FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7827)
Problem małych medyków
Chciałbym tu poruszyć problem "medyków" (inaczej lamerów)
np. leżę na ziemi i czekam 60sek. na meda a za ten czas obok mnie przeleciało z 3 medów i zeden nie zwrócił uwagi choć ciągle wołałem miedik miedik prosilbym o skomentowanie tej sytuacji i wyrażenie swojej opinii na ten temat
gg - 3822543
moim zdaniem postapiles bardzo glupio, gdyz w ciagu 60sec miales conajmniej jednego respa
Jedynie moge Ci obiecac ze jak Cie spotkam lezacego to podniose (chyba ze przeciwnikiem bedziesz ).. nic wiecej sie chyba z tym nie zrobi bo takie apelacje byly juz nie raz i nie dwa i nic nie pomoglo..
no coz on chcial nabic komus foooooore punktow ale coz popatrzmy przy okazji komentarza dot. respawnu do klanow amerykanskich. tam na meczu nikt nigdy nie wchodzi do respawnu!!! :O no chyba ze go ktos dobije :p:p ja takze mialem podobna sytuacje: leze i leze a medy biegaja
no comment!
moze zbyt nachalnie ich wolales i medycy sie zdenerwowali.....
Za Honor, Za Życie, Za Piwo
----------------------------------------
gg - 3822543
niestety rzeczywistosc jest z gola inna , duza czesc ludzi grajaca medykami , gra nimi zeby ...... dluzej zyc. wiem ze to smieszne ale nie raz widzialem medyka dracego jape o ammo a pozniej olewajacego wolania o meda , metoda jest prosta nie dawac ammo a jak koles sam pakuje w siebie 4 apteki a obok stoi kolo z 4 hp , hmmmm seria , dobicie nozem , ja nie daje ammo "pseudo medykom" niech se zyja jak beda z nozem latac , druga sprawa bardzo cenie medykow ktorzy nie brak umiejetnosci nadrabiaja chowaniem sie kampowaniem podnoszeniem kumpli pod ogniem wroga i to sie chwali z takich ludzi wychodza gracze a i nie raz ich determinacja przechyla szale zwyciestwa , podnoscie z glowa a jak medy przebiegaja obok ciebie to ich olej i idz do limbo tymbardziej ze widac czy medyk leci do ciebie czy cie ominie a pozniej nie daj mu ammo i niech pokaze jaki jest kozak , inna sprawa strzelanie LT w plecy bo medyk koniecznie musi miec ammo jak sek wczesniej rzucilo sie arta , ehh duzo by tlumaczyc , naprawde polecam co swiezszym graczom przejzenie topikow od marca tam naprawde wiele cennych rad mozna znalezc
e niechce mi sie wypowiadać na ten temat gram medem i nieraz LT więc wiem jak to jest i dalmnie jest bezróznicy czy dam apteczke lub ammo tej czy tamtej osobie a strzykawke prubuje uzywac zawsze i na byle kim a denerwuje mnie to ze koles wydziera sie medic medic jestem koło niego juz mam go podniosic a ten znika i w respownie sie pojawia znowu kompletne LOLKI
a jesli chodzi o ciebie poeata to trafiłeś na LOLKOWYCH medów
Tlen:[email protected]
Mini Portal i nietylko
Re: Problem małych medyków
quote:
Napisane oryginalnie przez vv poeta
leżę na ziemi i czekam 60sek. na meda a za ten czas obok mnie przeleciało z 3 medów i zeden nie zwrócił uwagi choć ciągle wołałem miedik miedik![]()
/callvote kick goopi_med PS jak gram na FFA to mam takie zaufanie do medow jak do leppara i dorazu spacje wciskam jak umre (ale to sie rzadko zdarza
)
Ostatnio widziałem na serwie "zlepionych" dwóch medów wyglądało to śmiesznie :) lepek byl przybity plecami do drugiego i fajnie sie ciagali jeden ciagnal do przodu i drugi :) nie mogli sie rozlepic to ich zasztyletowałem :P zebym mial screena :)
gg - 3822543
Takie sytuacje z medami sie zdarzaja chlip
