FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=771)

Posted by deathcrush on 03-08-2001 03:01:

copyrighty na QOPL

board QOPL : (c)

quote:
Jeszcze dzień lub dwa żeby problemy już nigdy się nie powturzyły. (c) board.fpp.pl

Profesjonalny serwis. Newsy pisza chyba podczas wagarowania na lekcjach jezyka polskiego.

lol, ale "elita" kocha ten serwis (i board)

btw: z ortografia na fpp.pl jest rzeczywiscie tragicznie czasem na newsach quake2.fpp.pl sa takie byki ze sie uszami mozna nakryc :/

Posted by deathcrush on 03-08-2001 03:15:

hihi ale tam jest zlewow z fpp.pl chyba polowa copyrightow...

aaa i to mi sie podoba:

quote:
"czesc,
zastanawialem sie jak zrobic skrypt na strafejumpy. Zbindowalem "+forward; +moveleft" ale nie dziala. Czy moglbys mi pomoc?"
(c) [FPP]Fryx

btw: nie przejmujcie sie ze takie smuty odwalam ale znowu spac nie moge

Posted by [FPP]RAPTOR on 03-08-2001 06:56:

Jaki adres jest na ten board, bo jeszcze nigdy tam nie bylem?

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Posted by CE3RDE on 03-08-2001 07:36:

Re: copyrighty na QOPL

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
board QOPL : (c)

lol, ale "elita" kocha ten serwis (i board)

btw: z ortografia na fpp.pl jest rzeczywiscie tragicznie czasem na newsach quake2.fpp.pl sa takie byki ze sie uszami mozna nakryc :/

Oj tak, wiele bylo takich poroownan na forum elity jak ten

Rap: aktualny adres to: http://fpp.gracz.net/forum/

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Posted by [FPP]Shooler on 03-08-2001 08:36:

*****owe to forum - wszyscy sie wyzywaja, ostatnio gadali o gownie - widocznie ciezko wymyslic cos samemu. A skoro ten board jest *****owy to po kiego grzyba tu zagladaja ???

przyklad: Sa1lor napisal w /humor o Polish Dres Sajt - 5 dni pozniej taki topic pojawil sie na gracz.net

przyklad2: kiedys bushi skopiowal z mojej strony texty Mil0sha i wrzucil jako nowy topic ( i swoj text ) na ... gracz.net

Aha i jeszcze zapomnialem wspomniec ze sa cholernie pomocni "Spytaj maklera albo satyra oni lubia pomagac innym"

LoL

Posted by alienzero on 03-08-2001 10:24:

Angry

bylem na tym gracz.net

board jest lamerski bo laduje sie wolno topici, a kolorki to se dobrali jak z lamerskich stron domowych ludzi ktorzy nie znaja sie na grafice i htmlu

i pieprza gupoty tak jak my, ale to norma dla takich boardow fpp...

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Posted by OGO on 03-08-2001 14:05:

Badźmy mądrzejsi i my ich nie obgadujmy. =] A ze to syf to kazdy wie i dodac do tego nie mozna zbyt wiele.

Posted by on 03-08-2001 14:34:

ludzie, olejcie te sprawe.... niech sobie pieprza co chca... ostatnio tak sobie przegladalem to ich forum i stwierdzilem ze oprocz tego ze pisza tam osoby znane i naprawde zaliczane przeze mnie do elity to i tak jest tam masa lamerow....

my mamy swoj board, ze swoja klima i tyle...

Posted by alienzero on 03-08-2001 14:55:

Angry

juz w topicu o liczniu mowilem ale jeszcze raz:

w fpp community i ogolnie wsrod graczy klotnie lepszy/gorszy nie maja sensu bo i tak kazdy obstaje przys woim i broni jak zlotych kaleson na syberii

dlatego chyba jednak macie racje, trzeba to skonczyc... ale bede sie trzymal tego ze design maja... gorszy do tego tutaj (w imie przyjazni - chociaz ich nie znam - powstrzymalem sie od mowienia ''do doopy'' ) no dobra, koniec...

tolerancja rulezz!!!

Posted by on 03-08-2001 14:56:

yeahhhh, super.... :/

Posted by Mil0sh on 03-08-2001 15:43:

A ja uwazam ze forum resetu jest lepsze, z tego wzgledu ze wieksza radoche mam z czytania wypocin na qopl, niz na board.fpp. Szczegolnie chodzi mi o ludzi, ktorzy sa tam od poczatku, tzn qw. Tam nikt nie nabija postow, wiele postow jest pisanych z humorem, i dotycza one sceny, tak wlasciwie to oni tworza polska scene q. Tam klimat jest zupelnie inny, oni w wiekszosci znaja sie z widzenia ale chyba najwazniejsze jest to, ze mowia to co mysla

Posted by SweepeR on 03-08-2001 16:25:

No to poczytaj sobie kilkanascie ostanich postow w dziale Q3...

Jesli chcesz poznac ludzi naprawde znajacych sie na rzeczy, ciekawych, i zyczliwych (co raczej u tych z QOPL rzadko jest spotykane) to wejdz sobie na http://www.promode.org i tak klinkij w link o nazwie Forum. Albo uruchomk mirca, wpisz /connect irc.enterthegame.com i /join #promode.

