FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7337)
Xgamer
Podczas meczu 101st vs BSM nastpaila sytuacja w ktorej (gralismy po 5) 3 zawodnikow 101st mialo pinga 9999 a reszta zreszta nie lepsze nawet u BSM. Mimo licznych prosb kierownych do sedziego mecz byl w dalszym ciagu prowadzony. Powinienem wogole zaczac od tego, ze np ja zeby wejsc na server potrzebowalem 22 minut co uwazam za kompletna przesade(rowniez gdy liut usilowal dac mi ammo ja je zbieralem , ale w dlaszym ciagu mialem 32 kule). Pozniej nagle przy stanie 3:0 dla BSM zostalismy wyrzuceni z servera:/. Tutaj chcialbym serdecznie podziekowac calemu zespolowi BSM, ktory wspolnie zdecydowal ze przez problemy techniczne mecz zostanie rozegrany od nowa.Mysle , ze kazdy z nas moze sie czegos nauczyc od klanu BSM. Dziekuje im jeszcze raz bardzo i mam nadzieje , ze kazdy klan w Polsce stanie sie klanem grajacym FAIR PLAY tak jak zrobilo to BSM bo przeciez ludzie grajacy w RTCW to ludzie z pasja i swego rodzaju miloscia do RTCW:>
DZIEKI BSM)))))))))))))))))
wszytko ladnie pieknie ale mogles to dac do topicu Regulamin ligi Xgamer czy jakos tak co do oguly to regulamin jest troszku dziwny co do sedziego to jeszcze nie wiem bo spara ligowego nie gralem ale z tego co widze zachowanie jego nie bylo zbyt stosowne do funkcji jaka pelni
Co do BSM to juz nie raz sie przekonalem o ich grze fair play i za to maja u mnie big plus
(...)
M�j avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce b�dzie jeszcze ta�sza w�dka"
mmm
no wiesh scarap nei wiem po co wogooe jest ten topic :/
mooglbys go przynajmniej nazwacFairPlay na polskiej sceei wolfa jzu lepeij brzmi i siem lepiej rozzinal a tak to nikt nie odpowiada :/
cosik mi siem zdaje ze musi tu zainterweniowac Saari
Popros moze zeby zminila topic lub wogoole EOT i bedzie GiT
P0zdro
wiesz efde nie bede sie wypowiadal na twoj teamt bo szkoda mi slow- czepiasz sie mnie ciagle, to m.in dzieki tobie mnie wyrzucli z IR. Masz chyba za wysokie mniemanie o sobie po prostu(nie mam do ciebie pytan), myslisz ze najlepiej grasz w wolfa :/
You are not going to believe this story. But it is a true story, as true as I sit here writing it - as true as I will die in the morning.
Yes, this story ends with my end, with my death tomorrow
(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
M�j avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce b�dzie jeszcze ta�sza w�dka"
mam ale ..
W istocie klan BSM zachowal sie w porzadku,
ale jest jedno "ale" odnosnie przerywania meczy.
Wszyscy wiemy jakie sa warunki netu w polsce
co do tego nie mam watpliwosci...
Zadam pytanie:
Co jest najpopularniejsza przyczyna
rozpadania sie klanow?
Czekam na odpowiedzi ....
to dyskusja bedzie mogla byc kontynuowana
po to jest ten board chyba zeby pogadac
tak przynajmniej mi sie wydaje heh
( a topic to szczegol - efde ;p )
pozdro
Odpowiem ci na wlasnym doswiadczeniu
- olewanie klanu
- nie stawianie sie na spary , treningi
- nie granie timowo
- nie powiadomianie o nie obecnosci
- nie sluchanie CL
(...)
Re: efde
quote:
Napisane oryginalnie przez 101st|Scarab
wiesz efde nie bede sie wypowiadal na twoj teamt bo szkoda mi slow- czepiasz sie mnie ciagle, to m.in dzieki tobie mnie wyrzucli z IR. Masz chyba za wysokie mniemanie o sobie po prostu(nie mam do ciebie pytan), myslisz ze najlepiej grasz w wolfa :/
Napisane oryginalnie przez .eFD2eM
sorx jezeli czooles sie urazony - poprotu mysle ze tu jest jzu taki boordel ze nie wypada robic wiekszego
Zostales wyrzycony ze "swietej pamieci"poniewaz zawsze kciales miec ostanie zdanie - niesluchales wogoole CL szedles na chama nie trzmymales eim groopy itp. zostalo to ujete jednym slowem w newsie na stronie IR [www.irclan.prv.pl] - NIESUBORDYNACJA
hehe trza jakos posty nabijac
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:27.