FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7232)
Lista polskich graczy RTCW
Wpadlem na pomysl zrobienia listy polskich graczy RTCW. Mysle raczej o zrobieniu listy tych graczy ktorzy nie sa w klanach aby cl mogli sie z nimi skontaktowac w ramach rekrutacji. Wszystkich zapraszam www.sa.xu.pl.
to nie ma sensu.
Na serverze sie patrzy jak kto gra i tam dochodzi do wcielenia itd. Irc, gg, icq i inne bajki to juz pozniejsza sprawa.
kolejny idiotyczny pomysl przyjmnaiej moim zdaniem
Yes, this story ends with my end, with my death tomorrow
(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
M�j avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce b�dzie jeszcze ta�sza w�dka"
No ja jestem bez klanowy!
PS: Seth to moj 2 Nick
Pozd
Rudi
ZimZum ma troche racji, najlepszych wychaczac trzeba podczas gry, bo po samym nicku na liscie nie poznasz, czy to dobry zolnierz... ale z samej ciekawosci warto sie zapisac, zeby zobaczyc ilu ludzi rzeczywiscie gra w RTCW
dalczego nie
Ehh znowu popis intelektu i komentarze w ime zasady "nowy pomys� - g�upi pomys�".
lecz .. patrz ni�ej...
Serwis xu.pl ma prawo do wykorzystania alias�w oraz zgromadzonych danych do cel�w promocji produkt�w lub us�ug....
taki w�en �mierdzi
To powyzej to a propo rozmowy na ircu, gdzie duza czesc polskiej sceny rtcw na poczatku starala sie wytlumaczyc, ze ten pomysl jest hmmm lekko mowiac nieciekawy:))) A pozniej to co sie dzialo to juz historia :)))
a co my bydlo zeby nas rejestrowac spisywac patrzyc ile utylismy ile mleka dalismy co toma byc?? jeden chce stowarzyszenia drugi chce spisywac??? ludzie we lbach sie wam poprzewracalo pograc spokojnie nie moza bedzie niebawem :F szajs i tyle , samoobrona do wladzy ale beda jaja (juz sa ) kosmos qfa
Jesio nam brakuje tylko policji graczy i jakiegos rzadu albo cos, mozna by tez przeciez jakies panstwo stworzyc, zrzucic sie i wykupic troche ziemi dajmy na to na venus, albo siakims marsie, w koncu nie raz tam w grach bylismy :)))))
panstfo?
to ja proponuje Miasto-Panstwo
konkretniej WarownieZbojcerzy[TM]
miejsca duzo, dach nad glowa jest, ...
mp_beach (nad jeziorem) jest
wlasne mp_village tez mamy - patrzcie Mirmilowo
a dla tych co ostatnio w NwN tna mamy darmowe sparringi z Milusiem
znowu milosnicy Warcrafta moga robic grupowe sparringi klan vs Kajko&Kokosz+Lamignat+supportMAGiczny&Cleryczny w postaci Jagi
no i oczywiscie Milus w ramach LUFTwaffe czy tam RAFu - co kto woli
sa chetni?
zapraszam ))
ps.
dla NAJmocniejszych klanow pl sceny wlasnie zalatwiamy kontrakt na wczasy w Galii
oczywiscie glowym punktem programu beda sparringi z NAJmocniejsza druzyna Galijska ...
ich czolowi zawodnicy (Asterix&Obelix ze zwiadem w postaci Idefixa) sa za, ale medyk (Panoramix) maroodzi ze sie sam nie obrobi w leczeniu wczasowiczow :/
spokojnie .. jescze bedziemy walczyc
pozdrawiam
Jakos w cs'ie istnieja chyba takie spisy i sie nikt nie pluje, ze to glupi pomysl... a w zasadzie co komu szkodzi - jak gosc chce cos takiego zrobic to czemu nie? On marnuje swoj czas a wy mozecie mu wyslac mail'a albo nie...nikt nikogo do niczego nie zmusza... jak sie wam nie podoba to juz wasz problem. Mi tam wszystko jedno... ale po co od razu tak krytykowac jakby to sie jakas krzywda miala dziac...jej...
no i do tego spisu zglosi sie 5 osob i co ludzie se pomysla o naszej scenie :O do takich rzeczy jest IRC, GG, etc. gdzie prowadzi sie bardzo madre dyskusje :>
Gracze podawali by swoje nicki, przynale�no�� klanow�, a kto che podawa�by maila. gg .icq itp.