Posted by on 03-08-2001 16:45:

dobrze gada...

Posted by alienzero on 03-08-2001 18:27:

quote:
Napisane oryginalnie przez Mil0sh
Tam klimat jest zupelnie inny, oni w wiekszosci znaja sie z widzenia ale chyba najwazniejsze jest to, ze mowia to co mysla

moze i masz racje ale to niestety jest oczywiste
przeciez teraz tez mowie to co mysle... no chyba ze to nie ja jestem nostradamus tylko ty nawiazujac do WP

Posted by Mil0sh on 03-08-2001 19:38:

sweeper, a czy tam znajde wiadomosci ze polskiej sceny z pierwszej reki?, raczej nie. Wiem ze qopl jest tez troche lamerow, ale sa ludzie (glownie "stara gwardia qw") naprawde interesujacy, posiadajacy duzo wiedze na rozne tematy i ktorzy w polskim q duzo zdziali.

Posted by SweepeR on 04-08-2001 15:45:

Yup, nie mowie ze nie. Ale oni w wiekszosci i tak juz sie tam za wiele nie odzywaja. Zreszta, co ja bede pieprzyl o jakis kolesiach jak stare baby pod kosciolem plotkuja .

/me out from discussion.

Posted by S4i1or on 04-08-2001 18:45:

A ja leję na tamtego board'a. Niech sobie pieprzą, co chcą... **** xeroboy'e Dla mnie ten board jest lepszy od RuS'owego. I tyle. Nawet, gdyby mi aktywowali konto, nie pisałbym na forum Bo to shit.

Posted by CE3RDE on 04-08-2001 19:43:

Proponuje dac juz sobie spokoj oni pisza i sa happy my piszemy i jestemy happy tez i wogole wszyscy sa happy nie ma sie co zlewac z tamtego board'a bo oni beda sie z nas zlewa i znowu my z nich i tak w kolko i do niczego dobrego to nie doprowadzi...

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Posted by [FPP]RAPTOR on 04-08-2001 19:54:

quote:
Napisane oryginalnie przez CE3RDE
Proponuje dac juz sobie spokoj oni pisza i sa happy my piszemy i jestemy happy tez i wogole wszyscy sa happy nie ma sie co zlewac z tamtego board'a bo oni beda sie z nas zlewa i znowu my z nich i tak w kolko i do niczego dobrego to nie doprowadzi...

Udezyles w sedno sprawy.

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Posted by CE3RDE on 04-08-2001 22:19:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Raptor

Udezyles w sedno sprawy.

Wiesz Rap, jak to mowia trzeba dzialac kompleksowo bez kompleksow

Posted by S4i1or on 05-08-2001 09:51:

Ostatnia rzecz, jaką powiem na ten temat Nabijają się, że robimy błędy ortograficzne? Wchodzę sobie dzisiaj w swój profil (tak, jestem tam zarejestrowany ) i co widzę? "Subskrybowane forumy" No lol! Co prawda nie jest to błąd ort., ale błąd Jakbym się postarał, założę się, że znalazłbym więcej takich bug'ów (a może to celowe? )

Posted by deathcrush on 08-08-2001 20:19:

jakbys nie skumal: te forumy to bylo celowo zrobione

Posted by S4i1or on 09-08-2001 08:47:

"Powturzyły" mogły być równie dobrze celowe...

Posted by Infinite on 09-08-2001 10:18:

"posty pisane z humorem" - by milosh
oto kilka przykladow
"wez idz sie *******"
"do piaskownicy! rozmawiasj z rownymi sobie"
"do kata smarku"
board ma tak ****owa klime jak tylko board miec moze
to co z tego ze pisze tam zgraja wymiataczy ktora kopie mi dupe w q3 z wylaczonym minitorem
wiekszosc z nich to... ehh lepiej juz nic nie bede mowil bo nie mam dzis humor
powiem tylko ze wali mnie to co jest tam wypisywane
obchodzi mnie board.fpp.pl bo wlasnie tu znajduja sie ludzi ktorych cenie

Posted by Lucas on 09-08-2001 10:47:

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
Ostatnia rzecz, jaką powiem na ten temat Nabijają się, że robimy błędy ortograficzne? Wchodzę sobie dzisiaj w swój profil (tak, jestem tam zarejestrowany ) i co widzę? "Subskrybowane forumy" No lol! Co prawda nie jest to błąd ort., ale błąd Jakbym się postarał, założę się, że znalazłbym więcej takich bug'ów (a może to celowe? )

Jasne, ze znajdzisz - board byl tlumaczony, i to dosc duzo tekstu - a jak sie po nocach to robi to czlowiek zmeczony i moze przeoczyc pare rzeczy....

Posted by on 09-08-2001 10:50:

lucas ale on mowil o boardzie gracz'a

Posted by S4i1or on 09-08-2001 11:51:

No właśnie Myślisz, że bym najeżdżał na board'a, na którym piszę? Nieee...

Posted by [FPP]xen0m on 09-08-2001 14:25:

bo tutaj i tak nie ma bladow

Posted by on 09-08-2001 14:28:

wlasnie...

Posted by S4i1or on 09-08-2001 17:46:

Ano racja! A jak już się jakiś znajdzie (i tak się nie znajdzie ), to już na pewno celowy

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:17.