FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7371)
Co lepsze mp40 czy tez moze thompson??
Czesto slysze , ze mp40 jest zdecydowanie lepsze , a lepsza celnosc i takie tam , ale czy to na pewno prawda.Wypowiedzcie sie czym Wam sie lepiej gra, a moze nie widzicie roznicy?
(nie wiem czy taki topic juz byl wiec sorki jezeli tak bylo)
dla mnie mp40 zdecydowanie rlz!! jest zdecydowanie celniejszy od tommyguna na dalsze odleglosci, mam wrazenie, ze latwiej sie z niego headshotuje i ma wiekszy magazynek i czasami mam tak ze z thompsona nawalam do axisowskiego medyka mi sie ammo konczy a on jeszcze tymi 2 strzalami mnie zabija I z mp40 ma fajniejsze efekty audio bo jak strzelam thompsonem to brzmi jakbym trabanta zapalal
link [ polecam lookn�� komentarze po lekturze ] ---> http://www.teamabuse.com/?mode=article&article=7
jeszcze jeden fajny artyku� ---> http://www.kan.org/michael/RTCW/tactics.htm#accuracy
quote:
Napisane oryginalnie przez DarkXenocide
og�rek
quote:
Napisane oryginalnie przez Xceed
no ogoorkiem podobno da sie szczelac , slyszalem o czicie takim , ze podchodzisz , dajesz drop wep , a tajemniczy koles biegajacy NIEZAUWAZALNIE po mapce na serwerze [ taki ninja 2002 ] ... moze w zamian dac ci strzelajacego ogoorka ! ponoc accuracy zawsze jest 101% .
Zreszta nie wiem , przeczytalem to w Bravo![]()
You are not going to believe this story. But it is a true story, as true as I sit here writing it - as true as I will die in the morning.
Yes, this story ends with my end, with my death tomorrow
(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
M�j avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce b�dzie jeszcze ta�sza w�dka"
MI r�wnie� bardziej si� podoba mp40 ale chba jest bardziej nieskuteczne na wi�ksz� odleg�o��
Peja- rocznik 1976
quote:
Napisane oryginalnie przez 101st|DOKTOR
MI r�wnie� bardziej si� podoba mp40 ale chba jest bardziej nieskuteczne na wi�ksz� odleg�o��
co to jest wogle mp40 i thompson??
najlepszy to jes to PF. strzelasz z jakiej chcesz odleglosci, masz prawie 100% pewnosci, ze trafisz i zabijesz wybrany cel, a co najlepsze jest duze prawdopodobienstwo, ze zabijesz kilku przeciwnikow
odrzuccie mp40 i thompsony!! PF roxx
[BK]Insane
...Luger =P
quote:
Napisane oryginalnie przez MArtin
a ja gram mp40 nie wiem mi sie jakos tak bardziej podoba i ma lepsze odglosy strzalu
Tlen:[email protected]
Mini Portal i nietylko
Ogorkowy Ksiaze =))) (PS. A moze te ogorki to do czego innego...)
Post�w o broniach by�o jak ps�w dla przypomnienia:
Strza� z mp40 i thompson w g�ow� zabiera 50 pkt
Strza� z mp40 w korpus 14 z thompsona 18 czyli thompson w korpus zadaje ok 30 % wi�cej obra�e�.
Szybkostrzelno�� por�wnywalna jedno ma 480 pocisk�w na minut� drugie 450.
Oczywi�cie mp40 ma mniejszy rozrzut dlatego strzela lepiej na du�e odleg�o�ci, natomiast w zwarciu lepszy jest thompson ze wzgl�du na wspomniane wi�ksze obra�enia w korpus - wtedy trudniej jest celowa� w g�ow�.
Napisane oryginalnie przez Swiety
Post�w o broniach by�o jak ps�w dla przypomnienia:
Strza� z mp40 i thompson w g�ow� zabiera 50 pkt
Strza� z mp40 w korpus 14 z thompsona 18 czyli thompson w korpus zadaje ok 30 % wi�cej obra�e�.
Szybkostrzelno�� por�wnywalna jedno ma 480 pocisk�w na minut� drugie 450.
Oczywi�cie mp40 ma mniejszy rozrzut dlatego strzela lepiej na du�e odleg�o�ci, natomiast w zwarciu lepszy jest thompson ze wzgl�du na wspomniane wi�ksze obra�enia w korpus - wtedy trudniej jest celowa� w g�ow�.
Jak dla mnie to sprawa zale�y nietylko od stylu gry ale te� od...pinga
Nie dotykam sie do THOMPSON-a je�eli ping jest wy�szy ni� 150 bo szybkostrzelno�c ma ni�sz� i jak mi wyskoczy Axis z MP40 to ju� moge szykowa� si� do nacisni�cia spacji - (u mnie robi za jump-a)...no chyba �� to jaki� cienias...wtedy mo�na pr�bowa�
Jak dla mnie to sprawa zale�y nietylko od stylu gry ale te� od...pinga
Nie dotykam sie do THOMPSON-a je�eli ping jest wy�szy ni� 150 bo szybkostrzelno�c ma ni�sz� i jak mi wyskoczy Axis z MP40 to ju� moge szykowa� si� do nacisni�cia spacji![]()
W sumie zadna roznica jak dla mnie, chyba ze ktos juz tak lolkuje to niech wezmie wenoma (1 zawsze trafisz) - chyba
mauser ofkz!
a z ogorkow najbardziej lubie papierowki i zapach skoszonej rynienki w poludniowych prazynkach!
najlepszy to jest miotacz i venom dlaczego?
bo miotaczem mozesz urzadzic grillowanie
a venom ma duzo naboji
Nie mozna jednej broni okreslic lepszej, a drugiej gorszej. Poprostu kazda ma swoje zalety i wady, jedna spelnia sie lepiej w takiej sytuacji, a druga w innej [jakich to juz chyba sami doszliscie]. Thompsonem fajnie przechodzi sie przez kolesia jak przez maslo. Kiedys robilem test i z niego wyszlo mi, ze Thompson ma lepsza celnosc, a z MP40 poprostu latwiej wtrafic . Kiedys gralem na Thompsonie, ale teraz raczej mp40
.
a ja gram medem i sami sie domy�lcie
(dla lolkow zale�y kim jestem axis - mp40, allies - thompson)
Tlen:[email protected]
Mini Portal i nietylko
co?
a ja nie widze zadnej r�nicy, to po co przep�aca�? tomson podczas 2 wojny swiatowej by� duzo drozszy od mp 40 =)
Re: Thompson
quote:
Napisane oryginalnie przez Arsen[1]
No bo w praktyce Thompson jest lepszy, a tak na marginesie z MP40 latwiej wtrafic, bo ma taki zorzut.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:50.