FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=8)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=772)
CountingUp
1..2..3..
------------------------------------------------------------------------
Oka w tym topisu bedzie cool odliczanie widzicie to na górze "1..2..3.." wy piszcie cały czas po trzy cyferki
np 1 osoba 1..2..3..
2 osoba 4..5..6.. itd zobaczymy czy przescigniemy gracza.net który liczy już 2410..2411..2412.. ok liczymy dalej
Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07
kazdy user boarda moze w tym topicu dac tylko jeden post dziennie ! i tylko post w ktorym jest odliczanie ! jak nie to bedzie KARA !
7..8..9..
glupi pomysl imo
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]zorro
kazdy user boarda moze w tym topicu dac tylko jeden post dziennie ! i tylko post w ktorym jest odliczanie ! jak nie to bedzie KARA !
who's next?
"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO
lol
Pomysl sux imo too
Kurde znowu bede musial stworzyc jakies nowe tematy bo widze ze sie nudzicie
W ogole wkurza mnie fakt ze niektorzy proboja nasladowac innych zamiast stworzyc cos nowego i niepowtarzalnego.
Tylko dzieki oryginalnosci i pomyslowosci na swiecie jest postep.
Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!
[FPP]Raptor Przydalo by sie. A ten topic chyba trza zamknac =]
Tez jestem za zamknieciem tego topicu, bo w innym leca bluzgi na QOPL, poleffki z niego, a tutaj papuguja. Po prostu ROFL, zdecydujcie sie panowie. No i tez jestem za tym, zeby Raptor zapostowal jakis ciekawy temat.
Zrezygnowałem z boarda. Dowidzenia. Jeżeli admin może to niech skasuje/usunie/zablokuje to konto.
no to zeby byc oryginalnym to moze bedziemy liczyc tak:
I...II...III itd rzymskimi liczbami?
bo jesli 1..2..3.. to rzeczywiscie xero gracz.netu chyba zeby z nimi dogadac sie i zrobic qnqrs.. taka sztafete... hmm? tylko w pokojowym humorze, bez tego co zawsze sie dzieje w fpp community gdy idzie o lepszy gorszy
Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07
dzizus! zamykamy temat...
Decyzja.
Jednak decyzja zapadla o zamknieciu tego topica szybciej niz myslalem. Konczymy ta glupia zabawe. Przeciez to jest board.fpp.pl a nie gracz. I to co u nich jest nie musi byc u nas. Badźmy mądrzejsi.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:13.