FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=745)
Serwer z nowymi mapami
Yoo! All - 1 post
Brakuje mi serwera (Polskiego), ktory zapodawalby niestandardowe mapki np:chronic, ztn, meatpaki i inne. Ludzie przydalaby sie stronka, dla takiego serwa (glosy na mapki i te ktore maja najwiecej pkt. pojawiaja sie na serwie). Nudzi mi sie juz standard . Jak ktos ma mozliwosc postawienia, to niech da znac (ja mam tylko sdi). Co sadzicie na ten temat?
Naracia - kepassa kielbasa
iNs aMe
Yoo! Stary Q3 4ever . Moze za jakis czas Doom3. Nieznam lepszej sieciowej rozrywki (no moze camper strike
). Zobaczymy tez co bedzie na QuakeCon (Carmak powie, ze Q4 poszlo sobie od id). Na Q4 poczekamy wiec pewno do 2002 lub 2003. Zostaje nam tylko Q3, wiec zycie mozemy sobie umilic nowymi mapkami a takowych brak na naszych sererach
.
Peace for all Q3 fans
Nieznam lepszej sieciowej rozrywki (no moze camper strike).
Peace for all Q3 fans
Heh, w Polsce to jest tak, ze malo osobo lubi grac w custom maps. Ja osobiscie ciagle jakies nowe sciagam (czyt. ludzie z #promode rozsylaja po ludziach do testowania). Tym sposobem mam bety najnowszych mapek najlepszych mapperow od CPMA . Ostatnio sie zagrywam na mapce x0r2 (heh, powstawala w trzy dni). Pozniej ja wrzuce gdzies na serw i rzuce linkiem tutaj.
Nio, to jest ta mapka. Naprawde zajebista pod CPMA. Nie bez powodu nazywa sie Speedmap. Mozna na niej dostac takiego speeda ze glowa boli (momentami dochodze do 860ups, a znam kolesia, ktory do 1000 tu jezdzi). Pare fajncyh trikow. Naprawde zajebiscie sie na niej gra. IMO duzo lepsza od cpm1a, ktora juz mi sie dawnio znudzila.
Yoo! CPMA swoja droga . Mapke oblookam, bo sam jestem zwolennikiem custom maps. Aktualnie pogrywam w - Discontent (jest na http://www.kamarov.com/ ) i Shakedown (ta jest na Lipcowej liscie Q3W). Lubie tez inne mapki, ale tak mozna pograc tylko na lanie
. Niech ktos postawi serwa z takimi mapkami
. Plzzzz
BTW - Q3 to najlepsza gra sieciowa, jaka istnieje
no to chyba nie grasz za duzo w inne gry bo od q3 jest wiele lepszych
no to chyba nie grasz za duzo w inne gry bo od q3 jest wiele lepszych
quote:
Napisane oryginalnie przez SweepeR
http://priv.ckp.pl/sweeper/x0r2.pk3
Nio, to jest ta mapka. Naprawde zajebista pod CPMA. Nie bez powodu nazywa sie Speedmap. Mozna na niej dostac takiego speeda ze glowa boli (momentami dochodze do 860ups, a znam kolesia, ktory do 1000 tu jezdzi). Pare fajncyh trikow. Naprawde zajebiscie sie na niej gra. IMO duzo lepsza od cpm1a, ktora juz mi sie dawnio znudzila.
mnie juz dawno znudzil netowy standard i pogrywam na takich mapkach jak ztn3dm1 i cpm12
a x0r2 wlasnie sciagam
Co prawda nie lubie tej wersji tej mapki, ale czy kto� wie sk�d mo�na sci�gn�� cpm1b.
i prosz� nie m�wcie, �e na gracz.net
co� innego pliss
lol....cpm1b
buhahahahahahahah
Ludzie zostawcie to cpm . Mnie chodzi o calkiem inne mapki. Gral ktos moze w Quatrixa?. Jest tyle iinych ciekawych poziomow, ze wartoby zrobic specjalny serwer tylko dla takich mapek. Pisalem tez o stronie iternetowej, gdzie moznaby oddawac swoje glosy na dany poziom (rotacja 3 lub 4 mapek, na takim serwie).
Proponowalbym takie oto pozycje :
1. - t8dm5
2. - Quatrix
3. - Overkill
4. - Sacrifice
5. - Delirum
Oczywiscie to tylko tak z bereta, ale niech ktos postawi tego serwa . Kuchnia bo dostane szalu hehe.
P.S - ogolnie to dzienki, ze ktos sie tym zainteresowal. Moze cos sie ruszy i wkoncu zagramy cos dobrego. Yoo! Thats all falks .
Yoo! madafaka. All your base belong to LaGranda
quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
yoon1orku...co spowodowala ta nagla zmiane twojej decyzji?
dziwne...jeszcze ostatnio na graczu pisales chyba ze q3cpma roxuje...hmmm pare dni temu?
A ty Yoon1orR. to w co jeszcze pogrywasz zamiast Q3?.
Napisane oryginalnie przez oxygen
yoon1orku...co spowodowala ta nagla zmiane twojej decyzji?
dziwne...jeszcze ostatnio na graczu pisales chyba ze q3cpma roxuje...hmmm pare dni temu?
a poza tym moze masz jakies wypaczony wzrok bo chyba nic takiego nie pisalem moze sobie kwacha zarzuciles i ci sie wydawalo OXYGENKU![]()
Czy bedzie jakas konkretna odpowiedz?
"Niech przeciwnik mu�nie tw� sk�r� gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj si� na bezpiecznym unikni�ciu - po�� swe �ycie przed nim"
quote:
Napisane oryginalnie przez Yoon1oR
a poza tym moze masz jakies wypaczony wzrok bo chyba nic takiego nie pisalem moze sobie kwacha zarzuciles i ci sie wydawalo OXYGENKU![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez LaGranda [Qnet]
Kuchnia. Co to jest do wafla za klutnia. Bo zaraz wlaczei posiekam
. Temat rozmowy schodzi na psy
. Czy bedzie jakas konkretna odpowiedz?
to moj juz byl kompletnie nie na temat(prawie 600 postow
)
co do serva to ja nie postaiwe ale wiem kto moze to zrobic zrobi
quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
to moj juz byl kompletnie nie na temat(prawie 600 postow
)
co do serva to ja nie postaiwe ale wiem kto moze to zrobic zrobi![]()
no nie wiem...jezeli insame to twoja xywka to na pewno ty....a pozatym zrobie sobie na zlosci poprosze fixxa zeby mi znalazl tego twojego komentsa...![]()
i placze ze na servach ludzi nie ma....
wg mnie to co ja napisalem ze cpma jest najlepszym z modow do q3 czyli jest modem nie cala gierka wiec znowu cos ci pomylilo
poza tym co do dobrych gier przypuscmy baldurs gate 2 jest dobry no jest ale jakos by mi sie nie chcialo w niego codziennie grac
i tak samo jest z q3
wiec oxy jesli moge prosic od******* sie ode mnie albo zrob ze swoim sposobem myslenia bo ci nie wychodzi chyba za bardzo
quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa
TAK ja gra�em w Quatixai w jeszcze par� mapek z serii meat. Te drugie bardziej mi si� podoba�y.
P.S. a teraz najbardziej konkretna odpowiedz: Ja serva nie postawi�, ale ide� popieram
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:41.