FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7691)
Turniej 3vs3
W związku z zastojem na scenie oraz brakiem zawodników spowodowanym okresem wkacyjnym zpraszam wszystkich do udziłu w turnieju 3vs3.
Turniej jak narazie organizowany jest metoda chłupniczą i wszystko jest w fazie Beta testów.
Moje propozycje są takie:
-system pucharowy,przegrany odpada
-Stopwatch
-gramy do 3 wygranych na 1 mapie
-na każdy szczebel rozgrywek inna mapa(moje propozycje to Assault,Sub,Keep,Castle,Beach)
-każdy klan ma prawo do wystawienia jednej drużyny
Extra sprawa by bylo zorganizowanie wolfTV(tu ukłon w strone adminów )
Wszystko rozegramy jednego dnia powiedzmy sobota 10 sierpnia
zaczniemy popołudniu i gramy do oporu.
Jeżeli sprawa wypali mogli byśmy turniej organizowac np co miesiąc.
To tyle odemnie teraz slucham. Co o tym myślicie.
Heeeee mi sie podoba
Super pomysł!
a nie moze byc tak, ze jeden klan moze wystawic wiecej teamow? bylo by ciekawiej i wiecej teamow
Pomysl zajebioza awitaminoza ale czemu ???
quote:
Napisane oryginalnie przez Rayan
każdy klan ma prawo do wystawienia jednej drużyny
tylko zeby nagle nie wyszlo ze mamy 50 teamow
Przyszło mi do głowy jeszcze cos takiego.
Aby wszystko było sprawnie i szybko pierwsze szczeble rozgrywek gramy do 2 wygranych(maksymalnie 3 rundy SW)
A dopiero półfinał i finał do 3(maksymalnie 5 rund SW)
punktacja jak obecnie w siatkowce =] wlasnie jak beda klany to kazdy bdzie cchial zagrac =] klan 15 osobowy am wystawic 3 zawodnikow =] beda klotnie DDD
To dlaczego nie mógłbym stworzyć na ten czas drużyny składającej się z ludzi z różnych klanów ? A co z ludźmi nie grającymi w klanach którzy też by chcieli sobie w tkiam czymś pograć.
Uważam że w grze 3/3 lub 2/2 łączenie się z ludźmi z innego klanu ma jak najbardziej sens.
Co innego w lidze gdzie gra się 6/6, gdzie liga jest bardziej na serio niż np. zawody 3/3
Takiej sytuacji chcial bym uniknac.
Wiec raczej jestem za ograniczeniem ilosci druzyn z jednego klanu do 2-3.
Najn
quote:
To tacy trzej kolesie nazywaja jakos swoja drużyne i juz mimochodem jest klanNikt nikomu nie zarania zakladania nowych klanow.
Ale trzeba na to spojrzec z drugiej strony. Co bedzie klan djamy na to THC wystawi 8 druzyn?
Takiej sytuacji chcial bym uniknac.
Wiec raczej jestem za ograniczeniem ilosci druzyn z jednego klanu do 2-3.
Peja- rocznik 1976
Mam pytanie . Czy team musi być z 1 klanu. Np chcialbym zagrac z kolegami z okolicy ale oni grają w innych klanach. Co wy na to ?
Mam pytanie . Czy team musi być z 1 klanu. Np chcialbym zagrac z kolegami z okolicy ale oni grają w innych klanach. Co wy na to ?
Mi bardzo się nie podoba że nie można grać z udźmi z innych klanów.przecież są wakacje i ludzie chcieli by sie rozerwać z kolegami z innych klanów. Np może chciałbym zagrać z Killahem ale regulamin na to nie pozwala ( no tak nie ma regulaminu
) Tak więc Ryan przemyśl tą sprawe
Peja- rocznik 1976
3 vs 3 LoLkI
RaYaN dobry pomysl ale sluchaj nielepjej zagrac tylko na skilla bez zadan np ustawic maxlives na 9
czas na 9999 i mapka tylu Arena lub Destruction
Zasady? Gramy tylko medykami lub lt inne mechaniczne giwery out. Moim zdaniem to good idea :>
quote:
Napisane oryginalnie przez cheester
RaYaN dobry pomyslale sluchaj nielepjej zagrac tylko na skilla bez zadan np ustawic maxlives na 9
czas na 9999 i mapka tylu Arena lub Destruction
Zasady? Gramy tylko medykami lub lt inne mechaniczne giwery out. Moim zdaniem to good idea :>
Peja- rocznik 1976
Zapraszam do innego turnieju.
