FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7412)

Posted by on 08-07-2002 09:47:

Question Nowe UrbanTeror.pl na powaznie...

Nowe UT.pl jest juz w trakcie tworzenia... Teraz pytanko do Was - co chetnie byscie zobaczyli na nowym UT.pl? Czego najbardziej brakuje w obecnym i co wedlug Was jest najbardziej potrzebne?

Czekam na sugestie...

Posted by GrEaTEyE on 08-07-2002 09:58:

Re: Nowe UrbanTeror.pl na powaznie...

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
Nowe UT.pl jest juz w trakcie tworzenia... Teraz pytanko do Was - co chetnie byscie zobaczyli na nowym UT.pl? Czego najbardziej brakuje w obecnym i co wedlug Was jest najbardziej potrzebne?

Czekam na sugestie...

no to mo�e zaczne pierwszy:
1-chcia�bym aby by� download
2-uzupe�niony dzia� server ut.pl
3-kolorystyka strony
4-czcionka kt�r� s� pisane njuse
5-wi�cej njus�w(jakie� 2-3 dniowo, bo nudno si� robi)
6-�eby ka�dy m�g� pisa� njuse, oczywi��ie z uprz�dzeniem moderatora, czyli ciebie majesq
7-uzupe�niany kalendarzyk
8-dzia� mapki.....
9- co ja b�de si� rozpisywa�, wszystkei dzia�y �eby by�e zape�nione po same brzegi...mniej liter�wek(ort�w nie bo ich nieby�o ) no i przedewszystkim powrotu Ottara))), ale to wiem nieodciebie zale�y MajeS
10-ani �adnej rzeczy kt�ra jego jest(wiecie o co chodzi? )

GrEaTEyE

Posted by PAPUGa on 08-07-2002 10:14:

Re: Re: Nowe UrbanTeror.pl na powaznie...

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE

no to mo�e zaczne pierwszy:
6-�eby ka�dy m�g� pisa� njuse, oczywi��ie z uprz�dzeniem moderatora, czyli ciebie majesq
8-dzia� mapki.....

kilka trafnych uwag GR8, dodam swoje sugestie...
- download - rozbija sie o szybki serv FTP/WWW - na razie nie moge takiego dac, moze Wiewioor cos bedzie mial do zarzynania mu lacza
- server ut - moze sie da jakos polaczyc ze stronkami , zrobionymi przez deena?
- ilosc njusow ... no wlasnie. kiedys (nudzilo mi sie w domu pobrowsowalem sobie po ut.de, ut.it, ut.ru itd. w ciagu pol godziny mialem chyba 6 gotowych njusow - ale...zawahalem sie - czy tamte (ichnie) wiadomosci - DOTYCZA polskiej sceny UT?
- zeby kazdy mogl pisac njuse - to akurat uwazam za chybiony pomysl. a literowki, orty, przekomarzania sie - na glownej stronie ut.pl?!?!?!? co innego - njusy moderowane.
- kalendarzyk - ach KIEDY MajeSku, kiedy!?!?!
- mapki - mozna polaczyc z dzialem download - jednoczesnie recenzja mapki, download jej...

howgh.

Posted by GrEaTEyE on 08-07-2002 10:34:

Re: Re: Re: Nowe UrbanTeror.pl na powaznie...

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

- zeby kazdy mogl pisac njuse - to akurat uwazam za chybiony pomysl. a literowki, orty, przekomarzania sie - na glownej stronie ut.pl?!?!?!? co innego - njusy moderowane.

howgh.

no papuga, wiesz mi o to w�asnie chodzi�o, hehe

GrEaTEyE

Posted by on 08-07-2002 11:06:

Re: Re: Nowe UrbanTeror.pl na powaznie...

quote:

3-kolorystyka strony
4-czcionka kt�r� s� pisane njuse
8-dzia� mapki.....
9- co ja b�de si� rozpisywa�, wszystkei dzia�y �eby by�e zape�nione po same brzegi...mniej liter�wek(ort�w nie bo ich nieby�o ) no i przedewszystkim powrotu Ottara))), ale to wiem nieodciebie zale�y MajeS
10-ani �adnej rzeczy kt�ra jego jest(wiecie o co chodzi? )

