FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7430)
Zaloga czesc druga ;)
Miesiac temu (albo wiecej) zalozylem topic o podnym temacie ... Poruszylem w nim sprawe Waszych (czytelnikow) zastrzezen do naszej zalogi. Teraz chcialbym podsumowac ten okres. Nie zebym sie podlizywal, ale :
1. Zaloga powiekszyla sie --- > doszlo kilku newsmanow na okres probny, z ktorych Qspy jako pierwszy dostal angaz Witamy
2. Na stronie jest zdecydowanie wiecej newsow, czyli to co chcieliscie
3. Zaloga organizuje turniej netowy 2vs2 Kolejny +
4. Wywiady z kolejnymi przedstawicielami naszej sceny...
Moglbym tak wymieniac bez konca Postaramy sie Was zaskakiwac w miare mozliwosci, ale caly czas liczymy na Was, nasi kochani czytelnicy
A moze sa jakies minusy ? Ciezko sie z nami skontaktowac ? Chcecie cos zakomunikowac szerszej publicznosci ? Nie ma sprawy --- > dajcie nam znac.
do za�ogi dosz�o du�o loodzi, ale utrzymali si� tylko nieliczni - najbardziej wytrwali .
a do reszty to ju� nie ma co dodawa� .
Jedni jedz�, aby �y�, inni �yj�, aby pi�
Krytyki nie umiem krytykowac
ale fpp.cs sie rozwija ale jak narazie to malo , ja bym wymagal jeszcze troche wiecej ale jestescie na dobrej drodze
Na przyklad - "nie znacie sie na niczym", "piszecie glupoty" itp. Konkretnie i rzeczowo ...
Jezu ... Zeby czytelnicy bali sie redaktorow c35 bardzo dobrze napisal - wystarczy napisac kilka zdan, ktore moga nam bardzo pomoc. Do dziela
w poprzednim topicu si� niczego nie dowiedzia�e� hammer, wi�c tym razem te� chyba nic nie wyjdzie...
JEmzorEK: Niekoniecznie Ostatnio ludzie chcieli wiecej newsow i chyba spelnilismy ich zyczenie ... Uwazam, ze redakcja powinna miec kontakt ze swoimi czytelnikami - stad ten topic. Moze ktos napisze cos odkrywczego ? Jesli pojawi sie choc jeden przydatny pomysl to juz bedzie duzo ...
mile widziane s�owa krytyki...
Jedni jedz�, aby �y�, inni �yj�, aby pi�
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Hammer
Tak mi sie niewybrednie skojarzylo z pewnym komiksemWczoraj mialem wisielczy humor, wiec jak cos sie stalo to przepraszam
![]()
A tak btw. CS sux, Tribes2 ownz!
Pamietam jak zaczynalem przygode z cs`em, to wlasnie od Was sciagnaloem sobie cs1.1 (pozniej wkur..zony dowiedzialem sie ze musze jeszcze update`owac hl ). Wtedy (jekies rok temu) dzialal jeszcze download. IMHO czasy, w ktorych dzialal download mogly by powrocic...
A wi�c ja zaczn�:
Ilo�� news�w jest w porz�dku i tu nie powinno si� nic zmieni�, aczkolwiek zawarto�� niekt�rych z nich jest nie taka jak powinna. Mianowicie, wida� i� niekt�rzy newsmani nie radz� sobie zbytnio z j�zykiem angielskim, a co za tym idzie, tre�� newsa jest dosy� "ko�lawa" i troch� odbiega od rzeczywisto�ci. Ja postulowa�bym o "wi�ksz� kompetencj�" podczas pisania newsa (czyli sprawdzenie czego� 4 razy - nawet u�ywaj�c s�ownika, skonsultowaniu si� z kim� innym i dopiero wtedy u�ycia opcji wy�lij w "okienku php" ).
Ta rada dotyczy tak�e news�w z polskiej sceny CS'a, gdy� do dzisiaj pami�tam "nowinke" (na temat Elvisa, Grynetu i skradzionego has�a), gdzie newsman wypowiedzia� si� zupe�nie bezsensu (wr�cz o�mieszy� siebie) i a� nadto czytelne by�o to, �e nie chcia�o mu si� czyta� tych parenastu stron w topicu na boardzie cs.pl.
