FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7487)

Posted by Kwasny on 14-07-2002 12:08:

Talking Ciche Pytanie Do Adminow :)

A mianowicie, mozecie powiedziec jak to zrobic aby forum bylo tak popularne jak to ????

Posted by [FPP]Shooler on 14-07-2002 12:59:

Ono tak naprawde nie jest popularne :} w rzeczywistosci kazdy z FPP.PL ma pozakladane od 15-25 kont na boardzie i tworzymy sztuczny tlok :o

Posted by rcube on 14-07-2002 13:01:

Na przyklad ja to Schooler

Posted by d4 on 14-07-2002 13:33:

Ja te� jestem Shooler. I si� ugadujemy kto jaki topic stawia i kto co pisze, bo Raptor wraz z Saari pisze nam scenariusze, aby by�y ciekawe, my tylko wykonujemy polecenia wg scenariusza skryptu. Coprawda mo�emy czasem da� co� od siebie, ale jest ci�ko samemu co� wymy�le� wi�c wolimy gotowce. Robisz kopiuj wklej i po sprawie. Czasem musisz tak porobi� 2 bite godziny, ale jak mus to mus. Tak naprawd� to rzeczywistych urzytkownik�w forum jest z 5ciu a reszta to klony, fake konta po to, aby utrzyma� forum.

Posted by jasio14 on 14-07-2002 13:36:

wiadrem14 jest polowa ekipy fpp ktora to z najczarniejszych zakamarkow swych dusz wygrzebuje pomysly jak utruc zycie boardowiczom... az strach sie bac...

<prorok> I zap�on� piekielnym ogniem wasze serwery, gdy� zabezpieczenia ich w�t�e, a podatno�c na buffer overflowy ogromna. I zaprzestan� dzia�ania wasze routery a wasze niewiasty nosi� b�d� pakiety w kub�ach, a tam b�dzie p�acz, zgrzytanie z�b�w, 404 i request timeout.

Posted by Eustachy on 14-07-2002 14:06:

ja rowniez jestem jednym z kont Shoolera. Pozbawiony g�owy przez Anoouar'a - pamietnego dnia, podczas zabawy w piakownicy, wiode zywot ponurego pesymisty i zacieklego openenta tajemniczej osoby Venotoma...

Posted by jasio14 on 14-07-2002 14:41:

jeblo mi sie, delete this post

<prorok> I zap�on� piekielnym ogniem wasze serwery, gdy� zabezpieczenia ich w�t�e, a podatno�c na buffer overflowy ogromna. I zaprzestan� dzia�ania wasze routery a wasze niewiasty nosi� b�d� pakiety w kub�ach, a tam b�dzie p�acz, zgrzytanie z�b�w, 404 i request timeout.

Posted by Hakan on 14-07-2002 14:46:

Ta venotom to jedyna realna tu osoba (ktora jak widac nie wie o co tu chodzi) i nie podporzadkowowuje sie scenariuszom

Niewa�ne, kim jeste� I co z tob� zrobiono. Pr�dzej czy p�niej zyskasz
prawo wyboru. Jeste� czym� wi�cej ni� tylko sum� swoich cz�ci...
Niewa�ne jak dosz�o do twoich urodzin, jak do tej chwili toczy�o si� twoje �ycie!
Masz oczy, masz m�zg i skal� warto�ci. Nie pozw�l, by ktokolwiek ci� oszuka�,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, je�li nadejdzie, upewnij si�, �e wybierasz
samodzielnie. Nic co dzia�o si� wcze�niej,nie b�dzie wtedy mia�o znaczenia.

Roger Zelazny �Ksi��e chaosu�

Posted by [FPP]Lipas on 14-07-2002 14:52:

quote:
Napisane oryginalnie przez HakaN
Ta venotom to jedyna realna tu osoba (ktora jak widac nie wie o co tu chodzi) i nie podporzadkowowuje sie scenariuszom

On nas po prostu lubi wkurzac

btw. ja tez jestem Shooler, tylko ze on o tym nie wie

'U�miechnij si�, w�a�nie jeste� w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Posted by on 14-07-2002 17:05:

A mnie tak naprawde wogoole nie ma.
Jestem zautomatyzowanym botem ktoory ma wpisane 666 mln losowo zebranych komentarzy z roznych forum i jest dodawane 50 reply'ow przeze mnie dziennie (random!!!!!)

Posted by on 14-07-2002 17:05:

ale nie bo to Shooler sie pytal.
dupa

Posted by [FPP]Shooler on 14-07-2002 17:34:

Cholerka konta zaczely mi sie myslic...

Tak w ogole to kazdy ma opracowany przez psychologow oryginalny charakter i sposob wypowiedzi

Posted by Lesio on 14-07-2002 18:53:

Cholerka konta zaczely mi sie myslic...

Tak w ogole to kazdy ma opracowany przez psychologow oryginalny charakter i sposob wypowiedzi

-----------po edycji-------------
Sorry, uzylem zlego konta i powiedzialem to jako prawdziwy Shooler, a mialo byc inaczej

Posted by d4 on 14-07-2002 19:11:

Hehehehehe dodam, �e ta pomy�ka by�a w scenariuszu 3:>

Posted by [FPP]krzysiek on 14-07-2002 19:42:

A ja jeszcze dodam, ze tak naprawde to board Venotoma i on wymysla scenariusze rozsylajac je jako RAPTOR lub Saari (jego alter konta). W dodatku jak wczesniej slusznie zauwazyl HakaN tylko Venotom pod swoim prawdziwym kontem nie postepuje zgodnie ze swoimi scenariuszami by wprowadzic element chaosu, by ludzie postronni nie zorientowali sie, ze wszystkie dysputy tu sa z gory kierowane przez jedna osobe.

Pytanie tylko czy jesli Venotom swiadomie nie podporzadkowuje sie wlasnemu scenariuszowi to czy nie jest to rowniez jesgo scenariuszem tylko jakby glebszym. 2-giego stopnia wtajemniczenia?

A ja to juz wogole jestem z boarda gracz.net-u i ujawniam te wszystkie tajne mankamenty aby rozsypac board.fpp.pl a z czasem cale fpp.pl.

SESESESESE <- zlowieszczy smiech

[zamotalem sie troche i scenariusz do x-files prawie mi wyszedl ]

Posted by jasio14 on 14-07-2002 19:53:

NIE, NIE, NIE???!?!??

NASZE DZIECIECE MARZENIA OBROCONE W NIWECZ!!!!! GHGHGHHGHGH

Posted by AlieneK on 14-07-2002 22:22:

przepis na fajnego boarda to sensowni ludzie...i inne takie

Posted by G.mbit on 14-07-2002 22:29:

Talking

Shooler mno�y si� jak krooliki !! Klonowanie ma opanowane do perfekcji !! Efekty mo�na podziwia� czasami na #fpp.pl w wi�kszych ilo�ciach
Nawala mu chyba czasami organizacja z pozosta�ymi !!
A btw. mam podejrzany nr. na karku !!

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:13.