FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7237)

Posted by 101st|Silv33e on 26-06-2002 20:04:

Angry niema gdzie grac

Wlasnie nie ma gdzie grac. Mam pytanie do adminow jaki jest sens jak stoi serw i ma haslo jak i tak nikt na niego nie wchodzi? Nie szkoda na takie cos marnowac lacza i kompa, jesli juz jest to moze byc FFA.

Posted by ProspeR on 26-06-2002 20:17:

Eeee?

Ten topic jest bez sensu. Jak to nie ma gdzie grac?

Posted by adi on 26-06-2002 20:21:

quote:
Napisane oryginalnie przez ProspeR
Eeee?

Ten topic jest bez sensu. Jak to nie ma gdzie grac?

popieram przeciez
jest duzo serwerow w polsce i jescze sa za granica

Posted by 101st|Silv33e on 26-06-2002 20:32:

ble

jak chce se np tera zagrac to jedne sa pelne inny haslo jeszcze inne pingi

Posted by MAr-n on 26-06-2002 20:50:

Re: ble

quote:
Napisane oryginalnie przez 101st|Silv33e
jak chce se np tera zagrac to jedne sa pelne inny haslo jeszcze inne pingi

true albo jest full , czyli 3 serwery a reszta stoi pusta na hasleku

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
M�j avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce b�dzie jeszcze ta�sza w�dka"

Posted by on 26-06-2002 21:58:

...albo (jak w sasiednim topicu) grac mozna na bitch, ehh - zycie

Posted by Hodek on 26-06-2002 22:55:

�ycie to nie bajka i ju� tak jest has�a by�y s� i b�d� a pozatym raczej wiadomo jakie to s� has�a np na hunterze to ka�dy wie jakie jest haslo no ICp jest zmienne i to bardzo a pozatym chyba nie ma ju� serv�w z has�ami (chyba �e FF)

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Posted by D@RK_LORD on 26-06-2002 22:57:

Serwerki do grania s� tylko puste stoj�. Teraz jak patrze puste stoi ByRY, TvkNet (caly dzien prawie pelny stal), Bia.
A jak wam malo to zaprzaszam na zagraniczne. Tam jest full pustych serwerkow z niskimi pingami.

WWW.UNITEDTEAM.PRV.PL

Posted by MAr-n on 26-06-2002 23:00:

Nie chodzi tylko o puste serwery chodzi o to jebana mape jaka jest plaza dzis gralem na Hunter wiele osob probowalo glosowac na depot vilage czy mape z mapacka w ktora chcialbym zagrac bo jeszze nie mialem tej okazji na pl serwerze ale jak sie okazalo voty byly na nic bo wiecje bylo na NO i tak zostala plaza

(...)
M�j avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce b�dzie jeszcze ta�sza w�dka"

Posted by D@RK_LORD on 26-06-2002 23:26:

Z tymi votami bywa roznie. Ja juz odruchowo widzac zolte literki po lewej wciskam F2. Przyzwyczailem sie, bo jak ktos mnie TK to zawszte F2, chca kogos kopnac bez powodu tez F2 i tak mi zostalo. Pozatym NIENAWIDZE zmian map. Wqurwia mnie jak koles wlazi na serw, 20 razy daje vota na bicz, potem zmiana mapki na bicz, wskakuje nastepny palant i vota na keep, zmiana na keep, jeszcze 1 palant wchodzi, vot na tram, zmiana mapki a mi TRAM sie nie wczytuje do konca na moim sprzecie i trzeba RESETA. I tak qwa trace pol godziny na wczytywanie Pxxxxxxxxch mapek i ladowanie windy.
Dlatego 2 razy bardziej wole serwery zagraniczne np. Tux@*tza* gdzie non-stop bkforest, Happy penguin 1 i 2 - tam depot(1) i tram(2) non stop i 64/64 graczy , WolfPack Clan - 24h ToySoldiers i fulla innych serwerkow, tu nie spotka sie kolesia co daje 20 razy vota na to samo i trzech zmian mapek w 20minut.

WWW.UNITEDTEAM.PRV.PL

Posted by Przecinek on 27-06-2002 00:08:

Nie da sie niczego przeglosowac ...jedyne wyjscie to zakrasc sie na serva 5w nocy i nie walczyc dopoki nie wroca na bitcha spowrotem ( chyba ze to taki custom ze tylko fani customow go maja ) . Co do passow to faktycznie jest smieszne ...kiedys to bylo ustalone dlatego ze byl tylko BYRY i zawsze full luda . Teraz mamy pelno serverow ale chyba kazdy admin cierpi na manie wyzszosci i tez chce miec passa bo to brzmi dumnie ...po co pass np.na server Luzzz ? Z deczka bez sensu jak dla mnie ! Wogole wycofac passy !!! F1F1F1

Trash

Posted by on 27-06-2002 02:49:

quote:
A jak wam malo to zaprzaszam na zagraniczne. Tam jest full pustych serwerkow z niskimi pingami

