FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=749)
CPMA 0.99v
CPMA armour systems are now the default
LG knockback upped from 1.2 to 1.3 (this is about as close to the CPM 1.0 LG push as it's possible to get)
Lateral self-knockback of RL in ProMode now matches "normal" PM RL knockback (vertical self-knockback is still the same as VQ3 so RJ's for height behave the same way as always). This is a very cool thing, as it enables a more QDQ-ish style of rocket-running.
Nie chce mi sie juz zmieniac tego numerka ale napiszcie jak tam sie wam nowa spawarka podoba? No i te RJ YEAH!
chyba dostosuje serv slizgu do nowych wersji...
teraz najnowsze to cpma v ?? a pointrelase 1.29h ?
zgadza sie ?
Yup. Najlepiej x0r2 =))
???
ciekawe...kto gra jeszcze w cpm1?
z tego co wiem to nikt
no moze nie w cpm1 ale na bardzo popularna w polsce versje 1a
quote:
Napisane oryginalnie przez Fryx
ciekawe kiedy sie doczekamy wersji 1.0... predzej zgrzybiejemy albo wszyscy sie na cs przerzuca...
Gdybyscie uwaznie sledzili sprawy z CPMA zwiazane, to wiedzielibyscie, ze celowo wersja 1.00 jest opozniana, gdyz ma to byc jak najbardziej dopracowana i jak najmniej zabugowiona wersja 1.0 jaka kiedykolwiek w historii programistyki wyszla . Zreszta, juz nie wiele jest do poprawy. Tylko kilka rzeczy i kilka malych buczgow
. No i arq i rhea dopracowuja nowy spectator mode (ten bajer z demkami znaczy sie).
Co do mapek, to polecam x0r2, gdyz bedziemy na niej grali na turnieju we Wrocku 1 wrzesnia. Jeszcze tylko razem z x0rem musimy cos na niej poprawic...
Gdybyscie uwaznie sledzili sprawy z CPMA zwiazane, to wiedzielibyscie, ze celowo wersja 1.00 jest opozniana, gdyz ma to byc jak najbardziej dopracowana i jak najmniej zabugowiona wersja 1.0 jaka kiedykolwiek w historii programistyki wyszla. Zreszta, juz nie wiele jest do poprawy. Tylko kilka rzeczy i kilka malych buczgow
. No i arq i rhea dopracowuja nowy spectator mode (ten bajer z demkami znaczy sie).
Co do mapek, to polecam x0r2, gdyz bedziemy na niej grali na turnieju we Wrocku 1 wrzesnia. Jeszcze tylko razem z x0rem musimy cos na niej poprawic...
Jeszcze tylko razem z x0rem musimy cos na niej poprawic...
quote:
Napisane oryginalnie przez Fryx
ja juz q3 podziekowalem...
Tylko dodaja nowe rzeczy a nic nie poprawiaja
a sory
Tylko literki
Posiedzieli by troche przy PM i zrobili by oficjalna wersje
Jakies konkretne przyklady? Jakie razace bugi sa w CPMA?
- cooldown
tak, i zaraz ktos powie ze przeciez jest vote. spox ale po co to wogole wprowadzac i robic zamieszanie??? zeby przypominalo vq3??? to byla pierwotna idea PM??? chyba nie...
quote:
Napisane oryginalnie przez [sD]Q
No nie ty te�??? S�yszlem, �e Shiva i Oxygen r�wnie� "podzi�kowali" ????
milo znow widziec oxego na servach i milo go widziec wsrod BD
btw co za ***E PO****** S*****SYNY GLUPIE PIZDY HAMY ZASRANE wystawily mi ocene 1 (slownie: jeden) i to jeszcze 3x??? Ludzie nie wystawiajcie mojej cierpliwosci na probe
a ja ci wystawilem 5
zadowolony?
poki co gram w throne of bhaal - full wypas ludzie mowie wam![]()
![]()
muszeeeeeee mieccccccc tennnnn dodateeeeekkkkkkk!!!!!!!!!!
muuuuuuuusssssszzzzzzzzeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!
moj mag pragnie wiecej niz 17 lev(max w bg2)
chce osiagnac jeszcze wieksza potege!!!!!1
podobno mozna miec 29 lev(magiem)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
grasz w eng czy pl? jak pierwsze wrazenia?
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:06.