FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7673)
M4!Bron kontrowersyjna...
No wlasnie panowie i panie....macie mala ankiete pytanie dosyc proste jak widzicie...wypowiedzcie sie na jej temat co sadzicie, zaczne od siebie.
Ta bron jest lamerska ze wzgledu na granatnik podczepiony ktory moze jednym fartownym sztrzalem zdjac paru kolesi naraz.
Na niektorych serwerach doszlo do tego ze ta bron poprostu zostala usunieta (tak samo jak RPG ale to juz jest inna bajka).
hmmm moje zdanie jest takie ze jest to bron dobra... i naprawde bez granatnika czy z jest ona warta uwagi... duzo osob z niej korzysta na zagranicznych serwerach a z tego co tam widuje to wola rzucic normalny granat niz ten z m4... dla mnie bron moze byc ale i tak wole uzi
Grajac w singla M4 jest naprawde pozyteczna bronia, bardzo lubie z niej korzystac... w multi byw roznie.. nie jest zbyt przyjmnie dostac z granata wystrzelonego z m4, dlatego w multiplayerze najlepsza, dla mnie, jest USAS , ewelntualnie m590
Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37
jak znajde to wkleje tu caly moj artykul na temat kontrowesyjnych broni ] mam nadzieje, ze go yeszcze gdzies mam
O ****� ale nas tu duzo asz sie zaraz zalamie moralnie i psychicznie....
No tak, zaczyna si� to samo co w RTCW Znowu te ja�owe dysputy o rzekomo "lamerskich" broniach. Widz�, �e tradycyjnie na pierwszy odstrza� id� wszelkiej ma�ci granatniki, potem pewnie dostanie si� snajperce i snajperom a na koniec oka�e si�, �e lamerem nie jest jedynie go�� kt�ry gra tylko no�em
(i to pod warunkiem �e nim nie rzuca
) A m�wi� �Nie irytuj si�, zrewan�uj si�
Niewiwm jak wiekszosc ale ja gram czesto na zachodnich serwerach i usas to bron dla noob-poczatkujacych m4 ujdzie jesli uzywasz jej na dystansa anie strzelasz zabijasz kogos i siebie o rpg i granatniku nie wspominam bo sa zablokowane na prawie wszyskich serverach
Dyskusja ja�owa i bez sensu. Powt�rze to co ju� kiedy� pisa�e na jkim� forum w temacie m4 (pewnie tym samym co PaRoWa^^):
ka�da giwera jest po to aby jej u�ywa�. Je�li kto� jest kretynem to biega po zamkni�tych pomieszczeniach z M4, albo po otwartych mapach RMG z usasem. Je�li jeste�cie tacy znakomici, �e na widok typa z M4 wolacie "lameriada" i zaraz po rtm dostajecie tym nieszcz�snym granatem ... to przykro mi, ale jednak nie jeste�cie zankomici.
Du�o gram na zachodzie i tam te� sie pultaj� o to kto z jak� giwer� biega. Ale zazwyczaj najwi�cej cha�asu robi� typki kt�rych ilo�� zej�� z tego pado�u �ez przekracza wielokrotnie ilo�� zabujstw - po prostu nie potrafi� gra� i szukaj� obiektu do zrzucenia winy za swoje beznadziejne umiej�tno�ci.
Cho�by na UberServerze (64 graczy w CTF) - mapy s� wielkie, idealne dla snajper�w. I oczywi�cie wszyscy si� pluj�, �e snajpy s� dla lamus�w itp. �eczywi�cie nie jest mi�o biec 3 minuty tylko po to �eby dosta� w czape , ale wystarczy popatrze� na tych co si� denerwuj� - oni po prostu chodz� jak po sznurku, zawsze po prostej , zero ukry�, zero uwagi - �lepa ��dza zabijania ...
Konkluzja: bez takich giwer nie by�oby zabawy i dreszczyku emocji
Niewiwm jak wiekszosc ale ja gram czesto na zachodnich serwerach i usas to bron dla noob-poczatkujacych m4 ujdzie jesli uzywasz jej na dystansa anie strzelasz zabijasz kogos i siebie o rpg i granatniku nie wspominam bo sa zablokowane na prawie wszyskich serverach
Nawet granatnik jest cool
A z RPG - sprub�j kogo� ustrzeli� na kr�tki dystans .... poczujesz co to MOC
Tak samo z M4 nade - mo�na si� samego mocno pokiereszowa� nadu�ywaj�c tej broni ...
Jeste�my tylko ma�ymi pakietami w tym Internecie �ycia...
to nie uczciwe z twojej strony idzie sobie taki biedak a tu nagle OUT
Nie bardzo Ci� rozumiem...
