FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=7838)

Posted by fragi on 16-08-2002 09:40:

Question Dobra mycha ??

No i nadszedl czas zakupu nowej mychy, chcialbym kupic jakas myche tak do 100 zl, byle by w tej cenie byla hitem, rozumiecie ??? Moje pytanie brzmi jaka najlepsza moge kupic myche do 100 zl. tzn. najlepsze w tej parti cenowej. Jakos tam to napisalem, czekam na odpowiedz !

Posted by cZAx on 16-08-2002 09:51:

Re: Dobra mycha ??

quote:
Napisane oryginalnie przez fragi
No i nadszedl czas zakupu nowej mychy, chcialbym kupic jakas myche tak do 100 zl, byle by w tej cenie byla hitem, rozumiecie ??? Moje pytanie brzmi jaka najlepsza moge kupic myche do 100 zl. tzn. najlepsze w tej parti cenowej. Jakos tam to napisalem, czekam na odpowiedz !

Ja wlasnie qpilem mysze optyczna microsoftu za 135zl.[staniala z 180, intelliMouse Optical] lecz nie moge stwierdzic czy jest dobra gdzyz jeszcze nie przetestowalem jej na maxa, poztym to moja 1 optycza i jakos dziko mi sie gra Jedno co moge tobie doradzic to nie qpowanie myszy A4tech [chyba ze myszka ma tobie sluzyc max 6 m-cy:> aczkolwiek podobno jest wyjatek i optical gr8eye dluzej wytrzymuje[slyszano ale nie widzianoDD]. Ja na twoim miejscu bym wszedl na stronke www.komputronik.com.pl i zamowil sobie przez w sklepie internetowym myszke [chyba ze w Kozminie macie jakis wiekszy sklep z takim wyborem myszek:>

Posted by fragi on 16-08-2002 10:45:

Re: Re: Dobra mycha ??

quote:
Napisane oryginalnie przez Cz4X

Ja wlasnie qpilem mysze optyczna microsoftu za 135zl.[staniala z 180, intelliMouse Optical] lecz nie moge stwierdzic czy jest dobra gdzyz jeszcze nie przetestowalem jej na maxa, poztym to moja 1 optycza i jakos dziko mi sie gra Jedno co moge tobie doradzic to nie qpowanie myszy A4tech [chyba ze myszka ma tobie sluzyc max 6 m-cy:> aczkolwiek podobno jest wyjatek i optical gr8eye dluzej wytrzymuje[slyszano ale nie widzianoDD]. Ja na twoim miejscu bym wszedl na stronke www.komputronik.com.pl i zamowil sobie przez w sklepie internetowym myszke [chyba ze w Kozminie macie jakis wiekszy sklep z takim wyborem myszek:>

hah z komputronikiem to mam male wtyki , kiedys na pyrland.pl robilo sie jakies interesyy , bylem juz wczesniej na tym komputtroniku, no i jakos mi logitech przypadl do gustu

Posted by kood on 16-08-2002 10:47:

Bez watpienia Logitecha (imo najlepsza firma) mi od dwoch lat sluzy Logitech Mouse Pilot + (jakos tak) po podkreceniu Hz w porcie ps/2 na 200Hz chodzi plynniutko i jak marzenie... cena ok 50 zl.

Posted by GuriaS on 16-08-2002 10:54:

Talking

kupuj wingmana

Posted by GrEaTEyE on 16-08-2002 10:56:

ehm

ja mam w�a�nie a4techa optical gr8eye i sie sprawuje znakomicice ponad rok....jest bardzo dobra...polecam..bez rzadnych usterek dzia�a i dor�wnuje , nawet przewy�sza niekt�re logitechy

GrEaTEyE

Posted by fragi on 16-08-2002 12:42:

quote:
Napisane oryginalnie przez kood
Bez watpienia Logitecha (imo najlepsza firma) mi od dwoch lat sluzy Logitech Mouse Pilot + (jakos tak) po podkreceniu Hz w porcie ps/2 na 200Hz chodzi plynniutko i jak marzenie... cena ok 50 zl.

ale optyk czy kulka ???

jak mi dacie link do jakies www gdzie moge zamowic to bedzie ql

Posted by GrEaTEyE on 16-08-2002 17:26:

Re: Re: Re: Dobra mycha ??

