FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7678)
Forum stuknęła okrągła liczba
Wczoraj w nocy na forum RTCW ukazał się 10.000 post (nie liczących skasowanych i przeniesionych) a na forum CS-a 20.000. Proponuje uczcić tą doniosłą chwilę kilkoma browarami a autorowi postu nr. 10.000 zapewnić dożywotnio ping na poziomie 20
Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!
quote:
Napisane oryginalnie przez Xaoo
a kto byl tem, ktory walna 10.000 post?![]()
d0ktOr
www.ridclan.prv.pl
Jest jedna rzecz dla której warto żyć........ HIP-HOP i nie zmienia sie nic
Peja- rocznik 1976
"jeb%#@& farciarski skur%&*$ znowu zeżarł czerwoną :PPP
Dziesięciotysi.ęcznego posta walnął z pewnością jakiś fartuch
BTW . 10.000 - czyli połowa tego co ma Q3 ... czyż to nie świadczy o zajebistej popularności Wilka w PL ? A i owszem ! A ktoś tu nie tak dawno chrumkał o 'upadku' sceny or smt ... Cóż , wychodzi na to , że marudzenie , że wolf umiera to był najzwyczajniejszy bullshit
Napisane oryginalnie przez Killah
Saari czy jest możliwośc sprawdzić kto napisał 10.000 post ??
Napisane oryginalnie przez Xceed
Dziesięciotysi.ęcznego posta walnął z pewnością jakiś fartuch![]()
BTW . 10.000 - czyli połowa tego co ma Q3 ... czyż to nie świadczy o zajebistej popularności Wilka w PL ? A i owszem ! A ktoś tu nie tak dawno chrumkał o 'upadku' sceny or smt ... Cóż , wychodzi na to , że marudzenie , że wolf umiera to był najzwyczajniejszy bullshit![]()
" So, so you think you can tell Heaven from Hell, blue skies from pain. Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell.." Wish You Were Here -PINK FLOYD-
[email protected]
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Nie mam zielonego pojecia - proponuje wyslac prywatna wiadomosc do uzytkownika RAPTOR ktory jest administratorem tego boarda.. on wam powie co i jak![]()
Napisane oryginalnie przez <>BEATA
Nie popadajcie w taki zachwyt nad wiela liczba zwolennikow RTCW, gdyby nie Hodek i Martin jeszcze dlugo bysmy czekali na te 10k .....no offence![]()
. Beata ja sie nie obrazam
to fajnie ze ktos mnie wymiena z posrod tych bordowiczow Co do tego czy wolf umarl to raczej nie poprostu na czas wakacji sie zachibernowal wiadomo co znacza wakcje nie kazdemu sie chce siedziec przed kompem i grac Imho mi nie ( i tak nie moge bo mi cos padlo
)
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"
eee co tam tutaj walne mojego 100 posta jak swietowac to swietowac
moge jedynie powiedziec ze to nie bylem ja
You are not going to believe this story. But it is a true story, as true as I sit here writing it - as true as I will die in the morning.
Yes, this story ends with my end, with my death tomorrow
(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:46.