Ja nigdzie nie m�wi�em, �e jestem wyjadaczem. Rozumiem M4 o granatnik ma okre�lony zasi�g i jak ju� w co� walnie to kolega 10 metr�w dalej tego nie poczuje (w przeciwie�stwie do RPG) ale kolo z RPG dosadzony M590 i SOCOMem jest uzbrojony jak ma�y czo�g. Pozatym na takiej powiedzmy Kolumbii gostek z RPG wymiata jak nie wiem co. RPG by by�a dobra gdyby np mia�a 2 pociski i czas prze�adowania by�by duuuu�o d�u�szy np 4 sekundy (i mo�e jakby spowalnia�a gracza). Wtedy giwera by by�a mocna ale mia�aby te� minusy. A tak? Szkoda gada�. A co do ludzi. Owszem s� tacy kt�rzy nie wiedz� co i jak i to te� najpierw m�wi� : NO RPG. Jak kolo pos�ucha i we�mie co� normalnego to spoko jest ale jak ten sie upiera przy swoim i dalej z RPG chasa sobie po mapce to vota mu. Takie jest moje zdanie.
Prosta sprawa - je�li na servie jest w��czone RPG to znaczy, �e admin chce aby go u�ywano (albo nie umie go wy��czy� ). A skoro taka jest jego wola to jest kilka wyj�� - pogada� z nim po dobroci, zacz�� od gr�b (albo szybciej - zbanowa� si� samemu
), poprosi� innych aby nie u�ywali rury, albo (naj�atwiejsze ? ) - zmieni� server na taki z wy��czonym ....
Powiedzia�em
No sprawa nie jest taka prosta. Po co mam gada� z adminem jakiego� serwera co gra�em na nim pierwszy raz i wi�cej gra� zamiaru chyba nie mam? Pozatym wyobra�cie sobie RPG na Ravenie... no wyobra�cie. Ja uwa�am, �e RPG powinno by� oczywi�cie zawsze si� przydaje jakie� wsparcie silniejsze ale taki kto� powinien mie� co� odj�te, nie wiem wolniej chodzi� czy co� a nie tak, �e kolo wyskakuje z rakietnic� i hasa sobie tak ja gostek z MP5...
bede mysial tak kiedys zrobic zobaczymy jak sie wszyscy uciesza
powiem krotko w grze nie ma lamerskich broni jak sie nie umiesz poslugiwac to sam jestes lamer
poza tym klania sie widac tutaj ff wlaczony
bo zaitsev z tego co wiem to juz byles wywalany z serwerow za team killing nie przezemnie ale byles
m4 ma swoja moc ktora mozna poczuc na wlasnej skorze i obejrzec na wlasnym teamie nikt ci nie kaze biegac z m4 a jak ci sie nie podoba to ze inni biegaja to mozesz zmienic serwer
Wybacz ale jak gramy spokojnie i normalnie powiedzmy w 15-20 ludzi i jak kilku z nich wyjmie RPG to pomy�l co si� dzieje. Nie m�wi� tlyko na Ravenie ale na ka�dej mapie. M�wicie, �e M203 jest lamerskie bo nie trzeba celowa� a taka rakietnica? Zasi�g nieograniczony splash du�o wi�kszy od M4 i to ma nie by� lamerskie? Ludzie si� chowaj� po k�tach, staraj� si� jako� taktycznie gra� a tu wpada jeden ewenualnie dw�ch takich z RPG i co si� dzieje? Chyba wiecie......
Sam zacz��e� temat RPG
M4 jest takie sobie kto umi tym grac niech gra mi tam zadna bron nie straszna
a mam nadzieje ze w nowym dodatku 1.03 bedzie M16 ta bron mogla by zagrozic pozycji AK na srednie i dlugie dystanse bo M4A1 jest za slabe na dlugi dystans(moim zdaniem)a sniper rifle to juz inna sprawa i tylko AK mozna walic ladne headshoty z daleka
M16 dajcie mi M16
Re: M16
Nie jest �le ale ja jak ju� co� to wola�bym jak�� inna giwer�. W gruncie rzeczy macie trzy subaszingany - M4, AK i MP5, do tego dojdzie jeszcze M16 to ju� b�dzie chyba za du�o, nie?
pozdrawiam
lol
aco do H&K MP5SD to moga zrobic , a jak zepsuja jak MP5
w cs MP5 jest o tyle dobra ze ma maly rozrzut=lepsza celnosc
z tego co slyszalem
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:42.