FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7415)

Posted by on 08-07-2002 14:05:

Question Single czy multi??????????

Użytkownicy proszę o wyrażenie swej opinii na temat preferowanego rodzaju gry. Multi czy single. Co dla kogo atrakcyjniejsze niech pisze. Chetnie poczytam waszych zdań. Jeśli taki topic był już kiedyś to pardon ale nie chciało mi sie przeszukiwać zasobów.

Posted by [FPP]ZonK on 10-07-2002 12:19:

hmm.. ja wole chyba singla bardziej niz multi, chyba ze singla przejde calego na srednio trudnym poziomie wtedy zabieram sie za zabawe w multilpayerze, a multi nudzi sie po dluzszym czasie niz singiel takze mozna sobie dluugo i ciekawie pograc a przy okazji poznac troche luda

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Posted by Xaoo on 10-07-2002 22:23:

ja tam w single player zazwyczaj nie gram. nie ma to jak zabic normalnie grajacego przeciwnika na poziomie. w RTCW gram juz od listopada, a singla przeszedlem tylko dwie misje

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Posted by [FPP]ZonK on 11-07-2002 09:06:

singiel jest dobry dla tych, ktorzy maja slabe lacze, lub nie maja w ogole i nie maja jak grac w multi, no chyba ze z botami

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Posted by rcube on 11-07-2002 10:31:

NO.. ja sciagnolem SOFa2 z jednego z HUBow - pelno ich bylo - dwa iso, czyli jakies 1,3GB. Lol ale okazaly sie zwalone a dokladnie cd2 (ja dokladnie nie wiem - dalem pliki kumplowi zeby wypalil bo sam nagrywarki nie mam). Wiec na szybkiego sciagnolem SOFa2 z iMesha. NO i okazalo sie (po rozpakowaniu) ze sciagnolem MSOffice2000 . Sciagnolem drugi najbardziej popularny "SOF2" i tym razem stalem sie posiadaczem ... e juz nie pamietam Red Alerta2 czy MaxPayne (cos jeszcze chcialem sciagnac i okazalo sie rowniez czyms innym)
Ale sie nie poddam, sciagne inna wersje z HUBow - gdyz dwie wersje kraza (wezme sie teraz za druga). A jak nie to na stadion X zrobie sobie wycieczke

He.. a do czego zmierzam. Jaka wersje z wyzej wymienionych bym nie nabyl to i tak nie pogram w multi dopoki ktos wreszcie nie wpisze kilku serwerow tutaj http://board.fpp.pl/showthread.php?threadid=7378

Posted by on 15-08-2002 13:00:

Smile

ja sie zawsze jaram zajebiscie zrobionym singlem bo gdy fabula pzrypomina bardziej film niz gre [MaxPayne lub SOF2] to jak tu sie nie jarac a na stalke poczekam moze po wakacjach da sie cos wykombinowac ze starskimi bo na razie to nie ma szans ; a propo jakie lacze wystarczy by grac bez rzadnych piepszonych laguw?

Posted by El_Mariachi on 15-08-2002 13:41:

Taaaa czasem single jest zajwiasty. Graliście w Deus Exa? Imho najlepszy singiel w fpp. A co do łącza to na modemie jest ping >200 Ale w ten sposób wyrabia się człowiek jak ma trudniej bo ma większy ping, no nie?

Posted by on 15-08-2002 21:50:

mozna latwo wyrobic w sobie nawyk cierpliwosci bywajac na serwach gdzie ping siega dwuch setek

Posted by El_Mariachi on 16-08-2002 20:11:

No zasadniczo można ale nie powiem, żeby ping w grze w zwarciu >400 pomagał )

Posted by Zaitsev on 16-08-2002 20:43:

Exclamation ...

Sa gry przeznaczone tylko do singla i tylko do multi Fof2 kfalifikuje sie do obytwu tych kategorji.Grajac w singla nie inaczej jak na najciezszym poziomie gry dalo sie ja przejsc w ciagu 2 dni (czy jakos tak) inne tryby sie nie oplacaja...traci sie przyjemnosc z gry.
Multi zas tesz dostarczy wielu wrazen. Ale jednak wole multi od singla i jest to w wiekszosci grach FPP. Multi oferuje wiecej niz w singlu...a na pingu 100 +/- 50 mozna jeszce przebolec (lepiej zeby bylo na minusie).

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:00.