ALe DL - nie potrzeba nam do grania pustego serva, tylko serva, na ktorym jest z kim i gdzie zagrac (nie licze mp bitch)

quote:
Dlatego 2 razy bardziej wole serwery zagraniczne np. Tux@*tza* gdzie non-stop bkforest, Happy penguin 1 i 2 - tam depot(1) i tram(2) non stop i 64/64 graczy , WolfPack Clan - 24h ToySoldiers

a co do tego, to sam piszesz, ze nie wciaz tylko plazy, ale na kazdym co innego...
A u nas, jak wlaczylem ASE to na 15 wylapanych servow PL. ponad 10 mialo bitch, z pozostalych na 2 byly treningi, na jednym - mecz, jeden byl full, jeden pusty i jeden odpowiedzial "invalid password" i tyle sobie pogralem na polskich serwerach...
[szacuneczek]

Posted by XTr3M on 27-06-2002 03:40:

No cmt jak ustawie serv IC na mapke z chociazby Mappack to i tak non - stop bedzie stal pusty pomijajac ze nie ma hasla jak ktos tu plakal wszyscy siedza na Bajkowym gdzie beach 4 ever albo na huntersach gdzie jest bardzo enigmatyczne haslo nikt nie wie po co i leci non-stop prawie bicz i base

Posted by on 27-06-2002 03:57:

Mowiac szczerze najchetniej bym siedzial na C4 (zaj@$#&e niskie pingi ~20) albo biaffa - ale C4 jest nonstop na kodzie, a do biaffa nie moge sie czesto dostac, bo lam nie wpuszczaja

Posted by Ufoq on 27-06-2002 07:30:

Byry maj� has�o znane ju� od niepami�tnych czas�w..wi�c nie s�dze, �eby to by� problem dla ludzi umiej�cych rzuci� granat nie zabijaj�c sie przy tym

Niestety problem jest w tym , �e na tym samym ��czu co byry stoi, postawiono now� strone www, kt�ra zajmuje od ch.. pasma, i dlatego momentami (w�a�nie najbardziej wieczorami) laguje jak skurczysyn. Poza tym t�umaczenie ludziom jak si� instaluje OSP ju� mi sie mocno znudzi�o..

Hmmm... W sumie

Posted by MAr-n on 27-06-2002 09:59:

quote:
Napisane oryginalnie przez Ufoq
Byry maj� has�o znane ju� od niepami�tnych czas�w..wi�c nie s�dze, �eby to by� problem dla ludzi umiej�cych rzuci� granat nie zabijaj�c sie przy tym

Niestety problem jest w tym , �e na tym samym ��czu co byry stoi, postawiono now� strone www, kt�ra zajmuje od ch.. pasma, i dlatego momentami (w�a�nie najbardziej wieczorami) laguje jak skurczysyn. Poza tym t�umaczenie ludziom jak si� instaluje OSP ju� mi sie mocno znudzi�o..

Hmmm... W sumie

Wyt�umacz mi dlaczaego jak mam zainstalowane OSP i nowy map pack to jak wchodze na byry wlacza mi sie download i sciaga mi jakis plik osp.bin i mape ktora zainstalowalem z map packa ???????

(...)

Posted by Ufoq on 27-06-2002 13:22:

quote:
Napisane oryginalnie przez MArtin

Wyt�umacz mi dlaczaego jak mam zainstalowane OSP i nowy map pack to jak wchodze na byry wlacza mi sie download i sciaga mi jakis plik osp.bin i mape ktora zainstalowalem z map packa ???????

mmm? strange
allowdownload = 0, powinno byc ok, byl 1 bo to niby dla pb wymagane do updatu

Posted by JHamer on 27-06-2002 14:18:

jak to nie ma gdzie gra� ???
instalujesz "all seeing eye" lub innego spaya i masz pe�no server�w...wybierasz po pingach, graczach, mapach itd.
"...nie ma gdzie gra�..." brzmi jak g�os topi�cego si�: wody, wody !!!
cu

Posted by MAr-n on 27-06-2002 16:54:

my tu mowimy o polskich serwarach

(...)

Posted by Hodek on 27-06-2002 17:46:

i co �e m�wimy o polskich serverach przecei� w eye jest mo�liwo�� tylko servy polskie wyszuka� a tam cz�sto puste widze

Mini Portal i nietylko

Posted by D@RK_LORD on 27-06-2002 19:58:

Gdyb wszyscy mieli cd-keye orginalne to nietrzebaby�oby (jak to sie pisze) tego topica otwiera�. A jak sie teraz patrze w eye to na PL serwach nie ma gdzie gra� .

