FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=752)
Gry
Jak juz tak gadamy kto jakie ksiazki czyta czy jakie komiksy lubi to moze powiecie w jakie gry oprocz FPP gracie?
Ja pykam szczegolnie w RPGi
Z RPG najbardziej do gustu przypadla mi cala seria Baldurs Gate (I, ToCS, II...), Diablo (w I caly czas gram na sieci, w II juz nie gram - kiszka ) i z sieciowych to Ultima Online oraz Asheron's Call...
Z gier RPG singlowych to jeszcze Revenant i stare Ultimy...
Czekam na UO2 i chce kupic SUMMONER'a
Aaaa!!!! I oczywiscie Fallout!
- I, II, Tactics...
A ja grywm w strategie
W tej chwili to w Stars reszty nie bede wymienial bo mi sie niechce
Ja g�osowa�em na Erpegi, ale gram we wszystko (no, prawie wszytko ). Z RPG'�w to Diablo II (z ch�ci� pogra�bym te� w Diablo I, ale nie mam sk�d wzi��
) Oczywi�cie wcze�ciej gra�em w Diablo I. Ha, i to ile!
Z innych gier to Warcraft II (klasyka rulez!) Gra�em te� w GTA, GTA 2, ****, nie b�d� wszystkiego wymienia�, bez przesady... I jeszcze jedno... Mag - piszerz, �e Diablo II to kiszka... Nie zgodz� si� tu z Tob�
Zagraj sobie w rozszerzenie Lord of Destruction (walczy si� z Baal'em
) na patchu 1.08... Mi�d
tak ja nawet w Diablo II Lords of Destruction gralem i mam orginala
Napisane oryginalnie przez S4i1or
Ja g�osowa�em na Erpegi, ale gram we wszystko (no, prawie wszytko). Z RPG'�w to Diablo II (z ch�ci� pogra�bym te� w Diablo I, ale nie mam sk�d wzi��
) Oczywi�cie wcze�ciej gra�em w Diablo I. Ha, i to ile!
Z innych gier to Warcraft II (klasyka rulez!) Gra�em te� w GTA, GTA 2, ****, nie b�d� wszystkiego wymienia�, bez przesady... I jeszcze jedno... Mag - piszerz, �e Diablo II to kiszka... Nie zgodz� si� tu z Tob�
Zagraj sobie w rozszerzenie Lord of Destruction (walczy si� z Baal'em
) na patchu 1.08... Mi�d
![]()
Fallout !!!!!! i oczywiscie Starcraft !
Vote na strategie, chociarz i tak nic nie przebije dobrej, dlugiej oraz udanej sesji w jakas gre fablarna (cyberpunk, earthdawn)
Napisane oryginalnie przez Wania
Vote na strategie, chociarz i tak nic nie przebije dobrej, dlugiej oraz udanej sesji w jakas gre fablarna (cyberpunk, earthdawn)
Offline czy Online? :P
quote:
Napisane oryginalnie przez Shooler
Ja gram w Starcrafta (BroodWar), Diablo 1/2, DK2 ewentualnie jakies inne strategie!
Re: Offline czy Online? :P
quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Mag
W D1/2 grasz na sieci?
"Jak tu �y� w mie�cie, kt�re jest z tego znane, �e wszystko, co si� dzieje z g�ry jest ukartowane Tam, gdzie dominuj� poszlaki, a nie fakty i �eby co� osi�gn�� ***** musisz mie� kontakty. Prawdziwe �ycie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak by�o, b�dzie, musi by�- umiesz z tym �y�?" WWO
rpg poza kwakami roxuja
kurde... boshe... jak moglem zapomniec o SC...prosze o wybaczenie!
Ja jeszcze dodam HoM&M ]I[
Najwyzej lokalnej - na modemie ciezko - rachoonki. Mil0sh gral kiedys w Diablo 1 przez modem.
Re: Re: Re: Offline czy Online? :P
quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Mag
praktycznie zero lagow i male pingi pozwalaja cieszyc sie z gry nawet modemiarzom - of corz... po 18:00![]()
![]()
Z Eartha gralem w Przebudzenie Ziemi![]()
![]()
![]()
a ja...
... a ja lubie cala serie Fify (EA SPORTS) a takze NHL i NBA (TA SAMA FIRMA)
Do tego seria C&C
Heros of Might and Magic
Airlines Tycon
i THPS
a takze czasem fpp
CS RZADZI
Re: a ja...
quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]esede
...
CS RZADZI
Re: Re: a ja...
quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
zalezy jak dla kogo...
dla mnie rzadzi qw![]()
i jescze sporo innych
ciekawosc
czy BG 2 ma opcje multiplayer??? tzn. pewnie ma ale czy warto w nia grac???
aha i jeszcze jedno czy Tornament ma sensownego MP???
poprostu moge miec jedna z tych gier i jestem ciekawy ktora lepsza
Nie strawilem Baldura, pobiegalem, pobiegalem i mi sie znudzilo ! Po mimo ze kocham fantastyke, poprostu tego nie strawilem ...
BTW Moglby mi ktos napisac minimalne wymagania do MAx Payna Priiiiiiittttiiiii plizz !
Szczegolnie mi sie podoba Jagged Alliance, pomimo, ze ma troche bugow to jest to jak dla mnie jedyna strategia, w ktorej naprawde mozna pomyslec i bawic sie taktyka (z powodzeniem da sie wyczyscic baze wojskowa 2 ludkami). Poza tym dziala sie na poziomie oddzialu i nie ma tych glupich hexow, z ktorymy kojarza sie wszystkim tur�wki. A do pytania to mozna podejsc rownierz od innej strony. Ja lubie np. grac w gry w ktorych jest moja ulubiona spluwa - Desert Eagle. Naprawde Desert RULEZ!
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:41.