FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7400)
Zebranie w sprawie stowarzyszenia FPS
Witam,
Informuję zainteresowanych, że pierwsze spotkanie organizacyjne mające doprowadzić do rejestracji Stowarzyszenia Wirtualnych Wojowników (Virtual Fighters Association) odbędzie się w najbliższy czwartek (11 lipca) o godzinie 18.00 na IRC na kanale #vfa, serwer irc.unreal.pl.
Przypomnę, że celem stowarzyszenia jest połączenie wysiłków organizacyjnych graczy różnych gier FPS mające na celu wypracowanie jednolitych zasad funkcjonowania turniejów, lig i reprezentacji, nawiązanie współpracy z innymi stowarzyszeniami podobnego typu oraz, w dalszej perspektywie, doprowadzenie do rejestracji gier komputerowych typu multiplayer jako formy sportu.
Na spotkanie zapraszam wszystkie osoby, które widzą sens takiej działalności i które zamierzają dowiedzieć się więcej szczegółów na jej temat oraz chcą przedstawić swoje propozycje działań w tym zakresie. W szczególności zapraszam miłośników następujących gier sieciowych: Counter Strike, Medal of Honor, Return to Castle Wolfenstein, Tactical Ops, Strike Force, Operation Flashpoint, Quake, Quake 2, Quake 3 Arena, Unreal Tournament, Unreal Tournament 2003, Tribes 2, Jedi Knight 2.
Celem spotkania nie jest przekonywanie nikogo idei powołania stowarzyszenia, stąd osoby zamierzające się popisać własną pomysłowością i oryginalnością w sposób utrudniający prowadzenie dyskusji o powołaniu stowarzyszenia będą usuwane z kanału.
W przypadku dużej liczby zainteresowanych dyskusja będzie moderowana.
Z fragiem,
sYs|yavor
Inicjatywa godna niewatpliwie uwagi... Ale moim skromnym zdaniem w Polsce nie ma jeszcze odpowiedniego klimatu, by gry komputerowe zaczeto traktowac jak sport. Moze za kilka/kilkadziesiat lat, gdy zmieni sie mentalnosc ludzka. Co oczywiscie nie przeszkadza w dzialalnosci stowarzyszenia. Obydwiema rekoma podpisuje sie pod tym.
Po co ?
Re: Zebranie w sprawie stowarzyszenia FPS
hmmm a mogą zjawić się gracze Urban Terror? których jest już 3 miliony graczy sieciowych?
Tez sprobuje wpasc... jak niezapomne ale ja sobie tego niewyobrazam... tzn. zeby DYSKUTOWAC musisz perfekt znac jezyk angielki... ( miedzynarodowy ) bo jesli go nieznasz to niepodyskutujesz... pogadac mozesz ale w koncu chodzi o ustalenie czegos...
Jedni jedzą, aby żyć, inni żyją, aby pić
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Hammer
Qspy: Yyy... Piles cos ?Jaki angielski ? To polska inicjatywa, ktora ma sie spotkac z zainteresowaniem w naszym kraju. Za granica to jest normalne ...
![]()
Napisane oryginalnie przez Qspy
Tez sprobuje wpasc... jak niezapomneale ja sobie tego niewyobrazam... tzn. zeby DYSKUTOWAC musisz perfekt znac jezyk angielki... ( miedzynarodowy ) bo jesli go nieznasz to niepodyskutujesz... pogadac mozesz ale w koncu chodzi o ustalenie czegos...
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
hehe dobry zafazowany text.....oby takich więcej. Przy tym texcie gniłem z qmplem 17 minutah jakie problemy powoduje nam ten angielski jęzor...którego w każdej lidze organizator wymaga
Jestem Polak, a co?
Napisane oryginalnie przez Qspy
mowilem ze nieprzeczytalem do konca
wiem wiem... moj blad
ale zdarza sie
![]()
![]()
quote:
hehe, stary mylisz sięmi się podoba tak zaje*isty text
nareszcie ktoś poruszył teamat humorq, hehe
![]()
Napisane oryginalnie przez [FPP]Qspy
Hehe no to sie cieszejesli komus przeczytanie tego postu sprawia "przyjemnosc" to jestem zadowolony
/.
quote:
hehe no to spox, z tego co widze dostałeś status moderatora, gratulację
Jedni jedzą, aby żyć, inni żyją, aby pić
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Hammer
W koncu cos sie od zycia nalezyA tak powaznie --- > nie wazne co kto ma "pod nickiem" ale to co pisze
![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:36.