FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=44)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7719)

Posted by tom2525 on 07-08-2002 16:51:

Jak Czytam To Forum To Mi Sie Smiac Chce... Reszta W Srodku

DYSKUSJE NA TEMAT PIRAT CZY NIE TO GUPIE ALBO STATYSTYKI I JAK CHCECIE STATYSTYKI TO IDZCIE NA CSPORT.NET. TAM SA STATYSTKI GRACZY SOF 2 WSZYSTKICH Z ORGINALNA GRA NIESTET NASZA SOF 2 SCENA TO PARODIA PO POROWNANI NASZYCH STRON JESTEMY OPUZNIENI O JAKIES 3 MIESACE ZAGRANICA ROBIA JUZ MODY DO SOFA A U NAS NAWET CLANOW NIEMA BO JAK PISZE JEDAN CD KEY JEST ZA DROGI SMIAC SIE CHCE LUDZIE OBUDZCIE SIE NA BETA JUZ NA ZACHODZIE NIEGRAJA BO MAJA CALA GRE ALBO TE PYTANIA JAK WLONCZYC KONSOLE HEHE ...

Posted by on 07-08-2002 21:37:

lol, czy oni nigdy nie odejda?

Posted by [FPP]glan on 08-08-2002 00:56:

bosh.. stary.. poczytaj sopie sof.fpp.pl i tam masz stronke o clanach.. nie ma u nas klanow? jakies ci 13 czy 14 tam widze... po drugie to skoros mondrala taki to zacznij robic mody u nas to bedziemy do przodu.. i tak przy okazji to tez mam pelnom wersje orginalnom gry wienc czasem sie koles pochamuj.

Posted by tom2525 on 09-08-2002 02:11:

Cool odpowiedz

NO i co ze pisz sklad clanow i co agdzie one graja bo jakos niewidzialem nigdzie ich serverw ani tych ktozy graja a gram po 8 godzin dzienie na roznych serverach i jakos niewidzialem nikogo z tych clanow albo sa tacy ciency ze graja po lan albo tylko pisz ze sa w clanie .... na scianie tez pisalo c.... itp. jak mi napiszesz gdzie graja to chetnie popatrze i zagram zobaczymy czy sa tacy dobrzy JA jestem 392 w STATYSTYKACH i nie jestem najlepszym graczem gralem z lepszymi o siebie i watpie zeby ci twoj clanowicze jak ich nazywasz grali lepiej jak niewierzsz to sprawdz gram w eliminacie ksywa <<<TOM>>> csport.net. strona ze statystykami ...

Posted by Teuton on 09-08-2002 09:21:

Cz�eku !
Taki� 'Gieniu�' to czemu Sam nie poprowadzisz board'a "tak jak trzeba".M�wisz, �e jeste�my op�nieni o trzy miechy zgoda, ale nasze dochody s� 'op�nione o 25-27 lat i z t�d pytanka o piraty i orygina�y. Pytania jak uruchomi� konsole ? A przypominj sobie jak zaczyna�e� jako LESZCZU kat.0 bez mo�liwo�ci wsparcia w necie i po Polsku , teraz "JA jestem 392 w STATYSTYKACH" to znaczy, �e 391 ludk�w widz�c Twoj� ksyw� cieszy mordki z my�l�: "- mi�sko psype�z�o " wi�c nie rzucaj si� jak w�ciek�y mastiff tylko Napisz jak B�dziesz numero uno w stats'ach. I najwa�niejsze �eby� z�apa� to jest board a nie room ICQ tutaj jest miejsce dla wszystkich, kt�rzy tak czy inaczej s� zwi�zani z gr� SoF or SoF2, wi�c na przysz�o�� we� poprawk� na tych kt�rzy zaczynaj� i nie r�b wi�cej dymu.
P.S
bez uraz

Teuton GG#4805299
Niema prawdziwego szcz�cia bez prawdziwych potrzeb
<<< VOLTER >>>

Posted by [FPP]PaRoWa^^ on 09-08-2002 11:11:

scena sof2 w poslce zakonczyla sie na mp test bo wsyzscy tylko graja na InetCafe i bez niego zyc nie moge i nawet jak maja pelne wersje na na mp test graja

Posted by [FPP]snO on 09-08-2002 14:45:

Re: odpowiedz

quote:
Napisane oryginalnie przez tom2525
NO i co ze pisz sklad clanow i co agdzie one graja bo jakos niewidzialem nigdzie ich serverw ani tych ktozy graja a gram po 8 godzin dzienie na roznych serverach i jakos niewidzialem nikogo z tych clanow albo sa tacy ciency ze graja po lan albo tylko pisz ze sa w clanie

nie wszyscy musz� gra� na tych samych serwerach co ty!
jak board ci si� nie podoba to po prostu nie przychod� tutaj i nie zak�adaj durnych topic�w!!

Posted by Rebelyell on 11-08-2002 15:18:

Ciekawe, ciekawe. Patrzy�em na statystyki na csport. Poszuka�em cz�owieka o nicku <<<TOM>>>. Znalaz�y si� dwie takie osoby, obie graj�ce w sof2. Jeden gra� tylko w elimination i by� .... na 2137 miejscu. Drugi by� bardziej "wszechstronny" bo gra� w CTF, DM, TDM i Elimination i tylko w tym ostatnim przypadku by� niez�y (233 miejsce). Reszta to najog�lniej m�wi�c �enada (pozycje 50138, 67120 i 33857). Innymi s�owy nie ma si� co sadzi� panie tom bo do specjalisty to ci jeszcze bardzo daleko, a i troch� skromno�ci by si� przyda�o.

Posted by tom2525 on 11-08-2002 19:58:

Cool heheh podaj mi swoja pozycje ...

