FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7627)

Posted by kag on 30-07-2002 10:38:

Beach

no dobra najwyzsza pora zeby ktos to powiedzial

prawda jest taka ze mapa beach sie aqrat tworcom rtcw udala, po 2 mapa jest od poczatq, po 3 kazda gra ma x map ktore sa grane bez opamietania a nawym mapom jest sie przebic niezwykle trudno. dlatego tez powstaja specjalne custom packi ktore sa grane na wyznaczonych serwach. tylko ze w rtcw pl mamy malo serwow

w sumie w pl gra sie mapy basic, z tym ze depot i sub sa grane znacznie rzadziej niz base, asault i beach. Wszelkie expoerymenty sa raczej skazane na niepowodzenie przy glosowaniu bo podejzewam ze czesc osob op prostu ich nie ma na hdd [ bo kopie za unpure] inna sprawa jest to ze tych custom map juz troche jest, zakladajac dobre checi admina serwa, ktory nawrzucal sporo custom map -> spory wybor->mala szansa ze all obecni na serwie ja maja-> F2

do tego dochodzi fakt ze mecze gra sie na mapach basic +goty i to raczej tych najlepiej opanowanych i nawet ffa moze byc traktowane jako swobodne cwiczenia terenowe , gra na custom to tylko 4 fun bo te mapy nie maja szans wielkich na gre w oficjalnych spotkaniach

moze rozwiazaniem byloby po prostu podanie na stronie klanu administrujacego danym serwem ze w tym tygodniu na serwie dostepne sa 2 [?] custom mapy do sciagniecia z .. adres, mysle ze ograniczenie wyboru costom map i podanie adresu zwiekszy prawdopodobienstwo tego ze ludzie mapy beda miec, beda wiedzieli gdzie mozna w nie pograc i skonczy sie masowe narzekanie na mapy.

decyzja o custom mapach - decyzja admina/klanu/jozka spod budki z piwem lbo sonda na stronie klanowej z wyborem .....

Posted by Killah on 30-07-2002 12:45:

Powiem kr�tko =POPIERAM=

Posted by ProspeR on 30-07-2002 15:26:

Ja powiem tak. Juz tyle bylo wezwan do wrzucana na serwy customow ze to trzeba zrobic. Byle tylko to nie skonczylo sie a tym topicu

Posted by [FPP]Saari on 30-07-2002 15:29:

Skonczy sie pewnie. Zawsze tak jest

Posted by Killah on 30-07-2002 15:31:

Prosze was zr�bcie co� z tym beach !! Dzisiaj przez cale 3 godziny gralem tylko na tej mapie. Pr�bowalem j� zmienia� ale bez skutk�w. Ciagle by�o : F1 - 1-3 g�os�w F2 - od 5 wzwy�. POMOCY !!

Posted by [BSM] Eladamari on 30-07-2002 15:56:

No ja zaczolem dzialac i nadal prosze o jakis kontakt z adminami (najchetniej GG). Moze dzisiaj zalatwie juz cos
A tak swoja droga to takich topicow bylo pelno

Posted by Swiety on 30-07-2002 16:31:

A gdzie Wiocha ?

Kag zapomniale� o Village.

Czasami jak chlopy wejdziem na serwer to chcem zrobic kallwota na wioche, ale miastowe to by tylko na biczu grali.

Na zachodzie jeszcze o wiele wi�ksza popularno�cia ni� u nas cieszy si� Sub z niewiadomych przyczyn zbut czesto u nas nie grany.

KIedy� my�la�em ale z perspektywy czasu s�dze �e te dwie mapy s� najciekawsze.

Posted by SOLAR on 30-07-2002 18:44:

Cool

No to wrzucam na serwer nowe mapy. Info macie na servisie, Sugestie prosze pisac na boardzie lub na maila.

Nawet nie wiecie ile to mnie kosztowalo stressssu, ale teraz to juz chyba moze byc tylko lepiej

Serdecznie zapraszam

Posted by kag on 30-07-2002 18:54:

quote:
Napisane oryginalnie przez ProspeR
Ja powiem tak. Juz tyle bylo wezwan do wrzucana na serwy customow ze to trzeba zrobic. Byle tylko to nie skonczylo sie a tym topicu

ja nigdy nie koncze na topicu

Posted by Xceed on 30-07-2002 21:21:

Red face

Ta , jasne , wszystko super , tylko , �e te apele na boardzie dotr� do zaledwie garstki wolfplayer�w , ot co .

Mi sie ju� dawno znudzi�y te miauczenia i apele i jakie� map_cycle , teraz po prostu to wale w dupe bez wazeliny drutem kolczastym - i ide na jaki� zachodni serw "gdzie dosz�a cywilizacja" [ no offence pl admins ]

Posted by Pysiu on 30-07-2002 21:25:

Ja jestem za, przydalyby sie jeszcze te serwy z customami.

