FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=71)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7390)
Blad przy grze.
Niedawno sciagnolem sobie UT 2.5beta (nie mialem wczesniejszych wersi wiec wziolem FULL) i nie mogeznajdowac serwerow. a gdy probuje dodac do favorites servery ze strony, po wcisnieciu tyldy pisze, ze mam na nich pingi powyzej 800. Moge grac tylko na COOLNE.PL. Czy jest na to jakas pomoc?
Re: Blad przy grze.
quote:
Napisane oryginalnie przez RemBam
Niedawno sciagnolem sobie UT 2.5beta (nie mialem wczesniejszych wersi wiec wziolem FULL) i nie mogeznajdowac serwerow. a gdy probuje dodac do favorites servery ze strony, po wcisnieciu tyldy pisze, ze mam na nich pingi powyzej 800. Moge grac tylko na COOLNE.PL. Czy jest na to jakas pomoc?
Moj UT nie moze sie podlaczyc do MasterServera. Wypisuje mi zero serverow. Moge jednak dodac ich do favorite i stamtad odpalac. Jednak na wszystkich serverach pisze mi ze mam ping powyzej 800 i tylko COOLNET.PL pojawia sie w okienku favorites.
quote:
Napisane oryginalnie przez RemBam
Moj UT nie moze sie podlaczyc do MasterServera. Wypisuje mi zero serverow. Moge jednak dodac ich do favorite i stamtad odpalac. Jednak na wszystkich serverach pisze mi ze mam ping powyzej 800 i tylko COOLNET.PL pojawia sie w okienku favorites.
Re: Re: Blad przy grze.
quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
powiedz mi prosz� - czy games.coolnet.pl - to UT sam Ci znajduje, czy mo�e wpisujesz, �e chcesz sie do takiego serva pod��czy�?
i je�li znajduje - to pod jak� nazw�?
P.S.
pytam si�, bo na coolnecie zrobi�em taki przekr�t, �e on si� nie zg�asza do master serwer�w Q3 ani do barrysworlda ani gamespaja -- tylko i wy��cznie do master.urbanterror.net (czy jako� tak, nie pami�tam teraz). ciekaw jestem, jak to si� ma do wyszukiwania go przez klient�w UT.
Napisane oryginalnie przez panNA
Tu masz linka do strony, z kt�rej �ci�gniesz sobie "proteze".
Programik si� nazywa The All Seeing Eye,sam znajduje kupe serwer�w UTr, polskie i inne.Do�c prosto mo�esz te� do Favorites doda� adresy serwer�w nieznanych na Zachodzie.
http://www.udpsoft.com/eye/
PS.M�j UTr te� nie widzi serwer�w, ale Q3 tak.Nie wiem dlaczego, kiedy� by�o odwrotnie, tj,Utr widzia� a Q3 nie.
"Niedawno sciagnolem sobie UT 2.5beta (nie mialem wczesniejszych wersi wiec wziolem FULL) i nie mogeznajdowac serwerow. a gdy probuje dodac do favorites servery ze strony, po wcisnieciu tyldy pisze, ze mam na nich pingi powyzej 800. Moge grac tylko na COOLNE.PL. Czy jest na to jakas pomoc?"
oto odpowiedz , musisz wejsc do katalogu z q3ut2 i przeniesc gdzies pliki pak4 i pak5 w inne miejsce , potem odpal urbana i "play online" zakladka "internet" m "get new list" i powinno chodzic , nastepnie wyjdz z gry i skopiuj z powrotem te pliki pak4 i pak5 do katalogu z gra i problem z glowy !
hhehe 4begginers to cs dal mnie czekaj czzekaj jak odpalic windowsa
hhehe 4begginers to cs dal mnie czekaj czzekaj jak odpalic windowsa![]()
hehehe
Qrde haha a patrz bo nie! du�o luda krozysta z przegladarki w grze i ja im tego gratuluje, a masz
Napisane oryginalnie przez Silverdevil
chyba 3/4 sceny ma taki blad ale kto z tego gowna w ut korzysta kazdy ma chyab game spy lub all seeing eye prawda ?? - nie !!?
NIE!
np Ja mam xqf i qstat a wogole mowi ci to cos?
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Moim zdaniem ASE jest bardzo b�edny bo pokazuje �e mam ping 20, a w real mam 40 :D a w grze przegl�darka jest doqadna wi�c?
quote:
Napisane oryginalnie przez Silverdevil
nic to mi niemowi
NIE!
np Ja mam xqf i qstat a wogole mowi ci to cos?
chyba 3/4 sceny ma taki blad ale kto z tego gowna w ut korzysta kazdy ma chyab game spy lub all seeing eye prawda ?? - nie !!?
nie wiesz, czy jest co� nowszego ni� qstat? a mo�e jego najnowsza wersja?
quote:
przy okazji - widzia�e� mo�e kkrcona?![]()
nie wiesz, czy jest co� nowszego ni� qstat? a mo�e jego najnowsza wersja?
quote:
przy okazji - widzia�e� mo�e kkrcona?![]()
Jest - qstat w najnowszej wersjioraz najnowszy xqf wykorzystujacy podobno wszytkie jego funkcje.
Widzia�e� ale nie u�ywa�e�![]()
Jako �e przy moim ��czu nigdy servera nie stawiam (SDI) a jako� do innych server�w rcona nie mamhehehe
Ale o ile widzia�em "zaawasowane funkcje zak�adki <ulubione>" (tak m�j kolega odpowiada kiedy zaczynam mu t�umaczy� co� bardziej skomplikowanego) w xqf jest r�wnie� opcja 'rcon' pod prawym myszy przyciskiem![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
<wyci�te>...potem to do crona i na zas�u�one wakacjeju� �aden rconowicz mi nie wywali serva
przez przypadek - bo skrypt go zaraz podniesie
![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:59.