You are not going to believe this story. But it is a true story, as true as I sit here writing it - as true as I will die in the morning.
(...)
M�j avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce b�dzie jeszcze ta�sza w�dka"
quote:
Napisane oryginalnie przez MArtin
Ja nie widze problemu zeby sie dopisac do spisu![]()
Tlen:[email protected]
Mini Portal i nietylko
jak do takich garczy dotrzesz przeciez z nimi nie ma nikt kontaktu probajcie mze cos z tego wyjdzie
Szuka jakis CL ludzi wchodzi do nie klanowych i widzi co stoji do dyspozyci i moze znimi pogdac!
Nie wiem co to za problem sie wpisac!
Nie badz ci zawsze tacy negatywni do nowych pomyslow!
Daj cie mu czas a wtedy sie zobaczy czy byl dobry czy byl zly pomysl!
Rudi
PO peirwsze - jest malo bezklanowcoof i jeszcze maja wiedziec o tej stronie...
Dobra jak jush jestesmy przy temacie to na swojej stronie mam zamair zrobic (pisze skrypt jak narazie ) zeby kazdy kto szukal klanu moze automatycznie sie dodac do listy za pomaca formularzu dostepnego na stronie... oczywiscie my bedziemy miec osobny panel gdzie bedizemy mogli niektore kasowac bo moga byc poprostu zartem
to samo bedzie z klanami: kazdy klan, ktory sie zglosi dostanie panel i haslo, gdzie bedzie mogl sam edytowac dane o klanie na stronie a nie wysylac mejle ciagle... bedzie tesh mogl dawac ogloszenie, ze sie suzka np. medica... mysle, ze pomysl wypali i prosiblby teraz, zeby konkurecja nie podchwycila mojego pomysla i nie zrobila tego przede mna :>> albo inaczej:
--------------------------------------------------------------------------------
Pomysl powyzszy copyright 2002 Realm.PL & multiplayer.PL. All rights reserved.
Reproduction or reprint of material contained here without prior consent is prohibited.
(...)
pomys�dobry tylko �e zaszybko powiedzia�e� bo pewnie powstanie ju� kilka takich stronek
Mini Portal i nietylko
O Parowa teraz to mnie pozytywnie zaskoczyles
Napisane oryginalnie przez Hodek
pomys�dobry tylko �e zaszybko powiedzia�e� bo pewnie powstanie ju� kilka takich stronek![]()
NoClan
GG:1848786
Mini Portal i nietylko
hmmmm
pomysl jest:
Napisane oryginalnie przez [AK]maniek
Wpadlem na pomysl zrobienia listy polskich graczy RTCW. Mysle raczej o zrobieniu listy tych graczy ktorzy nie sa w klanach aby cl mogli sie z nimi skontaktowac w ramach rekrutacji. Wszystkich zapraszam www.sa.xu.pl.
quote:
Napisane oryginalnie przez [AK]maniek
Napisane oryginalnie przez Kalem:PL
Ludzie (i dzieci) do opiniowania czy taka lista ma sens czy nie to jest odpowiednia sonda (na gorze) jak komus sie nie podoba pomysl to niech autora nie obrzuca blotem i nie wyzywa od idiotow....tym ktorym sie spodoba pomysl sie zapisza......tym co nie to nie......
BTW: Zgadzam sie z opini� ,ze lepiej oceniac gracza podczas gry ale lista moze sobie byc......mamy (chyba) wolny kraj........
...
Nie wiem nie czytalem calego topiku bo mi sie nie chcialo...spis graczy ale wszytskich moze tak....tylko nie besztajcie mnie za duzo
o ****c muj 1 post
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:13.