FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7325)
Ile gracie dzienie w wolfa ?
Chcialbym sie dowiedziec ile czasu tracicie grajac w wolfa
Nie robie ankiety bo zaraz pewnie ktos wskoczy ze on nie gra godzine a 59min : 59 sec
P.s prosze bez glupich text w stylu po co taki topic bo ostatnio widze jakies uspienie na boardzie i chec krytykowania wszytkich
(...)
M�j avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce b�dzie jeszcze ta�sza w�dka"
no m�wie tobie odrazu �e teraz jeszcze w wakacje to jak si�de przyk�adowo o 23:00 to do 5 rano siedze i to codziennie, a �pie do 15:00 bo mi d�u�ej nie dadza
Tlen:[email protected]
Mini Portal i nietylko
M�j dzie� zaczyna si� od wolfa ... [fake]
quote:
Napisane oryginalnie przez MArtin
P.s prosze bez glupich text w stylu po co taki topic
Kiedys (grudzien, styczen, luty) to siedzialem srednio 8-12h. Teraz juz sie troszki znudzilem (beach, asfalt, viochage, ba(j)se(l), lagi na zachodnich serwach i tajemniczym zniknieciem u mnie serwa menerheimer VI [niepamietam jak sie to dokladnie pisalo, wiec wybaczcie przekrecenie nazwy]) wiec siedze tylko 0,5-1,5h, chociaz zdazaja sie jeszcze dluzsze nasiadowki i zarwane nocki.
PS. Sorki za duzo nawiasow, mam nadzieje, ze udalo wam sie odczytac hi hi hi.
Ja kiedys gralem zdecydowanie wiecej niz obecnie... pamietam jak we wrzesniu, pazdzierniku wracalo sie ze szkolki ok 15 i gralo w test'a ile wlezie... tak od 15 do 19 na cd - action i od 20 do 22 na artur pl albo omaha beach... Raz pamietam ze nie bylo starszych cala sobote a ja maniak zamiast gdzies sie wybrac to siedzialem caly dzien (od 10 do 14 od 16 do 22 i od 24 do 3) i gralem w wolfa...
Teraz to gram zdecydowanie mniej ale i tak chyba nie ma dnia bez wolfa (czasami sie zdaza . Dziennie wyjdzie gdzies tak godzinka lub dwie... a to i tak zalezy od klimatu i od tego czy jestem on fire
czy nie
nie za d�ugo
Ja gram w wolfa po 3 albo 2 godzinki dziennie. Kiedys tez gra�em w Ultime Online na ich forum tez by� taki temat, normalnie maniacy, m�wili ze graja po 10 godzin dziennie chyba ze by�a sobota to 24 godziny
a z racji duuuuzej ilosci wolnego czasu braku zainteresowania innymi sprawkami (no poza paintballem of cuz) wolfie :> rano FFA ale ostatnio zaczynam powaznie denerwowac sie jak widze bicza :/ wieczorem ze dwa mecze , i FFA do rana :> (preferowane Hunters + PF
) jak to podpatrzylem chyba u fuzz wolf4life i jak narazie w pelni identyfikuje sie z ta maxyma :> ale czas blogiego lenistwa dobiega konca (ile mozna na bezrobociu siedziec )
GL & HF
kurde ja obecnie to ino 2h albo i mniej bo:
1) pokoj mam tak usadowiony ze wali mi slonce od 12 do 21 a zaluzji nie mam bo mam nowe okna i na zaluzje braklo $$$
2) chodze na praktyki od 7:00 do 15:00 wiec nocne granie odpada
co zostaje:
21-23 ale przewaznie 21-22:30
- choc jak skoncza sie praktyki a nie pojade nigdzie to bede przysalnial zaslonki, wlaczal vertexa i heja!
Zalozylem go bo chcialem zobaczyc wasz stosunek do tej gry. Ja obecnie od miesiac bodajrze gram w wolfa sporadycznie czyli raz co 3 - 4 dni po max 2 h powod zaczelo mi sie to nudzic. Kiedy zaczynalem grac w wolfa czyli styczen nie bylo dnia zebym nie pogral 3-4 godziny albo i wiecej ale w tedy to bylo co innego nie bylo tylko bicza ale inne mapy za kazdym razem gralo sie na innej i bylo cool a teraz ehhh odechcialo mi sie
(...)
M�j avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce b�dzie jeszcze ta�sza w�dka"
Codziennie od 2 do 6 h (od marca nowy komp, od kwietnia net, od maja rtcw) - ale staram sie jak najmniej zawalic (tzn. na ogol konczy sie na niezjedzeniu sniadania, nieumyciu sie i niewyspaniu)
mam nadzieje, ze mi to przejdzie, bo trzeba sie jeszcze przygotowac do "kampani wrzesniowej"
ania przechodzi
w prawdzi zaczely siem jz wakacje i mozna siobei troshkem dloozej posiedziec przy =W=
ja siedzem rano [10-13]
potem spacerek z zona obidek,spacerek z zona ,kolacyja i
kolo 22 zasiadam na compa zeby grac soebi tak do 2 nad ranem
jestem do tego tez zmooszony przez pingi poniewaz moj conekszyn nie jest zbyt git [podobno 2,3 Mba na byry mama zawsze kolo 300 ]
no i siem konczy dziej n ide, spac i znowu to samo :>
"B�dziemy Walczy� na pla�ach, B�dziemy walczy� na morzu i l�dzie.
B�dziemy walczy� na polach, na ulicach i w g�rach.
Nigdy sie nie poddamy!"
Winston Churchill
quote:
Napisane oryginalnie przez Misiek07
Zwykle tak od 2-5 h, zalezy od checi i oczywiscie mapy na biczu nie wytrzymuje dluzej niz 30 min, ale jak trafi sie jakas fajna mapka to mozna sieziec i siedziec i jeszcze raz siedziec.
Na poczatku (listopad grudzien) duzo, potem mnie koncentrowalem sie na pisaniu w lutym kryzys praktycznie nic nie gralem bo to byly czasy bridga i nonstop lecial bridz na serwach i mi sie znudziolo, potem odzyskalem wiare, a jak pojechalem na finaly do wawy i poznalem all lolk's i wrocilem do chajmatu to pykalme 2 miecy 5-6 godzin
Teraz juz nie bo w wakacje nei mam jak grac praktycznie
Tlen:[email protected]
Mini Portal i nietylko
a ja mam remont i po skonczeniu roborty jestem wyebany i nic mi sie nie chce
(...)
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:21.