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez fragi
[B]

hah z komputronikiem to mam male wtyki
po twoich wtykach...dzisiaj by�em w Vobisie i dowiedzia�em si� �e komputertronik rozpada sie....
P.S. Jak juz zacze�em z vobisem...maj� ceny hurtowe .... szybko spieszcie sie GeForce 4 tit4600 kosztuje 390 zeta, a nie 2000 zeta!!!
P.S.2 tylko w vobisie na Warszawskiej w Bia�ymstoku
P.S.3 sry za reklame

GrEaTEyE

Posted by kood on 16-08-2002 18:49:

Kulka... kulka rzadzi A gf4 ti4600 za 400 zloty to lol najwiekszy jaki widzialem... chyba gf4 MX :-o

Posted by GrEaTEyE on 16-08-2002 20:21:

hheh

nie mylisz sie kood serio m�wie!!!
Firma sie rozpada i vobis bierze towar za 5tysiecy z�oty....tak jak na wage cu� w tym stylu....i wzieli wszystko co sie da mojego ojca znajmy prowadzi sklep hehe spox co nie? teraz zbieram kasie na niego:d

GrEaTEyE

Posted by GuriaS on 16-08-2002 22:45:

na stronce tego calego vobisa nie widzialem zadnego gf4ti za 390zl...

Posted by GrEaTEyE on 16-08-2002 22:51:

hahhaah

gurias sklep a nie ca�a sie� vobis ... oni niemaj� swojej stronki takiej jak g��wny vobis, oni s� tylko sp�k�. Zajed� do Bia�egostoku na Warszawsk�, i odrazu do mnie do Wasilkowa to ci za�atwie?

GrEaTEyE

Posted by Silverdevil on 17-08-2002 20:44:

Re: hahhaah

ja mam intellimouse optical mycha zjkebistajedynie co jej moze dorownywac to logitech dalem za nia 145 zl optical rrzecz jasna polecam naprawde polecam ale tylko z kablem bo bez podbno wszystkie sa maj opznienie

Posted by GrEaTEyE on 17-08-2002 21:34:

hehe

wszystkie myszki silver? heh nie....m�j qmpel ma tak� intelli mouse optical radio i �adnych op�nie�, ale imho kabel nadal rox

GrEaTEyE

Posted by Silverdevil on 17-08-2002 21:41:

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
wszystkie myszki silver? heh nie....m�j qmpel ma tak� intelli mouse optical radio i �adnych op�nie�, ale imho kabel nadal rox
wiezz chodzi oto ze opznienai sa ale niedostzrzegalne okime to samo u klawiator odsiwezanie przy optycznych jest troche nizsze przy kablu

Posted by cZAx on 17-08-2002 23:47:

Re: Re: hahhaah

quote:
Napisane oryginalnie przez Silverdevil
ja mam intellimouse optical mycha zjkebistajedynie co jej moze dorownywac to logitech dalem za nia 145 zl optical rrzecz jasna polecam naprawde polecam ale tylko z kablem bo bez podbno wszystkie sa maj opznienie

a ja za nia 130 zl dalemPPP

Posted by Silverdevil on 18-08-2002 09:00:

Re: Re: Re: hahhaah

quote:
Napisane oryginalnie przez Cz4X

a ja za nia 130 zl dalemPPP

tak czy siak mycha the best jest !

