FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7421)
WolfTV w Polsce - od was zalezy
ehh na poczatku prosilbym saari by nie usuwala tego topica chociaz bedzie tu mowa o inny boardzie
A wiec jest duza szanse pojawianie sie w polsce dobrego servera do WolfTV a petycja znajduje sie pod tym adresem: http://forum.multiplayer.pl/viewtop...050076ad989de85 jak bedzie duzo odpowiedzi w stylu "super pomysl" to taki server powstanie. Wiec gracze wolfa na co czekacie: juz odpowiadac I tak bym sie zaopiekowal tym serverem, ze codziennie relacje jakas bym walnal
ehh na poczatku prosilbym saari by nie usuwala tego topica chociaz bedzie tu mowa o inny boardzie
dzisiaj ok 0.05 wspolnie z Graszewem zrobilismy 30 sek transmisje WTV z servera TVKNET (server WTV stal na moim zlomie) troche lagowalo (wina zloma) i widz tylko jeden ale dziala to fakt i da sie to spokojnie uruchomic... jakby powstal dedykowany szybki serv z dobrym lanczem to byloby cool ... jednak do tego czasu sprobojemy uruchomic to cacko na servie IC (ok 40 widzow sie zmiesci) i sprobowac transmitowac jakies mecze np z ligi D-Day (pozdro Shiro
) .... servy dla widzow mozna lanczyc w lancuchy tzn dolanczac kolejne servy wienc przy duzym zainteresowaniu oraz dla testow sprobojemy tesh takiej opcji ... glowny mastah polskich servow Toadi (pozdro
) tesh wyrazil juz zainteresowanie pomyslem.... najwazniejsze jest to ze transmisja meczu nie wymaga zadnych zmian ani packow w servach na ktorych toczy sie gra wienc nie powinno to przeszkadzac innym adminom
ja to tam napisze �e super, wy****, zaje*** itd tylko musze sie zarejestrowac
a wiem bo juz 2 raz oglada�em wolftv w niedziele
Tlen:[email protected]
Mini Portal i nietylko
Pomysl, jest naprawde cymesik - az mi slinka cieknie na mysl o co lepszych meczykach, jesli by mi sie udalo zwalczyc moje lacza, to tez chetnie sie bd podlaczal jako stacja transmitujaca niektore mezce na wwa i okolice.
pozdro i resp. dla pomyslodawcow.
parowa kombinuje jak moze, nie da sie robic reklamy wprost to dziala pod przykrywka
o chrumek ty zawsze wszystko przekladasz na rekalme/kase itp. typowy matieralista... z tego co wiem to wolftv chyba bedzie ale wsyzstko sie wyjasni jak ruszy stronka (tak mi odpowiedzieli) a reklame to ja w ciagu tych miesacy juz taka zrobilem ze ludzie mnie probuja zabic, ze nie startuje ze WWW
a teraz wszysktko uklada sie dobrrze i powiem jedno, ze bedzie do sicagniecia ok. 200 mapek z tego co dobrze policzylem
dodjda jeszcz skiny etc wiec "par0wa for president"
Napisane oryginalnie przez PaRoWa^^
o chrumek ty zawsze wszystko przekladasz na rekalme/kase itp. typowy matieralista... z tego co wiem to wolftv chyba bedzie ale wsyzstko sie wyjasni jak ruszy stronka (tak mi odpowiedzieli) a reklame to ja w ciagu tych miesacy juz taka zrobilem ze ludzie mnie probuja zabic, ze nie startuje ze WWW![]()
a teraz wszysktko uklada sie dobrrze i powiem jedno, ze bedzie do sicagniecia ok. 200 mapek z tego co dobrze policzylem
dodjda jeszcz skiny etc wiec "par0wa for president"
![]()
Napisane oryginalnie przez Chrumkules
no trzymam cie za slowo - tylko szkoda ze nie bedzie serwera na ktorym mozna by w te mapki pograc!
pozostaje sprawa Votowania na te mapy
gadalem z adminami - prawdopobonie zrobimy probna transmisje by zobaczyc jak to obciaza server i czy nie bedzie lagowalo... jak przejdzie testy to wolftv bedzie na stale nie wiem dokladnie kiedy ta transmisja bedzie ale napefno wam o tym powiem i druga sprawa, ze to musi byc jakis dobry mecz
Nastepna sprawa: jaki ustawic limit na ogladajacych :/ z moejgo punktu widzenia to z 60 a i tak pefnie pelny nie bedzie bo poslka scena jest tak rozwinieta ze max 60 osob o wolftv wie
hmmm ale niczego nie gwarantuje bo wiecie jacy sa admini
NoClan
GG:1848786
Mini Portal i nietylko
Wymy�lili�my sobie z Graszewem (ok, on wymy�li� i mnie zaczepi� ), �e b�dziemy transmitowa� mecze z serwera Iron Cross. Za serwer przekazuj�cy b�d� s�u�y� nasze kochane lecz ostatnio zaniedbane ByRy. Pierwsza transmisja mia�a si� odby� dzisiaj, mecz w D-day BK vs. IC, niestety BK si� nie zgodzi�o na wyst�powanie w telewizji (nie wiem czemu, chc� tantiemy or what), wi�c czekamy na jaki� nast�pny ciekawy mecz
) no to czekamy nadal i informujcie kiedy b�dzie jaki� meczyk bo ch�tnie obej�e
Mini Portal i nietylko
Ja tez bym chial obejrzec taki mecz. Tylko ze nie mam zielonego pojecia JAK ??
hehe poszukaj sobie topicu ja go zaczo�em tam sie dowiesz wszystkie szczeg�y odno�niego tego ale narazie chyba niezapoiada sie na �adne spodkanie z wolftv albo sie myle poniewarz niemoge zrozumie� tych news�w na ich stronie (nie chodzi o jezyk bo angielski znam) Xceed powinien wiedziec i jak bys by� taki mi�y to mo�e by� napisa�
??
wiem napewno �e w ten weekend ma byc cos z niemiec ale narazie wiem ze to tylko TsN bedzie nadawac a to jest radio ale mo�e
no a tak przyokazji to w polsce jeszcze nieoglada�em meczyku jak sie staracie namawac klany trzeba
Mini Portal i nietylko
Re: WolfTV w Polsce - od was zalezy
quote:SUPER POMYS�!!
Napisane oryginalnie przez PaRoWa^^
A wiec jest duza szanse pojawianie sie w polsce dobrego servera do WolfTV a petycja znajduje sie pod tym adresem: http://forum.multiplayer.pl/viewtop...050076ad989de85 jak bedzie duzo odpowiedzi w stylu "super pomysl" to taki server powstanie. Wiec gracze wolfa na co czekacie: juz odpowiadacI tak bym sie zaopiekowal tym serverem, ze codziennie relacje jakas bym walnal
![]()
Napisane oryginalnie przez KubaMW
SUPER POMYS�!!![]()
Peja- rocznik 1976
no mial byc transmitowany mecz POISON vs FF, ale nie mial sie kto za to wziasc i nie wyszlo
Tak tylko niesmialo podkreslam pewne rzeczy, zeby potem przy jakiejs okazji ktos nie zadawal mi pytan w stylu "a po co nam stowarzyszenie"...
No mecz Poison vs FF z ch�cia bym sobie obejrza�. A tak przy okazji przy wszystkich chcia�bym pogratulowa� Poison zwyci�stwa
Peja- rocznik 1976
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:32.