ja gram lojtem, czasem medem i tu chce poruszyc takze problem ale LOJTOW!!!!!!! Luuuuudzie blagam jak widzicie meda co siedzi cicho to znaczy ze on MA ammo!!!!!!!!!!!!!!!!!! mialem sytuacje ze gdyby limit w magazynku mp40 byl nieskonczony to ten biedny medyk musialby dzwigac co najmniej 2 tony ammo!!! prosze, prosze ludzie dawajcie ammo jak ktos prosi i jeszcze jedno : mianowicie kompas. wiekszosc zaczynajacych obcowanie z wolfem z niego nie korzysta. A Kompas (specjalnie z wielkiej litery) to blogoslawienstwo dla lojta i meda. np. wolam a dobrymed to widzi na kompasie i leeeeeeeeci
no i wstaje
PS: sorry ze tak dlugo ale mnie ponioslo
quote:
Napisane oryginalnie przez vv alpha
Luuuuudzie blagam jak widzicie meda co siedzi cicho to znaczy ze on MA ammo!!!!!!!!!!!!!!!!!! mialem sytuacje ze gdyby limit w magazynku mp40 byl nieskonczony to ten biedny medyk musialby dzwigac co najmniej 2 tony ammo!!! prosze, prosze ludzie dawajcie ammo jak ktos prosi
Ja gram zawsze medem, myślę, że na moje usługi medyczne nikt nie narzeka a co fo lieutenantów to apeluje do Was żebyście jednak dawali te ammo
bo bez niego nie da się życ w dzisiejdzych czasach
i jeszcze raz powtarzam jak mogę kogoś uratować tzn nie jest ode mnie 1050 km ode mnie to to go uratuje, amnie wkurzają czasem tacy że np jest respawn na beach a ten woła meda do warroomu a pozniej sie wkrurza ze nikt go nie uratowal
Gram LT i nie wkurza mnie jak zaraz po respawnie medycy drą pałę o amo ale jak jeszcze leci odliczanie rozpoczęcia rundy a oni już się drą... a już szczytem jest jak po 3 krokach z respawnu ktoś mi wali serie w plecy. Zdarza mi się to często na assault jak wybiegam i chce walnąć arta na wieże a tu sru seria w plery. Zresztą wszystko zależy z kim się gra. Ja staram się zawsze wyrzucać ammo wybiegająć z respawnu i jeśli tego nie robie tzn:
a) Będę walił arta
b) Liczą się ułamki sekund i nie będę się bawił w rozdawanie amo bo np: wróg z dokami jest 3 metry od radia.
Co do medyków którzy mnie olali jak leżałem to się zdarzyło pare razy. I tu mam apel do medów którzy walczą mimo że ich kumple z drużyny leżą na glebie: Podnoście najpierw kumpli w kilku łartwiej walczyć. A zdarza się tak że czekam kilka sekund med strzela i jak wygra starcie to git , gorzej jak go zabiją
Pozatym tacy medycy co nic nie medykuja nadaja sie conajmniej do bani.
mam takich koleis w pupie
hmm lubie sie klocic:
1) czesto wolam need ammo przed respawnem z prozaicznego powodu: lt zapominaja pozniej dac ammo (co ciekawe, ci lepsi lt)
2) hmm, zwroccie uwage, ze nie wszyscy sa tak zajebisci jak WY albo JA zmierzam do tego, ze nie wszyscy startowali na mptest albo grali wczesniej w q. wielu jest ludzi ktorzy dopiero sie ucza grac/stawiaja pierwsze kroki. na poczatku beda popelniac bledy itd. zreszta, napominal o tym Znaps, wiec nie bede powtarzal calej mysli
nie zawsze tak jest i nie o to mi chodzi, aleo to, zby lojty rzucaly ammo gdszie popadnie ale nie od razu jak jakis med uleczy to od razu gostek blogoslawi go foooorami ammo oczywiscie nie zawsze ale mi chodzi aby nie dawac jak ktos siedzi CICHO!!!
jak zechce to krzyknie
Ale nie możesz kazać lamerowi przestać lamić (szkoda mogliby dac jakas komende /cg_drawlames 0). Zawsze trafi sie ktoś kto gra albo cienko albo robi to specjalnie albo jest zamulony albo wszystko naraz
Mi też sie zdaża przy spontanicznych akcjach jak medem jestem niepodnieść kolesia co był niedaleko tylko wbić sie w wir walki. Miałeś poprostu pecha
. Ja zazwyczaj załatwiam to zmianą serwa na jakiś, na którym grają normalni gracze
.
