FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7291)
Czemu użytkownicy nie mogą usuwać swoich postów?
Jestem za tym, aby każdy autor posta mógł ten post mógł usunąć.
Trzeba być gorszym, by potem stać się lepszym
Trzeba być głupim, by móc stać się mądrzejszym
drugi :/
po edycji:
fakk trzeci , widze same pentelki
Po pierwsze, jest to nie praktyczne, po drugie jest to glupie, po trzecie jest to w sumie zbedne.
Jak bedzie mozna usowac swoje posty, to zrobi sie balagan.
Osoba A cos napisze odnosnie osoby B, osoba C zreflektuje i napisze zaprzeczenie. Osoba D poprze osobe C i doda wlasne argumenty opierajac sie na poprzedniku. W koncu osoba B sie odezwie i rowniesz "objedzie" osobe A. W ten sposob osoba A usowajas swoj post zrobi balagan i zamieszanie i tym samym, bedzie mogla posadzic inne osoby, o bezpodstawne obrazanie jej.
Zagmatwane!
Pomysl bez sensu.
Racja, niedziała. 3:>
Hmm... " potrzebny post" jest potrzebny, a niepotrzebne posty i tak usuwaja w miare mozliwosci moderatorzy. Po co "zabierac im chleb". Zreszta nie kazdy uzywal by tej opcji zgodnie z regulaminem itp, i kasowal by wszystko robiac jeden wielki smietnik.
Jestem za tym, aby każdy autor posta mógł ten post mógł usunąć.
Gibber- jesteś moderatorem? Jeżeli nie, to proszę jeszcze jakiegoś moderatora o wypowiedź.
Venotom - nie jestem moderatorem, A czy musze byc moderatorem mowiac to. Xenom poparl moje argumenty i powinno Ci to wystarczyc. Nie rob takiego czegos, ze musisz zwolywac wokol siebie wszystkich moderatorow i zeby oni CI na wszystkie pytania odpowiadali, bo jest to oznaka niewychowania.
Venotom - nie jestem moderatorem, A czy musze byc moderatorem mowiac to. Xenom poparl moje argumenty i powinno Ci to wystarczyc. Nie rob takiego czegos, ze musisz zwolywac wokol siebie wszystkich moderatorow i zeby oni CI na wszystkie pytania odpowiadali, bo jest to oznaka niewychowania.
quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy
robisz postępy Venotom...
Z drugiej strony, durnymi topic'ami wyrobiles sobie na boardzie opinie, i jest ona niezbyt dobra, wiec teraz duzo osob widzac Twoj nowy topic olewa go i robi sobie jaja z tego. Kiedys sie dziwilem ze ludzie maja tyle postow, teraz sie nie dziwie.
Venotom - ja oficjalnie do Ciebie nic nie mam.
saari.deviantart.com
quote:
Napisane oryginalnie przez Venotom
Niewychowany jest jeszcze np. taki Eustachy, WSZYSCY CI, KTÓRZY OPIEPRZAJĄ MOJE WĄTKI, A SAMI SIĘ W NICH NAJBARDZIEJ UDZIELAJĄ! KTO TU DO JASNEJ CHOLERY JEST NIEWYCHOWANY?!
quote:
widzisz Venotom jest cos takiego jak cierpliwosc. Każdy czlowiek ma tego czegos ograniczona ilość... moja w stosunku do ciebie juz sie wyczerpala troche czasu temu... dlatego nie licz ze bede jak kiedys probowal odpowiadac na twoje topicki konstruktywną perswazją... zostaje mi tylko cynizm...
i jeszcze jedno... oszczędz sobie komentarzy na temat mojego wychowania...
"widzisz Venotom jest cos takiego jak cierpliwosc. Każdy czlowiek ma tego czegos ograniczona ilość... moja w stosunku do ciebie juz sie wyczerpala troche czasu temu... dlatego nie licz ze bede jak kiedys probowal odpowiadac na twoje topicki konstruktywną perswazją... zostaje mi tylko cynizm...
"
co nie zmienia faktu, ze imo lepiej olac glupie topiki
Xenom- a do czego jak tak namawiam tych wszystkich szczekaczy? Nie pasuje Ci topic- zignoruj go, a nie trzymasz go na topie.
--- edit ---
mialo byc do:
"Xenom- a do czego jak tak namawiam tych wszystkich szczekaczy? Nie pasuje Ci topic- zignoruj go, a nie trzymasz go na topie."
tutaj sie zgadzam
quote:
heh... to jest wlasnie twoj styl... kiedy brakuje ci argumentow uciekasz sie od "ty psie"....
Venotom - musiales napisac to w sygnie? Nie znam Cie prawie wcale i nie zrobiles mi w sumie nic, wiec olewam, ale umieszczenie tego w sygnie nie bylo mile, i jakby sprawia wrazenie ze nie masz wlasnego zdania i kierujesz sie tym, co mowia inni.
Venotom - powiedz, o co Ci naprawdę chodzi? Skąd się tutaj wziołeś i co mają na celu te wszystkie topic`y? Shematyczność się robi - postawisz topic, powyzywają Ciebie, część wogóle oleje sprawe i zacznie se jaja robić, inny ostra krytyka, nieliczni próbują nawiązać jakąś konwersację z Toba i co, i du.pa bo nagle zaczyna Ci brakować argumentów, stosujesz ucieczki, uniki, ucichasz, topic marnieje. Za pare dni nowy topic i od nowa. O co tutaj chodzi?!?
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:41.