1. dwnl bedzie - sprawa jest juz zalatwiona, odpalony zostanie wraz z nowym ut.pl
2. spox, cos sie tam zrobi... kawalek kodu browser'a + info o server.urbanterror.pl
3. gotowy jest juz caly nowy lay z calkiem inna kolorystyka i ukladem strony
4. co czcionka? nie czaje...
5. nic nie poradze, ludzi malo i ci co sa tez pisza malo
6. beda konta czytelnikow - przy dodawaniu komentarza nie trzeba bedzie podac nic procz tytulu i tresci, news'y tez kazdy bedzie mogl sam dodawac, oczywiscie pojawi sie na ut.pl jesli moderator majes sie na to zgodzi i ew. poprawi orty czy stylistyke...
7. kalendarzyk podobnie... kazdy bedzie mogl sam dodac do niegopozycje po tym ja ja zaakceptuje pan majes
8. jesli znajdzie sie osoba ktora przygotujemi ladny dzial mapki to bedzie
9. dzialy beda tak jak mowie, jakznajdzie sie ktos kto je zapelni o orty i literowki sie nie bojcie...
10. amen

Posted by GrEaTEyE on 08-07-2002 11:25:

hmmm

Dla mnie to ju� zmienia fakt istnienia.....
Sora, �e w tym temacie.....ale niechc� zak�ada� nowego
Odchodze od UT i od sg ...... z kilku powod�w:
1-fuck sdi
2-fuck sdi
3-fuck sdi
4-wakacje
5-HWDP
.......
sora wszystkim co z�ego zrobi�em, krzywd�, kogo ruga�em i wogle A tak na serio to denerwuje ju� mnie ta gra....same headshoty lagi i denerwuj�cy ludzie......postanowi�em wejs� w zmiane i korzystac z �ycia(mo�e mnie poniekt�rzy zrozumiej�). Mo�liwe �e pogram czasami na serverach....ale to ju� nie Profesional Papa moje cudka
P.s. czasami b�de tu zagl�da�

GrEaTEyE

Posted by Sniezek on 08-07-2002 13:06:

ja widzialbym statystyki graczy i siebie

Posted by GrEaTEyE on 08-07-2002 15:33:

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
ja widzialbym statystyki graczy i siebie

ALE ROZWI� SWOJ� WYPOWIED�!

GrEaTEyE

Posted by PAPUGa on 08-07-2002 22:42:

Re: Re: Re: Nowe UrbanTeror.pl na powaznie...

quote:
7. kalendarzyk podobnie... kazdy bedzie mogl sam dodac do niegopozycje po tym ja ja zaakceptuje pan majes

MajeSku - na pewno b�dziesz w zwi�zku z tym bardzo przepracowany - nie mia�bys ochoty scedowac na kogo� tej niewdzi�cznej roboty?

ja mia�bym tak� propozycje - aby admin danego serva - potwierdza� rezerwacj� swojego serva.
(p�niej b�dzie mo�na delegowa� te obowi�zki na zast�pc�w - ja te� chc� urlopu) -- ale takie rozwi�zanie uwa�am za najbardziej �yciowe.

Posted by 8lo0d on 09-07-2002 00:10:

napisane Przez gr8eye :

no lol, chesz wiecej news�w ? Moze mam pisa� o tym kto by� dzi� pierwszy ona jakim serverrze, ile mia� frag�pw itp. Stary, nie jest tak �atwo pisa�, je�eli nie ma si� informacji, a zapewniam Ci� �e jak tylko one si� pojawi�, przet�umaczone s� na Polski i napisane w formie newsa na UT.pl. Jak patrze na stronki urt.de czy urt.net to widz� �e a UT.pl jest du�o du�o wi�cej news�w ni� tam, to te� co� powinno dla Ciebie znaczy�. Bez informacji nie na newsa ... To by by�o na tyle !