P.S. Ja tam sie bardziej na LTów wnerwiam stoi taki bucu ma baterie na maxa i nie rzuci tej paczki nawet po tym jak daje mu znac kilkoma strzałami w stopy wiecie co wtedy robi ? oddaje mi w głowe
i weź tu z takim graj...
quote:
prosze, prosze ludzie dawajcie ammo jak ktos prosi i jeszcze jedno :
PS: sorry ze tak dlugo ale mnie ponioslo![]()
Peja- rocznik 1976
quote:
nie dawac jak ktos siedzi CICHO!!!jak zechce to krzyknie![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez SnoopDoggyDoG
Jak gram lt to zawsze daje ammo medowi ktorego spotkam...
Medyczny LoL
kilka paczek ammo nikomu nie zaszkodzilo. Ostatnio stwierdzilem ze byc medykiem 3ba umiec byc wypykanym. Niektorym moze audentycznie nie wychzdoic, ale staraja sie widac, ze probuja cso zrobic - powiedzmy maja gorszy dzien. Ale jak taki ham ma pusty teren i ma cie podniesc, a ma to w dupie to ja takim ludziom naprawde dziekuje.
Medycy sa po to aby pomagac i stwaic lduzi, a nie biegac i podziwiac krajobraz
a ja jak wiecie gram medem i zbieram broń po innych graczech bo prawie zawsze ammo nie mam zdarzaja sie sytuacje gdzie mam ammo dużo i nawet w nadmiarze i dziekujmy za to LT, ale cześciej mam pusty magazynek
no coz z tym pustym magazynkiem tez da sie grać
. Jesli chodzi o paczki to rzucam wokół siebie nie daje prawie nigdy dla poszkodowanej osoby chyba że ją podniosłem
, ostatnio gram LT jesli nie ma innych i jest nadmiar medów w druzynie
i ammo ,tak samo jak apteczki, nie daje bezpośrednio gosciowi bo nie wiem czy potrzebuje czy nie, jak widze że biegnie to rzucam wokół siebie, jeśli jest dobry gracz i niepotrzebuje ammo to ominie a jeśli jest to LOL, to i tak, i tak wezmie
PS zapamietam nicki osób najezdżających na medów i jak spotakam ich na servie to niepodniose ani nie dam apteczki
Mini Portal i nietylko
Do HOdka
Hodek pewnie bede pierwszy, na tej liscie ??
Do Omegi_Ra
oczywiście jak na to wpadłes, ale tak na serio tam mam innego kandydata na pierwsze miejsce wiec bedziesz musiał sie zadowolić z miejscem nr 2
Mini Portal i nietylko
heh
Niestety ale tak juz jest, bylo i bedzie ze medycy narzekaja na leutow a leuci na medow. Taka jest kolej rzeczy. A dlaczego? Bo zawsze znajdzie sie jakas czarna owca ktora psuje opinie jednej ze stron. A poza tym kazdy z nas lubi sobie czasem ponarzekac Nie pozostaje nam nic innego jak tylko starac sie jak najlepiej grac nasza ulubiona klasa. Ja osobisie gram tylko leutem. Robie co moge by medycy byli zadowoleni. Mam jedneak mala wade. Czasami w ferworze walki nie zwracam uwagi na to ile mi hp zostalo (no chyba ze katem oka dojrze czerwona cyferke, ale wtedy czesto bywa za pozno
). Dlatego mam prosbe do medow: rzuccie mi czasem apteczke nawet jak o to nie prosze
a ja w zamian za to postaram sie abyscie mieli pod dostatkiem ammo
Napisane oryginalnie przez Amfisia
Robie co moge by medycy byli zadowoleni. Mam jedneak mala wade.
Prosze mi tu nie wyrywac zdan z kontekstu i nie twierdzic ze sa dwuznaczne Dobrze wiesz o co mi chodzilo
a krzyczec nie bede z prostej przyczyny - umyka to mojej uwadze w ferworze walki
rzadko kiedy zdaje sobie sprawe z tego ile mam hp
no chyba zew leze i czekam na meda
Napisane oryginalnie przez Amfisia
a krzyczec nie bede z prostej przyczyny - umyka to mojej uwadze w ferworzeno chyba zew leze i czekam
![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:53.