Know your limits

Posted by Allan on 31-07-2002 13:23:

ja tam lubie beach D

Posted by on 31-07-2002 19:15:

W imieniu klanu Thorn zapraszam wszystkich na server ALASKA
ip: 157.158.191.137:27960
gdzie w porozumieniu z adminem (Gatess) bedzie pewnie mozna wprowadzic w zycie pomysl Kaqa.
wszelkie info na www.thorn.woytec.pl
jesli bedziecie na tyle zainteresowani, zeby tracic czas na pisanie, to otworzymy odpowiedni topic na klanowym forum, na ktore swoja droga zapraszam http://mitglied.lycos.de/gatess/forum/index.php

Posted by Sierp on 31-07-2002 23:52:

Popieram ... ale chcialbym opisac cos...

a wiec tak pewien klan gra sobie mecz w pewnej lidze.... wybiera MP_ROCKET.... ale sedzia mowi ....******* nie ... " czemu nie ?" bo nie **** ... nie mozan grac na mpach z GOTY " (chodz w reg pisze ze mozna grac na all podst map te z GOTY TErz) ... no i bylo Tyle gadki ... NIE BO NIE

Wniosek.... Trza najpierw odpowienich ludzi dobrac

W tym roku miko�aj trafi� do wszystkich dzieci...

Posted by Xceed on 01-08-2002 01:22:

Wink patrzcie na niego jak gangsta

quote:
Napisane oryginalnie przez Sierp

a wiec tak pewien klan gra sobie mecz w pewnej lidze.... wybiera MP_ROCKET.... ale sedzia mowi ....******* nie ... " czemu nie ?" bo nie **** ... nie mozan grac na mpach z GOTY " (chodz w reg pisze ze mozna grac na all podst map te z GOTY TErz) ... no i bylo Tyle gadki ... NIE BO NIE

W takim razie gor�co pozdrawiamy tego 'szefa'

LOL of the day

Posted by Hodek on 01-08-2002 02:58:

Red face

e kolejny topic o beach, moje zdanie to juz chyba ka�dy zna

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Posted by DarkXenocide on 01-08-2002 03:05:

Przypomne jak ByRy jesio pelne zawsze byly i dalismy nowe mapki/cycle etc + PURE hehe to nagle staly puste z 2tygodnie chyba

To tyle w temacie

PS: Beach lubie.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Posted by Sierp on 01-08-2002 11:33:

Re: patrzcie na niego jak gangsta

quote:
Napisane oryginalnie przez Xceed

W takim razie gor�co pozdrawiamy tego 'szefa'

LOL of the day

Sam jestes LOL of DDay... jak nie wisz o co chodzi

Posted by Berti =||= on 01-08-2002 11:46:

quote:
Napisane oryginalnie przez DarkXenocide
Przypomne jak ByRy jesio pelne zawsze byly i dalismy nowe mapki/cycle etc + PURE hehe to nagle staly puste z 2tygodnie chyba

Bo ludki nie nie lubi� jak sie ich do czego� zmusza...zawsze chc� mie� co� do powiedzenia n/t tego gdzie chc� gra�/jak i z kim.

I dlatego PRL sie dobrze nazywa�

Posted by MAr-n on 01-08-2002 11:51:

No w wolfie zaczyna sie robic jak w polskim cpma gdzie tam sie gra 2 mapy do oporu az sie zygac chce Ja bym sobie chcial pograc wiecej na base sub depot nawet na tundrze a tu co mamy beach buu Lubie ta mape ale jakis umiar musi byc

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
M�j avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce b�dzie jeszcze ta�sza w�dka"

Posted by Swiezy on 01-08-2002 12:22:

Wszytko to prawda co piszecie, ale nowym graczom najlatwiej sie nauczyc wlasnie na biczu.

Posted by MAr-n on 01-08-2002 13:19:

dlaczego jak ja zaczynalem to pierwsza mape jaka zagralem byla Deapot potem base i tak wkolko kilka razy bicz wtedy to wogule co kilka rund gralo sie inna mape i byl zayebiscie

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
M�j avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce b�dzie jeszcze ta�sza w�dka"

Posted by Allan on 01-08-2002 13:28:

quote:
Napisane oryginalnie przez Sierp

Wniosek.... Trza najpierw odpowienich ludzi dobrac

muehhehehe no a zdazyla ci sie kiedys taka sytuacja ze cos takiego piszesz ?

Posted by Sierp on 01-08-2002 19:35:

quote:
Napisane oryginalnie przez Allan

muehhehehe no a zdazyla ci sie kiedys taka sytuacja ze cos takiego piszesz ?

Brales cos ? a moze nie umisz czytac :|

Posted by DOKTOR on 01-08-2002 21:29:

Question

Tak zda�y�a si� taka sytuacja w�a�nie przed naszym meczem BSM vs 101st Gdzie BSM chcieli gra� na mapie rocket ale jeden z s�dzi�w XG nie zgodzi� sie na to. Mecz i tak nie zostal dokonczony

Jest jedna rzecz dla kt�rej warto �y�........ HIP-HOP i nie zmienia sie nic
Peja- rocznik 1976

Posted by Sierp on 02-08-2002 11:07:

Thumbs up

quote:
Napisane oryginalnie przez 101st|DOKTOR
Tak zda�y�a si� taka sytuacja w�a�nie przed naszym meczem BSM vs 101st Gdzie BSM chcieli gra� na mapie rocket ale jeden z s�dzi�w XG nie zgodzi� sie na to. Mecz i tak nie zostal dokonczony

Hehe mialo by anonimowe zeby na mnie nikt nie wjechal .. ale i tak lolki sie znalazly

PS. Thx za poparcie A co do wyniku ... to terz przez sedziego ... ale bylo minelo ....

Posted by on 02-08-2002 16:02:

quote:
nowym graczom najlatwiej sie nauczyc wlasnie na biczu
moze dlatego, ze bicz jest grana najwiecej?

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:21.