Posted by PAPUGa on 09-07-2002 08:29:

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
napisane Przez gr8eye :

no lol, chesz wiecej news�w ? Moze mam pisa� o tym kto by� dzi� pierwszy ona jakim serverrze, ile mia� frag�pw itp. Stary, nie jest tak �atwo pisa�, je�eli nie ma si� informacji, a zapewniam Ci� �e jak tylko one si� pojawi�, przet�umaczone s� na Polski i napisane w formie newsa na UT.pl. Jak patrze na stronki urt.de czy urt.net to widz� �e a UT.pl jest du�o du�o wi�cej news�w ni� tam, to te� co� powinno dla Ciebie znaczy�. Bez informacji nie na newsa ... To by by�o na tyle !

pozwol� sobie si� nie zgodzi� z moim Szanownym Przedm�wc�
jak ju� pisa�em - przez p� godziny przebrowsowa�em si� przez .de, .it, .net, .ru i tym podobne stronki - i mia�em z 6 gotowych njus�w. ale ich nie da�em - z obawy, �e si� scena wzburzy - "przecie� to co piszesz nie ma nic wsp�lnego z polsk� UrT". no i dlatego - udzielam si� tylko na polu server�w

Posted by on 09-07-2002 08:37:

kto powiedzial ze na ut.pl musza byc news'y tylko o polskiej scenie urt? ludzie na pewno chetnie poczytaja jakies wiesci z zagranicznych scen...

Posted by kood on 09-07-2002 10:25:

Mysle, ze przydaloby sie wiecej artykulow czy tez kolumn jakkolwiek to nazwac... ja moglbym sie podjac takiej kolumny na temat UrT ale obawiam sie, ze czesciej bym tylko najezdzal tych "antykamperow" :>. Ale jakies przykladowo jakies teksty odnosnie komend (zauwazylem, ze ludzie nie zwracaja na to uwagi i graja na tym co ustawia w setup, a konsola sie kurzy :> ) czy tez nowinek w becie x.xx
oczywiscie download i mapki to jest kwestia podstawowa, a layout i czcionka? Ja nie mam nic do tego co juz jest, ale zobaczymy jak ten nowy layout bedzie sie prezentowal :>

Posted by GrEaTEyE on 09-07-2002 10:52:

quote:
napisane Przez gr8eye :

8lood niechcem ciebie obra�a� �e co� co�...nietylko ty piszesz njusy, pisz� je deen, papuga, majes...i inni. My�l� �e zawsze znajdzie si� co� konkretnego do napisania....chociarzby tak jak temat papugi, no nie? 2 rzez to �e news to nietylko jeden dzia� News, a do tego dochodz� kolumny, uprgadowany kalendarzyk, ankieta i pare innych rzeczy, loOz

GrEaTEyE

Posted by on 09-07-2002 14:40:

kood odezwij sie na [email protected] - mam sprawe...

Posted by PAPUGa on 09-07-2002 16:51:

quote:
kto powiedzial ze na ut.pl musza byc news'y tylko o polskiej scenie urt? ludzie na pewno chetnie poczytaja jakies wiesci z zagranicznych scen...

ahh, to suuper MajeSku

bo ba�em si�, �e i Ty mnie objedziesz, �e taka notka np. �e gdzie� za granic� mo�na za 10euro wynaj�� serv 16plejerowy na miesi�c (dosta� rcona) - to ma si� nijak do polsky.

Ale - skoro oficjalnie zach�casz - to good. To si� ju� nie b�d� cyka� i jak co� znajd� - to wrzuc�.
Hyhy - w ko�cu do tego dojdzie, �e mi odbierzesz konto bo za du�o njus�w daj�

P.S. MajeS - nie my�la�e� o angielskiej wersji ut.pl?

Posted by on 09-07-2002 18:28:

no nowe ut.pl jest robione w dwoch wersjach jezykowych - pl i en

ale tylko strona bedzie po en jakby co - news'y i inne materialy po pl bo kto to ma niby tlumaczyc?