<<<TOM>>> 233 pozycja w eliminaci to ja bo gram w eliminacie i tylko to sie liczy dm inne ctf sa jak to lubi dla rozrywki ale w eliminacie graja nailepsi co do skromnosci to jaka masz ty pozycje ? SPECJLISTO ? sprubuj wygrac sam w eliminacj runde to po gadamy !!! 1 vs 4 lub 1 vs 5 bo ja to juz robilem !!! pozatym zobacz na date jak patrzysz w statystykach kiedy dana osoba grala ostatni raz jak lubisz gupie latanie z flaga to se w to grej specjalisto!!!

Posted by Rebelyell on 12-08-2002 10:56:

quote:
<<<TOM>>> 233 pozycja w eliminaci to ja

wszystkie pozycje to ty
quote:
gram w eliminacie i tylko to sie liczy

jasne tylko to si� liczy bo ja�nie pan w to gra, a to �e najwi�cej ludzi gra w infiltration i TDM to ma�o istotny szczeg�
quote:
co do skromnosci to jaka masz ty pozycje

6011 w trybie DM i 3028 w TDM. pozycje nierewelacyjne ale w por�wnaniu do twoich w tych trybach i do tego ile ja w to gram (mo�e 2 godziny tygodniowo) a ile ty (8 godzin dziennie - nawet nie skomentuj�) to i tak jestem "mistrzem". Elimination mnie nudzi
quote:
w eliminacie graja nailepsi

nawet je�li to ty si� do nich nie zaliczasz cho�by dlatego �e najlepsi potrafi� pokaza� klas� w ka�dym trybie. to po pierwsze, a po drugie to w elimination widzia�em najwi�cej kamper�w ze wszystkich tryb�w w kt�re gra�em (gra�em we wszystkie). w�tpie czy to jest oznaka bycia najlepszym
quote:
sprubuj wygrac sam w eliminacj runde

zrobi�em to jeszcze na te�cie i nie widz� powodu do dumy
quote:
1 vs 4 lub 1 vs 5 bo ja to juz robilem

a co mieli mega laga i mog�e� poszale� spr�buj wygra� maj�c tylko n� z go�ciem kt�ry ma granatnik MM1. ja to zrobilem pare razy i nadal nie widz� powodu do takiej dumy
quote:
zobacz na date jak patrzysz w statystykach kiedy dana osoba grala ostatni raz

jak kto� jest dobry to jest dobry ca�y czas, niezale�nie czy gra� miesi�c temu czy wczoraj
quote:
jak lubisz gupie latanie z flaga to se w to grej

nie obra�aj ludzi bo jest ich wi�cej od ciebie, poza tym harcerzyku spr�buj si� przebi� do bazy wroga, zabra� flag� i wr�ci� z ni� do swojej bazy.

To by by�o na tyle w kwestii ruszania tego g... wi�cej ju� nie mam zamiaru si� tym papra�, a ty <<<TOM>>> jak jeste� zakomplesionym kurduplem z male�kim przyrodzeniem kt�ry przy pomocy gry komputerowej pr�buje co� sobie i innym udowodni� to graj dalej te 8 godzin dziennie u czubk�w napewno ch�tnie ci� za jaki� czas przyjm�.

Posted by FF_ZOh1w2 on 12-08-2002 11:14:

TOM2525 jeste� denkiem kt�re nie potrafi grac zespo�owo i dlatego pewni tak jaraj� cie w�asne akcje .... zreszt� szkoda klawiszy na takich jak ty - ponagrywaj sobie w�asne demka i ogl�daj je non stop a na boarda lepiej nie przy�a� je�li masz ludziom psu� samopoczucie.

Posted by KuLLa on 12-08-2002 12:07:

Ostatni raz jak widzia�em na servie typa o takiej �miesznej "mysiej" ksywce TOM to jako� dostawa� po czterech literach. I jako� na kilometr zalatywa�o dzieciakiem .... ile masz lat synku? Bo do podw�jnego 25 to chyba ci jeszcze duuuuu�o brakuje.
A co do eliminacji - nie lubie bo si� tam masa kamp�w ze �piworami czai ... smutne.

Posted by tom2525 on 12-08-2002 13:39:

Cool

ciupago niezucaj sie bo ci sie ostrze zlamie jak myslisz zes taki dobry bo w tdm dobrze grasz to mysl dalei kazdy moze zabic mnustwo gosci jak co chwila ma respawn a co do eliminaci to granatniki i lag niema bo niegram z takimi lamerami co maia modemy jak ty 1 granatniki i rpg sa zablokowane na wiekszosi serverow to nie sztuka rozwaloc goscia z granatnika z 50 metrow sprobuj z mp5 alboo ak lamerze jak takis dobry 2 co do campowani to jak myslis ze ktos zatrzyma sie na 5 sekund i nie biegnie jak gupi to zal mi cie biegni dalei miesko niech cie miela

Posted by tom2525 on 12-08-2002 13:44:

hehe rebel twoje miejsce w statystykach 90,534 hahah

smiac mi sie chce nic ujac nic dodac ahahahhahaha gdzie te twoje akcje a pozatym grasz tylko w inflirtacje lamerze i to kiepsko

Posted by tom2525 on 12-08-2002 13:51:

Kulla a ty jak masz miejsce ciekawy jestem czy zabraklo cyfr zeby je napisac na serverze hahaha

Posted by [FPP]snO on 12-08-2002 15:11:

no chlopaki zaczynacie sie wyzywac wi�c KONIEC! zamykam topic!!
tom2525 na przysz�o�� radz� nie zak�ada� podobnych topic�w, jak juz powiedzialem wczesniej: nie podoba sie to pa, pa!!

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:00.