FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7400)

Posted by sYs|yavor on 07-07-2002 16:53:

Zebranie w sprawie stowarzyszenia FPS

Witam,

Informuję zainteresowanych, że pierwsze spotkanie organizacyjne mające doprowadzić do rejestracji Stowarzyszenia Wirtualnych Wojowników (Virtual Fighters Association) odbędzie się w najbliższy czwartek (11 lipca) o godzinie 18.00 na IRC na kanale #vfa, serwer irc.unreal.pl.

Przypomnę, że celem stowarzyszenia jest połączenie wysiłków organizacyjnych graczy różnych gier FPS mające na celu wypracowanie jednolitych zasad funkcjonowania turniejów, lig i reprezentacji, nawiązanie współpracy z innymi stowarzyszeniami podobnego typu oraz, w dalszej perspektywie, doprowadzenie do rejestracji gier komputerowych typu multiplayer jako formy sportu.

Na spotkanie zapraszam wszystkie osoby, które widzą sens takiej działalności i które zamierzają dowiedzieć się więcej szczegółów na jej temat oraz chcą przedstawić swoje propozycje działań w tym zakresie. W szczególności zapraszam miłośników następujących gier sieciowych: Counter Strike, Medal of Honor, Return to Castle Wolfenstein, Tactical Ops, Strike Force, Operation Flashpoint, Quake, Quake 2, Quake 3 Arena, Unreal Tournament, Unreal Tournament 2003, Tribes 2, Jedi Knight 2.

Celem spotkania nie jest przekonywanie nikogo idei powołania stowarzyszenia, stąd osoby zamierzające się popisać własną pomysłowością i oryginalnością w sposób utrudniający prowadzenie dyskusji o powołaniu stowarzyszenia będą usuwane z kanału.

W przypadku dużej liczby zainteresowanych dyskusja będzie moderowana.

Z fragiem,

sYs|yavor

Posted by [FPP]Hammer on 07-07-2002 16:57:

Inicjatywa godna niewatpliwie uwagi... Ale moim skromnym zdaniem w Polsce nie ma jeszcze odpowiedniego klimatu, by gry komputerowe zaczeto traktowac jak sport. Moze za kilka/kilkadziesiat lat, gdy zmieni sie mentalnosc ludzka. Co oczywiscie nie przeszkadza w dzialalnosci stowarzyszenia. Obydwiema rekoma podpisuje sie pod tym.

Posted by [SPECNAZ]Smirnoff on 08-07-2002 09:21:

mnie nie bedzie

Posted by GrEaTEyE on 08-07-2002 10:02:

Re: Zebranie w sprawie stowarzyszenia FPS

hmmm a mogą zjawić się gracze Urban Terror? których jest już 3 miliony graczy sieciowych?

GrEaTEyE

Posted by [FPP]Hammer on 08-07-2002 10:05:

GrEaTEyE: Pewnie tak, ale z laski swojej nie quote'uj dlugich postow, by napisac jedno zdanie ...

Posted by KosiMazaki on 08-07-2002 13:16:

Postaram sie wpasc na IRCa

Posted by Qspy on 08-07-2002 18:27:

Red face loooool

Tez sprobuje wpasc... jak niezapomne ale ja sobie tego niewyobrazam... tzn. zeby DYSKUTOWAC musisz perfekt znac jezyk angielki... ( miedzynarodowy ) bo jesli go nieznasz to niepodyskutujesz... pogadac mozesz ale w koncu chodzi o ustalenie czegos...

GG: 4848001

Posted by [FPP]Hammer on 08-07-2002 21:19:

Qspy: Yyy... Piles cos ? Jaki angielski ? To polska inicjatywa, ktora ma sie spotkac z zainteresowaniem w naszym kraju. Za granica to jest normalne ...

Posted by Qspy on 08-07-2002 22:26:

Red face

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Hammer
Qspy: Yyy... Piles cos ? Jaki angielski ? To polska inicjatywa, ktora ma sie spotkac z zainteresowaniem w naszym kraju. Za granica to jest normalne ...

Lol sora niedoczytalem... niechcialo mi sie zerknalem 2 zdania i juz oka wpadnijcie @LL

Posted by GrEaTEyE on 08-07-2002 23:05:

Re: loooool

quote:
Napisane oryginalnie przez Qspy
Tez sprobuje wpasc... jak niezapomne ale ja sobie tego niewyobrazam... tzn. zeby DYSKUTOWAC musisz perfekt znac jezyk angielki... ( miedzynarodowy ) bo jesli go nieznasz to niepodyskutujesz... pogadac mozesz ale w koncu chodzi o ustalenie czegos...

hehe dobry zafazowany text.....oby takich więcej. Przy tym texcie gniłem z qmplem 17 minut ah jakie problemy powoduje nam ten angielski jęzor...którego w każdej lidze organizator wymaga Jestem Polak, a co?

GrEaTEyE

Posted by Qspy on 09-07-2002 00:48:

Re: Re: loooool

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE

hehe dobry zafazowany text.....oby takich więcej. Przy tym texcie gniłem z qmplem 17 minut ah jakie problemy powoduje nam ten angielski jęzor...którego w każdej lidze organizator wymaga Jestem Polak, a co?

mowilem ze nieprzeczytalem do konca wiem wiem... moj blad ale zdarza sie

Posted by GrEaTEyE on 09-07-2002 11:34:

Re: Re: Re: loooool

quote:
Napisane oryginalnie przez Qspy

mowilem ze nieprzeczytalem do konca wiem wiem... moj blad ale zdarza sie

hehe, stary mylisz się mi się podoba tak zaje*isty text nareszcie ktoś poruszył teamat humorq, hehe

GrEaTEyE

Posted by Qspy on 09-07-2002 12:14:

Re: Re: Re: Re: loooool

quote:

hehe, stary mylisz się mi się podoba tak zaje*isty text nareszcie ktoś poruszył teamat humorq, hehe

Hehe no to sie ciesze jesli komus przeczytanie tego postu sprawia "przyjemnosc" to jestem zadowolony /.

Posted by GrEaTEyE on 09-07-2002 16:33:

Re: Re: Re: Re: Re: loooool

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Qspy

Hehe no to sie ciesze jesli komus przeczytanie tego postu sprawia "przyjemnosc" to jestem zadowolony /.

hehe no to spox, z tego co widze dostałeś status moderatora, gratulację

GrEaTEyE

Posted by [FPP]Emzor on 09-07-2002 16:43:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: loooool

quote:

hehe no to spox, z tego co widze dostałeś status moderatora, gratulację

mylisz pojęcia .
każdy, kto dostanie się do fpp (w tym wypadku do cs.fpp) dostaje od nas za ciężką pracę taki ładny, CS'owy avatarek .

Posted by [FPP]Hammer on 09-07-2002 19:20:

W koncu cos sie od zycia nalezy A tak powaznie --- > nie wazne co kto ma "pod nickiem" ale to co pisze

Posted by GrEaTEyE on 11-07-2002 11:59:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Hammer
W koncu cos sie od zycia nalezy A tak powaznie --- > nie wazne co kto ma "pod nickiem" ale to co pisze

no ważne co pisze....ale jak moderator pisze źle, nienatemat, to niejest moderatorem

GrEaTEyE

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:36.