Poza tym jest ok, wywiady s� dosy� oryginalnym i fajnym pomys�em, no i naturalnie s�owniczek rz�dzi
.
eRbol: Download powinien ruszyc wkrotce ...
[SPECNAZ]Zamek: I o cos takiego chodzilo... Wypowiedz stalego czytelnika, ktory napisal prosto z mostu co sadzi Jeszcze jakbys mogl bardziej rozwinac swoja mysl byloby super... Np. ktore newsy itp
PS. To co sie przytrafilo Elvisowi wypadlo takze na mnie ... Kiedys na tym boardzie dalem linka do CB z loginem i haslem do +PL+, ale dzieki szybkiej interwencji Mantisa ... A z reszta nie wazne
PPS. Slowniczek zdecydowanie rzadzi Stary, ale jary
Musze sie przyznac, ze jak zaczynalem gre przeczytalem go kiedys bardzo dokladnie. Uwazam, ze wielu beginer'ow powinno zrobic to samo ...
PPS. Slowniczek zdecydowanie rzadziStary, ale jary
Musze sie przyznac, ze jak zaczynalem gre przeczytalem go kiedys bardzo dokladnie. Uwazam, ze wielu beginer'ow powinno zrobic to samo ...
Nawet nie wiedzialem Myslalem, ze Raptor, albo Akolyth, a tu mila niespodzianka
Co do newsa z Leszkiem - mi sie tez podobaja, dlatego w takiej formie bedzie duzo "swiezych informacji"
gdzie newsman wypowiedzia� si� zupe�nie
dobra
Dobra dobra minusem jest zbyt ma�a liczba redaktor�w, czyli takich jak c35 hammer i reszta kt�rych niewidzia�em Jeste�cie s�abi pod wzgl�dem pisowni, ale ujdzie...mo�na by�o by to poprawi�.
P.S. tyle odemnie
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Dobra dobra minusem jest zbyt ma�a liczba redaktor�w, czyli takich jak c35 hammer i reszta kt�rych niewidzia�emJeste�cie s�abi pod wzgl�dem pisowni, ale ujdzie...mo�na by�o by to poprawi�.
P.S. tyle odemnie
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Dobra dobra minusem jest zbyt ma�a liczba redaktor�w, czyli takich jak c35 hammer i reszta kt�rych niewidzia�emJeste�cie s�abi pod wzgl�dem pisowni, ale ujdzie...mo�na by�o by to poprawi�.
P.S. tyle odemnie
GrEaTEyE: Nie za bardzo zrozumialem sens Twojej wypowiedzi ... Newsy sa slabe pod wzgledem pisowni, stylistyki itp ? Nie sadze ... Mozesz podac przyklad ?
P.S. Ja czasami neiwiem co pisze, nachodzi mi na j�zyk to pisze...
GrEaTEyE: Mistrzu ... Podaj jakis konkretny przyklad, przanalizuj go i powiedz co zmienic ...
Ola� go . Wypowiada� si� o stylistyce, pisowni i gramatyce mo�e kto�, kto si� na tym zna (chocia� w minimalnym stopniu), a z 3 post�w kt�re przed chwil� przeczyta�em, wnioskuj� i� kole� ma tyle do poprawnej polszczyzny co ludzko�� do odkrycia wody na s�o�cu
.
quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Zamek
Ola� go. Wypowiada� si� o stylistyce, pisowni i gramatyce mo�e kto�, kto si� na tym zna (chocia� w minimalnym stopniu), a z 3 post�w kt�re przed chwil� przeczyta�em, wnioskuj� i� kole� ma tyle do poprawnej polszczyzny co ludzko�� do odkrycia wody na s�o�cu
.
GG 1090334
quote:ty mastah zamek sam sie olej, najlepiej ciep�ym moczem
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Zamek
Ola� go. Wypowiada� si� o stylistyce, pisowni i gramatyce mo�e kto�, kto si� na tym zna (chocia� w minimalnym stopniu), a z 3 post�w kt�re przed chwil� przeczyta�em, wnioskuj� i� kole� ma tyle do poprawnej polszczyzny co ludzko�� do odkrycia wody na s�o�cu
.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:34.