FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7315)
Mapa Auschwitz - to zaczyna być chore !!!
przeglądając strony o rtcw wpadłem na nową mapę pn. Auschwitz !!! Czy ten dupek co stworzył tą mapę nie zna historii ?!! to jest ku...wa chore !!!
btw. na zachodnich boardach rozpętała się burza...
btw2. mapa (sic!) podobno dopracowana...ale ta nazwa ?!!!
wasze opinie ?
cu
Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!
też wpadłem w newsach na tą mapke ale nie do ściagniecia tylko kolesie prosili aby nie dawać jej w dziale downlod a tak pozatym to tylko nazwa chciaz nie stworzyłbym takiej mapki, bynajmniej pod taka nazwa
Tlen:[email protected]
Mini Portal i nietylko
Zdarzaja sie co jakis czas zjeby na tym swiecie - niedawno po raz drugi mialem okazje widziec akcje pana artysty (nie pomne nazwiska), ktory zaslynal z zaprojektowania kompletu klockow LEGO - Auschwitz, tym razem zrobil maly komplecik LEGO - Golgota (ukrzyzowany CHrystus + dwoch legionistow). To chyba ten sam typ balwana. Trzeba sie przyzwyczaic, ze tacy sie zdarzaja - ale tempic, nie ma zmiluj...
quote:
Napisane oryginalnie przez Hodek
t... a tak pozatym to tylko nazwa chciaz nie stworzyłbym takiej mapki, bynajmniej pod taka nazwa
You are not going to believe this story. But it is a true story, as true as I sit here writing it - as true as I will die in the morning.
Yes, this story ends with my end, with my death tomorrow
(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"
quote:
Napisane oryginalnie przez Xaoo
juz kiedys koles w polsce tez chcial zrobic mape o podobnej tematyce i wszyscy tu na niego wjechali. to bylo juz jakis czas temu i o zadnej jego mapce nie slyszelismy![]()
hehe tak jak pisze hodek "sa ludzie i taborety"
no ale zdazaja sie i kLAMKI kaloryfery karnistry i i i .... no wlsnie .. loodzie tak p_i_e_r_d_o_l_n_i_e_c_i ze to sioem w q*** standardowego rozmiaru nie miesci
Kiedy bylem pierwszy raz w oswiecimiu i brzezince to qfa czulem sie tak jak ja bym byl za to all odpowiedzialny a tu taki wlakash ktoory cieszy sie z coodzego nieszczescia i krzyfdy robie sobei mapke i bezczelnie nazywa ja ałszfic.
z tego co siem orientooje to jest jooz jedna mapka w ktoorej celem jest wydostanie siem z obozu i wysadzenie czegos [stalag13 chyba sie zwala]
No ale STALAG13 to o niebo lepsha nazfa niz qfa ałszfic
z tego co ja rimember to mapka jest calkiem calkiem chociaz niezle loi na sprzecie
BTW. chyba przy wydaiu tamtej [stalag 13] nie bylo zadnego skandalu
dziekooje za ufagem i CHooY w doope
(vide: cronos).
Swoja droga nius przestarzaly, bo zdarzyl powstac juz drugi topic na ten temat, link - w ogole nie na miejscu, a mapa po prostu do dupy...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:09.