Posted by GrEaTEyE on 09-07-2002 21:47:

hmmmm

mo�e bym siostre wynaj�....sko�czy�a studia angliko co� tam.... dam jej 20 zeta i przet�umaczy 5 njus�w

GrEaTEyE

Posted by PAPUGa on 10-07-2002 01:47:

quote:
no nowe ut.pl jest robione w dwoch wersjach jezykowych - pl i en

ale tylko strona bedzie po en jakby co - news'y i inne materialy po pl bo kto to ma niby tlumaczyc?

pewnie, ze nie ma co zatrudniac kogos do tluczenia na jezyk tych cepow
mialem tylko na mysli - ze skoro my zrzynamy njusy od UT po roznych krajach - czemu mielibysmy im bronic informacji o nas?
Dlatego wlasnie poruszylem sprawe angielskiego na nowym ut.
Ale faktycznie - kto by to tlumaczyl?
Bo przeciez - nikt nie bedzie pisal komentarza w 2 jezykach

Posted by McM on 10-07-2002 06:09:

quote:

pewnie, ze nie ma co zatrudniac kogos do tluczenia na jezyk tych cepow .............

E tam papu slownik w reke i do boju =-)> A co do ksztaltu nowego ut.pl to mi sie stare podoba :>. Moze jeszcze download wiecej newsow i tyle. Ale Majesq jak masz czas i checi ........... nigdy odswierzenie nie zaszkodzi [no prawie ]

GG : 464202
-------------------------------------
L4s�L4m3
All rights reserved�

Posted by GrEaTEyE on 10-07-2002 08:02:

quote:

Ale faktycznie - kto by to tlumaczyl?

to� m�wi� �e wynajm� moj� niezno�n� starsz� siostr� a komentarez to ju� jakie� serio trudne wyzwanie....mo�e jaki� program kt�ry text translatuje

GrEaTEyE

Posted by McM on 10-07-2002 11:58:

quote:

a komentarez to ju� jakie� serio trudne wyzwanie....mo�e jaki� program kt�ry text translatuje

Hmmz ja mialem pare takich programow ale po formance nie mam (. Chyba English Translator + czy cos takiego

L4s�L4m3
All rights reserved�

Posted by on 10-07-2002 12:11:

quote:
Napisane oryginalnie przez McM

Chyba English Translator + czy cos takiego

ta, sam bys lepiej przetlumaczyl news'y niz programy tego typu...

Posted by GrEaTEyE on 11-07-2002 23:51:

quote:

ta, sam bys lepiej przetlumaczyl news'y niz programy tego typu...

no napewno nie ja..... mo�e i bym zrozumia�, ale przet�umaczy� ze zgodno�ci� s�owa w s�owo, nie

GrEaTEyE

Posted by McM on 13-07-2002 13:09:

Ja tesz nie przetlumaczyl bym dokladnie. Ale majesq wez pod uwage ze tu sa tez gracze mlodsi kolo 11 - 12 lat ktorzy ledwo podstawy anglika znaja

L4s�L4m3
All rights reserved�

Posted by 8lo0d on 13-07-2002 13:35:

quote:
Napisane oryginalnie przez McM
Ja tesz nie przetlumaczyl bym dokladnie. Ale majesq wez pod uwage ze tu sa tez gracze mlodsi kolo 11 - 12 lat ktorzy ledwo podstawy anglika znaja

S� te� tacy co maj� 18 - 19 lat i nie znaj� za dobrze j. polskiego ..., taki kraj :-/

Posted by GrEaTEyE on 13-07-2002 13:39:

quote:

S� te� tacy co maj� 18 - 19 lat i nie znaj� za dobrze j. polskiego ..., taki kraj :-/

tAKi kraj..s� i ludzie kt�rzy niemaj� 12 lat a ju� rugaj� od hu i dziw i ci*p a takie s� realja

GrEaTEyE

Posted by PAPUGa on 14-07-2002 10:08:

quote:

eee tam - a co mi tam

MajeSku - je�li dorobisz jaki� 2 j�zyczny interfejs - to si� podejmuj� pisa� (przynajmniej moje) wypociny i je od r�ki t�umaczy�, za darmo

Posted by Silverdevil on 30-07-2002 11:31:

Talking POLSKIE KLANY SUX

ide do qv i *** -inteligietna wypowiedzc !

Posted by PAPUGa on 02-08-2002 00:21:

quote:

eee tam - a co mi tam

MajeSku - je�li dorobisz jaki� 2 j�zyczny interfejs - to si� podejmuj� pisa� (przynajmniej moje) wypociny i je od r�ki t�umaczy�, za darmo

no i co - nie spodoba� Ci si� pomys�, MajeS?

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:23.