WWW.UNITEDTEAM.PRV.PL

Posted by Hodek on 27-06-2002 20:32:

gyby wszyscy mieli to by nie by�o problemu ale nie wszyscy maj� bo nie maj� kasy i musz� wydawa� na co innego np ja wydaje na alkochol bo sa wakacje i jade na piwak no ale mo�e b�de mia� i tak i tak orgina�a

Mini Portal i nietylko

Posted by MAr-n on 27-06-2002 21:38:

a ja gram na polskich serwerach ze wzgledu na ping bo jak wiadomo najblizej mam do polskich serwerow chociarz ostatnio na jednym zagranicznym mam takie pingi jak na polskich

(...)

Posted by MAr-n on 27-06-2002 21:39:

quote:
Napisane oryginalnie przez Hodek
mo�e b�de mia� i tak i tak orgina�a

Sie powtarzasz w co drogim poscie

(...)

Posted by 101st_VikinG on 27-06-2002 22:23:

taaaaaaaaaaa

moze i sa serwery puste...ale to te ktore maja kiepski ping.....a z pingami za granica tez jest roznie......no i o cdkeyu niewspomne.. )

full serwerow ma mape "bicz" i ni chol..y nieda sie przegosowac..czy niemozna pograc w inne mapki,,jest ich pelno...

wywalic voty i dac rotacje ? -- moze tak ?
ja osobiscie z powodu "bicza" zawiesilem gre w wolfa...bo to juz jest nudne..

pytanie...po co robic nowe mapy ?? i tak nikt w nie niegra... w polsce.....

(takie tam.. moje przemyslenia... ) )

AP 6,2

Posted by D@RK_LORD on 28-06-2002 11:30:

Rotacja i wylaczenie vota to dobry pomys�, ale:
1. Musieliby na wszystkich serwach dac rotacje, bo lamy beda sie pchac tam gdzie nie ma rotacji.
2. Jak dla mnie rotacja co 4-8 rund to troche za czesto i niezdazylbym DOK�ADNIE poznac mapki. Dla mnie minimum dla jednej mapki customowej to 2h.
3. Wywalenie vota to problem i to duzy. Wystarczy zeby jeden idoota wlaz i TeamKillowal jak chory i nie kopnie sie go (no chyba ze wpakowac max. 3 kompilanty i kop).

A tak przy okazji pogladam teraz na PL serwy i tam gdzie ludzie tam bicz.

WWW.UNITEDTEAM.PRV.PL

Posted by JHamer on 28-06-2002 13:37:

Re: taaaaaaaaaaa

quote:
Napisane oryginalnie przez 101st_VikinG
...bo to juz jest nudne..

pytanie...po co robic nowe mapy ?? i tak nikt w nie niegra... w polsce.....

(takie tam.. moje przemyslenia... ) )

dlatego nale�y ucieka� na zachodnie servery...nowych map od groma
mo�na wybiera�, przebiera� a i ping ok'
cu

Posted by Hodek on 28-06-2002 14:54:

quote:

a ty mnie zaczynasz denrwowac co drugi post z tymi swoimi uwagami , i jest co� takiego jak przycis edytuj.usu� tam mo�esz dopisywa� czego zapomnia�e� albo poprawiac jakie� b�edy

Mini Portal i nietylko

Posted by Hodek on 28-06-2002 14:54:

quote:

a ty mnie zaczynasz denrwowac w co drugim poscie z tymi swoimi uwagami , i jest co� takiego jak przycis edytuj/usu� tam mo�esz dopisywa� czego zapomnia�e� albo poprawiac jakie� b�edy

nie wsie sta�o ale nacisno�em edytuj/usu� i wyskoczy� mi poprawiony post ale zaraz po tym lekko zle napsianym i nie moge tego wcze�niejszego usun�� sory �e tak wysz�o i chcia�em tylko to napisac �eby martin zaraz na mnie nie naskoczy� i sie zastanawiam czy ten przypadkiem nie wyjdzie jako 3 post pod rzad

Mini Portal i nietylko

Posted by [FPP]PaRoWa^^ on 28-06-2002 15:01:

co do servoof z hasalmi: zaklada sie je zeby jakies lamy totalne tam nie wchodzily, trzeba sie postarac o haslo a nie myslisz, ze dupy nie ruszysz i haslo samo wpadnie... co do hasla na luzz to rzeczywiscie dupy nie ruszylem bo juz z tydzien na kazdym kanale w topicu jest a co do FF i C4 to stoi na tym samym laczu co BiA wiec jakby kazdy byl FFA to by byly lagi jak chooy wiec tamte servy sa chyba tylko do treningoof/sparoof - proste

i jak to nie ma gdzie grac, kiedys tylko ByRy, Sako, TaQ i nikt nie narzekal a teraz 1/2 serveroof ustych stoi i wystarczy sie z grupka ludzi wybrac i napefno ktos sie dolonczy... czasami na hunter sam z krstem wlaze, zeby pocwiczyc headshoty lub jakiegos duela zagrac i juz ludzie sie zbieraja i zagrac spokojnie nie mozna PP

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:20.