie grac WOGOLE w CS
Ja tylko nie rozumiem jedej rzeczy wyslalem maila do puru i trulem mu dupe na gg a on mimo wszystko nie dal udostepnil mi logina a gdy jusz wyludzilem od jakiegos typa te haslo na ircu to gdy puru mnie zobaczyl odrazu mnie wykopal qrde jak jusz nie chcesz mi dac tego hasla to chociaz powiedz czemu......
Postaw sie w sytuacji Puru ... Codziennie dostaje kilkadziesiat-kilkaset maili/wiadomosci dotyczacych TW. Czy kazdemu z osobna musi tlumaczyc dlaczego ?
tzn. ze moge sie pozegnac z tym haslem ???
quote:
Napisane oryginalnie przez reg
tzn. ze moge sie pozegnac z tym haslem ???
I tak masz farta, że cie tylko wykopał - następnym razem dostaniesz bana
bylem przy tym jak cie wykopywal...najpierw sie upewnil ze nie masz tu logina (poprosil o podanie) i gdy tego nie zrobiles dostales kicka. moze twoj mail czeka jeszcze w kolejce do rozpatrzenia...dostales juz deny czy zadnej odpowiedzi? a wchodzenie 'nielegalna' droga zasluguje tylko na takie traktowanie - wszak jest to prywatny serwer.
pozdrawiam
)
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:12.