Posted by capone on 18-08-2002 18:21:

Talking logitech

najlepsza mysz to jest logitech cordless mouseman optical jest na radio ale nie ma zadnych opoznien i jest zajebiscie precyzyjna i dobrze lezy w dloni.
poza tym jak juz kupowac to ogolnie uwazam ze tylko myszki logitecha bo sa najsolidniejsze.
masz tu linka :
http://www.logitech.com/index.cfm?p...mp;languageid=1

Posted by Silverdevil on 18-08-2002 20:33:

Re: logitech vs microsoft

quote:
Napisane oryginalnie przez capone
najlepsza mysz to jest logitech cordless mouseman optical jest na radio ale nie ma zadnych opoznien i jest zajebiscie precyzyjna i dobrze lezy w dloni.
poza tym jak juz kupowac to ogolnie uwazam ze tylko myszki logitecha bo sa najsolidniejsze.
masz tu linka :
http://www.logitech.com/index.cfm?p...mp;languageid=1

ok niebede robil klotni i powiem tak mam klawe logtecha jest najlepsz jak kied jak miem i bylo i sporo dexxa itd moikm zdanim jezli juz kupowac to wybirac miedzy 2 firmami logitech i microsft .niepowiem urzdzenia sa drogie ale jakze skuteczne i wytrzymale zadko sie psuja .co do mychy logitecha jest spox wiem o tym ale jak dlamie potrzeba klaiwszy z boku np do realdowani broni .
ps zawsze lepeij dolozyc wiecej kasy i miec wypas niz mniej i sux

Posted by Psycho on 18-08-2002 21:12:

Hehehe

Ja mia�em ju� z 5 r�nych maus�w i tak szczerze to wszysktie takie same trzeba si� tylko przyzwyczai� teraz jade na radi�wce i te� spoko tylko jak mia�em optyczn� to by�a kicha bo mam wysokie sensitywity i jak si� agresywnie rusza optyczn� to sie gubi i to ka�da nie ma takiej co si� nie gubi gada�em z kilkoma m�drymi lud�mi i wszyscy mieli jedn� odpowied� mo�na to sprawdzi� szybko ruszaj�c w prawo i lewo na pulpicie zobaczycie efekt gonienia myszki w dziwnych kierunkach,kilka os�b ju� si� k�uci�o np.Angus to mu pokaza�em �e nie ma racji no ale napewno tutaj te� kto� si� znajdzie co mnie zaneguje ale c� ja swoje wiema poza nawiasem to my�l� �e dobry refleks i spokojna r�ka obejdzie wym�g posiadania myszki za 500z� (jak �yd nie umia� p�ywa� to m�wi� �e woda za rzadka) mnie poziom gry nie wzrasta� wraz z wymian� myszek a mia�em ich przez rok chyba z 5.

Posted by GrEaTEyE on 19-08-2002 09:39:

ehm

Ja mysle i tak s�dze �e a4tech greateye optical jest dobry i zostane przy nim..druga sprawa...jak ruszasz szybko w lewo i prawo to ci sie mycha gubi? tak sie gubi ale na dupnej podk�adce....kupi�em tak� za 30 pare zeta czy wiecej, niepamietam i jest extra ....ruszam szybko lewo prawo i ok.

GrEaTEyE

Posted by Psycho on 19-08-2002 10:38:

Re: ehm

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Ja mysle i tak s�dze �e a4tech greateye optical jest dobry i zostane przy nim..druga sprawa...jak ruszasz szybko w lewo i prawo to ci sie mycha gubi? tak sie gubi ale na dupnej podk�adce....kupi�em tak� za 30 pare zeta czy wiecej, niepamietam i jest extra ....ruszam szybko lewo prawo i ok.

Ale� walno� GE teraz,ja te� mam �elow� podk�adk� ale co ma podk�adka do optycznej myszki hehe dobre

Posted by kood on 19-08-2002 10:57:

rownie dobrze mozesz grac na rozciagnietych majtach to i tak optyczna sobie poradzi nie ma co, kabelek i kuleczka rulez :>

Posted by Psycho on 20-08-2002 13:17:

quote:
rownie dobrze mozesz grac na rozciagnietych majtach to i tak optyczna sobie poradzi nie ma co, kabelek i kuleczka rulez :>

Kuleczka bez kabelka te� spox tylko nie podczerwie� bo tragedia tylko radio.

Posted by Silverdevil on 20-08-2002 14:02:

Talking

quote:
taaaaaaa kood ma racje tylko j mycha trfai na draske ?

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:44.