FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7488)

Posted by S&D=EliMiNaToR= on 14-07-2002 12:08:

Configi

Wpadlem na maly pomysl... proponuje utorzyc dzial, w ktorym gracze umieszczaliby swoje configi z wolfa. Mysle, ze pomogloby to wielu graczom(szczegolnie w ustawieniu grafiki itp). W wielu przypadkach wplyneloby to na poziom gry. Oczywiscie to jest tylko moje zdanie.
Dla porownania podaje adres: http://www.q3arena.gry.wp.pl/?id=23
Pozdrawiam

Posted by [FPP]PaRoWa^^ on 14-07-2002 14:14:

/callvote dodac do strony dziala z konfingami

jak przejdzie to dam na swojej stronce to

Posted by MAr-n on 14-07-2002 14:48:

F1

Chetnie bym chcial zobaczyc configi innych graczy , niektorzy niechca dac swojego ciekawe czego sie boja jezeli ktos zechce moge umiescic swoj na jakiejkolwiek www lub nawet tu na boardzie

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
M�j avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce b�dzie jeszcze ta�sza w�dka"

Posted by on 14-07-2002 17:43:

Proponuje moze nie tyle dac podstrone z cfgami, ile po prostu pelen opis komend przydatnych do budowania *.cfg i prawidlowa skladnie (to jest fqrwiajace, gdy trzeba po omacku odkrywac pewne rzeczy).
Natomiast mam pewne opory przed pokazaniem swojego cfg, chociaz chetnie bym posluchal opinii i sugestii, jak stworzyc pewne "karkolomne" bindy, rozwiazywac problemy, unikac lub poprawiac bledy.

Posted by [FPP]PaRoWa^^ on 14-07-2002 19:13:

dobra ja zrobie taki dzial kto kce niech wysyla swoj conf na [email protected] z tematem "Confing"

Posted by MAr-n on 14-07-2002 22:39:

kkphgs czego sie boisz cziter chyba nie jestes a moj konfig wiesz gdzie jest opisany wrzuc tam swoj to ci powiem co jest co

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
M�j avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce b�dzie jeszcze ta�sza w�dka"

Posted by HellboY on 15-07-2002 07:29:

Talking eeee z tego co wiem...

to taki topic ju� jest >>> "Jak podkr�ci� Hansa" by Mazio

Posted by [FPP]PaRoWa^^ on 15-07-2002 11:11:

LOL cztyaj uwaznie ,ten topic jest o czyms calkiem innym lolq

Posted by Chrumkules on 15-07-2002 11:42:

quote:
Napisane oryginalnie przez PaRoWa^^
LOL cztyaj uwaznie ,ten topic jest o czyms calkiem innym lolq

parowa ja sie wypowiem jak zobacze ta strone bo narazie to wisi coming soon a nic nie ma nawet o premierze, zeby nie bylo tak jak z warcraftem 3 ktory mial wyjsc w 1999r - bo nim dostaniemy te configi to juz nam siwe brody urosna - a tak serio to wiadomo cos kiedy otwarcie???

Posted by S&D=EliMiNaToR= on 15-07-2002 21:59:

Widze, ze moj pomysl sie spodobal, ale brak jakiegokolwiek dzialania Moze na rtcw.fpp.pl dac taka podstrone?

Posted by [FPP]PaRoWa^^ on 15-07-2002 22:55:

ja mam juz all praktycznie gotowe tylko probuje skrobnac ta konsole php jak sie nie uda to ruszamy bez moge nawet pokaz jak ida prace kazemu kto mejlnie na [email protected]

Posted by [BSM] Eladamari on 17-07-2002 18:40:

Chrumki jak nam urosna dlugie siwe brody to i sadelko bedzie a wiadomo ze starsi ludzie na czerwono sie ubieraja i krzycza holholhol Wiec BSM sie wzmocni

Posted by Swiety on 26-07-2002 19:02:

To ja tez dam moj config

Troche sie swego czasu na tym napracowalem wyszlo cos oko�o 40 KB configa

Posted by Scarab on 28-07-2002 22:54:

eh

Ja chce config mitosa!!!

Posted by .eFD2eM on 28-07-2002 23:09:

Lightbulb konfig

moje zdanie jest takie ze aby brac sie za pisanie configa trza najpierw osiagnac odpowiedzniego skilla

oczywiscie nie mozna farcic jak te fartoochy co graja z infim

choc patrzac z drooogiej strony dopry config moze byc klooczem do osiagniecia sukcesu

Posted by Hodek on 29-07-2002 01:28:

e ja tam mam sw�j cofig i wszyscy zawsze ko�omnie le�� martwi zrobi� mi go martin bo sam bym rady nie da� z tymi komendami i niechce zmieniac mojego cfg bo narazie jest dobry NARAZIE

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Posted by on 02-08-2002 15:54:

Tracisz mnostwo radosci Hodek, ja mam ubaw po pachy, jak zrobie nowy skrypt do ammo i chce kamratow obdzielic a sprzedam im nalot, arta, a przynajmniej granat.
A na serio - cholernie duzo sie nauczylem macac w cfgach, choc przez to od 2 m-cy nic mi nie chodzi tak, jak powinno (czytaj: jakbym sobie tego zyczyl).

Posted by DarkXenocide on 03-08-2002 02:05:

Re: konfig

quote:
Napisane oryginalnie przez .eFD2eM
moje zdanie jest takie ze aby brac sie za pisanie configa trza najpierw osiagnac odpowiedzniego skilla

oczywiscie nie mozna farcic jak te fartoochy co graja z infim

choc patrzac z drooogiej strony dopry config moze byc klooczem do osiagniecia sukcesu

Widocznosc jest kluczowa napewno, z logicznych wzgledow i mam tu ma mysli duze dystanse.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Posted by kag on 03-08-2002 10:19:

Re: Re: konfig

quote:
Napisane oryginalnie przez DarkXenocide

Widocznosc jest kluczowa napewno, z logicznych wzgledow i mam tu ma mysli duze dystanse.

no tak lodowisko ownuje, tylko bez gogli ze zmienna polaryzacja grac sie nie da

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:58.