Tu nie bedziemy grali na zadne fragi i inne dziwne wynalazki.
3vs3 SW wszystkie chwyty dozwolone (oprócz latania z tarczą).
a z ogórkiem można ??
Peja- rocznik 1976
Ehhhhhh CHeeSteR!
Ej czopqy doktorku :> ja jestem CHeeSteR a nie jakisz Scarab :>>
BTW>.. Rayan nie musis sie tak buzyc! Ja tylko dalem ci propozycje Chcesz to ci kupie tabletki ziolowe
Interesują mnie 2 rzeczy :
1.) czy aby na pewno wybór mapek jest "sensowny" - mp_assault to chyba małe nieporozumienie , chociaż kto wie Co do mapek to osobiście rekomendowałbym mp_destruction [ pamiętacie ją jeszcze ?
]
2.) przydałaby się nazwa dla turnieju - tylko nie jakaś wiejska nazwa typu "Nieoficjalny Turniej RtCW 2vs2" , tylko coś ...hmmmm ... bardziej kręcącego i wpadającego w ucho/oczy/itp
/me proponuje nazwe Holiday Berserk , Piknik w Piekle , czy coś innego równie głupiego
Ogólnie mówiąc : v51 , żałuję tylko , że nie będę w stanie zagrać 10ego sierpnia [ holiday break ] . Ale życzę all teamom dobrego łojenia i samych HSów [ cokolwiek to znaczy ]
ray... z polaczkami to tak jest zawsze ze gdzie dwoch tam trzy zdania oczywiscie nie na temat. znajdzie sie od razu multum madrzejszych ze swoimi dobrymi radami. imho zostac przy Clanbase 3v3 byloby najzdrowiej. tu w polskim smrodku niech panuje kisacja ffa
:D v57
Idea spoxz, w koncu gra sie tak na zachodzie i czesc klanow gra juz tak spory okres czasu.
Imho sam myslalem o takim , choc nie tyle turnieju Po napadzie pomyslu 1vs1 , poplanowalem sobie, ktos wymyslil ze srobi tak na goraco
nie pamietam kto
zlalem. Pomyslalem o 3vs3 u nas (ciezko nie myslec jak w CB jest), ale imho troszku inaczej.
Jestem bardzo za tym, zeby zrobic to co mowi Rayan. Pozniej bedzie latwiej wprowadzic ten typ rozgrywki juz na stale i nie co miesiac... tylko ladder poprostu. Bez ograniczen typu 1 team na klan etc. Tylko 1 , mozna grac tylko w 1 teamie naraz, reszta nie wazna. Kto chce zagra klanowo, kto nie to tez looz.
Gdyz 3vs3 swietnie cwiczy praktycznie wszystko.
Jesli byli by powazni chetni do pomocy przy tym to zapraszam na prv po details. I raczej powazne osoby Starsze stazem na scenie.
Pomocy, raczej prowadzenia tego, duzo roboty by nie bylo w sumie.
...aha , skoro macie wsparcie DXa , to może warto zrobić jeszcze jedną rzecz : przemianować stronkę prl.fpp.pl na stronkę dotyczącą tego ...hmmm ....ladderka/turnieju/whatever .
...domyśliłem się , że www będzie potrzebne , stąd ta sugestia [ cóż za wyobraźnia , nieprawdaż ? ]
Co więcej ... board pewnie też by się znalazł ... scheda po PRL zrobiłaby swoje
PS. Jeżeli będziecie potrzebować helpa co do strony technicznej , to jestem do dyspozycji ,b.chetnie pomogę - jak tylko wrócę z 'holiday break at mp_real_beach' - koniec sierpnia . U can count on me
Your turn now .
quote:
Extra sprawa by bylo zorganizowanie wolfTV(tu ukłon w strone adminów)
Napisane oryginalnie przez Xceed
...aha , skoro macie wsparcie DXa , to może warto zrobić jeszcze jedną rzecz : przemianować stronkę prl.fpp.pl na stronkę dotyczącą tego ...hmmm ....ladderka/turnieju/whatever .
...domyśliłem się , że www będzie potrzebne , stąd ta sugestia [ cóż za wyobraźnia , nieprawdaż ?]
Co więcej ... board pewnie też by się znalazł ... scheda po PRL zrobiłaby swoje
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:04.