FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7517)
Czy w RTCW da się grać joyem?
I jakie macie doświadczenia z tym związane?
pierwszy
?
Tlen:[email protected]
Mini Portal i nietylko
quote:
Napisane oryginalnie przez Hodek
jezu ventom ty już sie nawet donas dostałeś na bord o RTCW wes przestań z tymi swoimi głupimi pytaniami draznic ludzi![]()
blagam zniecheccie go do rtcw ...
bo juz widze jego topici :
"co lepsze : kombinerki enga, czy strzykawka meda"
albo :
"Jaki skin najbardziej lubisz i dlaczego ? "
"jaka jest wasza ulubiona bron i dlaczego jest to nóż"
"poszukuje dobrych, szybkich, polskich modow do rtcw"
"co jest lepsze : 'Return to' czy 'castle wolfenstein'"
itd itp
v51
...ale topic przynajmniej oryginalny
Co do joy'a : nie wiem , nie próbowałem i nie jestem na tyle po#$%&* , żeby w ogóle próbować No , ewentualnie zagram , ale na kontrolce do symulacji lotniczych .
Pozniej wysylaja swoje problemy na boarda, bo od tego jest
Gratuluje orginalnego topica (zachecam do grania touch padem + keybord a'la palmtop).
eee tam joystick... KIEROWNICA
Po przeczytaniu tego topica stwierdzilem ze gra joystickiem bylaby za prosta ... mam propozycje aby grac w RtCW kierownicam .... trzeba tylko skonfigurować 4 przyciski 2 pedaly i skrzynie biegow (takie mozliwosci ma moja moze sa bardziej rozbodowane). Moje propozycje configu: zmiana broni w skrzyni biegow (skrzynka sekwencyjna of coz), ruch do przodu i do tyl na pedalach, strafe lewo i prawo na kolko, 2 przyciki po lewej -> gorny jump a dolny duck, 2 przyciski po prawej -> gorny zoom dla snipy a dolny reload.... Potem posadzic przed kompem Venotoma za nim umiejscowic kamerke internetowa i zrobic showcast'a na caly swiat ... z.a.j.e.b.i.s.t.a oglandalnosc gwarantowana
hehe
hyhy a kto probwal grac w wolfa na macie do gier tanecznych z psx
Oczywiscie joy musi byc analogowy... I zeby ten postnie byl do konca spamem dodam jako czyscioszek (o czym wie np. Mitos|wanna czy prosper, spanzik i inne gwiazdy RTCW) ze tak naprawde jest dobrze myc myszke i podkladke mydlem w cieplej wodzie (pozniej sie ogolic). Nawet dobry joystick Logitecha nie pomoze w starciu z czystym i schludnym gestapowcem !
PS.
Oni sie kompia z tymi przyborami, jak ja kiedys ze swoja zolta kaczucha
heh przynajmniej zabawny topic
Jak pogralem ostatnio w SOF2-a na low gravity ...to niby nie glupi pomysl wlasciwie gra przypomina lot szybowcem
przepustnica i inne tego typu bajery wskazane .......jestem ciekaw......czy w wolfie da sie ustawic low gravity
........ na poczatku glupio to wyglada i glupio sie skacze.......ale jest zabawnie (przynajmniej w SOF2).............
Z drugiej strony jak sobie wyobraze ,ze mialbym grac joy-em + mycha....to by to chyba nie wyszlo rece by mi sie rozjezdzaly...........tu pchasz myche a tu joy-a.....obłęd..........
A co myslicie czym ja gram Klaiwatura!
Nie ja gram juz caly czas Joyem!
Nie ma nic lepszego jak MS Sidewinder!
Joy Rox
Pozd Rudi
Piepszyc, klawiature i myszke, w dupala z joystickiem...
Grajcie na tabletach - rulezzzz
ja polecam podlaczyc keyboard do kompa i garc tak ... venotom musisz tak zrobic, gram tak od roq :p
Hm... a ja polecam odłączenie klawy i myszki i granie w Wolfa za pomocą siły woli. Na początku sprawa to drobne problemy, ale szybko sie można przyzwyczaić. Najgorzej uruchomić całą gre, ale od czego jest trening W połączeniu z zdolnością przewidywania przyszłości mamy całkiem zgrany system poruszania sie. Przynajmniej wiemy kiedy olać runde bo i tak spartaczymy
Goraco polecam :> GL 4 all
Veotom nie przejmuj się
Nie słuchaj tych wszystkich pseudofachowców .
Jak sobie kupisz dobrego joy-a do Wolfa to nie tylko będziesz mógł sterować postacią przód tył lewo prawo ale będziesz mógł sterować w płaszczyźnie pionowej góra-dół - w ten sposób będziesz mógł latać w Wolfie co niewielu potrafi.
zamiast klawiatury podlacz sobie klawiorki MIDI, do joya beda jak sie masz, a przy okazji, w muzycznym kupisz podrecznik i etiudki - 2 miechy i w c-dur bedziesz wszystkim wywalal z mausera na dziendobry, a moze przy okazji i Festiwal Chopinowski wygrasz?? kto wie ...
Ja uzywam kierownicy do ruchu , skrzynie biegu do zmiany broni a pedaly do iscia lub naglego zatrzymania sie , ma tez ona Dual Shocka dzieki czemu czuje jak strzelam i jak biegam po wertepach
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"
A ja mam helm wirtualny i specjalny kostium ze specjalnym karabinem ze gram jak in real
eh marzenia
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
A ja mam helm wirtualny i specjalny kostium ze specjalnym karabinem ze gram jak in real![]()
eh marzenia![]()
A ja mam helm wirtualny i specjalny kostium ze specjalnym karabinem ze gram jak in real
Ja proponuje gre na ekranie dotykowym + pistolet (taki jak kiedys byly popularne do gry na pegazusie). To bedzie dopiero skill...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:20.